Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити
фільтри закрити
52 товари
  • Наша підбірка
  • Нові спочатку
  • Ціна (від високої до нижчої)
  • Ціна (від низької до вищої)
  • Знижка: по спаданню
Ray Ban
Сонцезахисні окуляри Ray Ban RB 4395 66828H 54
7 000 грн
  • One size
Ray Ban
Сонцезахисні окуляри Ray Ban RB 3706 004/71 57
7 500 грн
  • One size
Ray Ban
Сонцезахисні окуляри Ray Ban RB
5 900 грн
  • One size
AKILA
Сонцезахисні окуляри AKILA ATELIER
5 300 грн
  • One size
Переглянуто 52 з 52 товарів
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові

Стильний наряд, модна зачіска, ідеальний макіяж і... Звичайно ж - брендові жіночі окуляри, з якими образ стає повністю завершеним. Кожна модниця знає, що вдало купити брендові окуляри жіночі - значить розставити всі крапки над "Е", створити образ, який привертає увагу, підтверджує чудовий смак її власниці, і навіть стає ключовим елементом в тому образі, якому вона відповідає.

Дивіться на світ крізь окуляри брендові жіночі сонцезахисні від магазину Ostriv

Якщо ви стежите за модними тенденціями в одязі, взутті і аксесуарах, по-справжньому цінуєте якість, включаючи аксесуари, тоді ви перебуваєте в правильно місці! Онлайн-магазин Ostriv пропонує окуляри жіночі сонцезахисні брендові культової торгової марки RAY BAN, які підкорили тисячі жіночих сердець у всьому, а тепер доступні і для українських модниць. Чому так особливі брендові окуляри жіночі RAY BAN, які сьогодні вибирають навіть світові селебрітіс?

  • Лінзи окулярів виготовлені за інноваційною технологією, тому гарантовано оберігають очі від ультрафіолетового випромінювання, сонячних відблисків. Ці окуляри особливо точно оцінять автолюбителі, а також всі, хто віддає перевагу активні види спорту.
  • Цікаві дизайнерські розробки роблять окуляри RAY BAN унікальними у своєму роді.
  • Декоративна обробка очок виконується із застосуванням найрізноманітніших матеріалів: дерева, шкіри, каменю і не тільки.

Купуючи такий аксесуар, ви отримуєте не просто якісне засіб для захисту очей від сонячного випромінювання, а фірмовий аксесуар, значиму частина вашого іміджу. Брендові жіночі сонцезахисні окуляри RAY BAN - це той самий випадок, коли ім'я бренда говорить сама за себе. Коли не потрібно оцінювати якість фурнітури, скла, детально розглядати модель очок. Сумнівів немає: RAY BAN це найкраще, що світова індустрія моди коли-небудь пропонувала споживачам.

Актуальна пропозиція придбати легендарні брендові жіночі окуляри RAY BAN в Україні

Поповнити свою колекцію модних аксесуарів брендові окуляри RAY BAN - гідно поваги. тим більше, що сьогодні оригінальні моделі таких аксесуарів доступні для вас в магазині товарів для всієї родини - "Острів" в Києві. Приходьте в наш шоу-рум або робіть замовлення онлайн в інтернет-магазині: ми доставимо вам ваш стильне "скарб" у будь-який населений пункт України, де б ви не знаходилися. І нехай з цим аксесуаром ваша повсякденність стає більш насиченим, цікавіше, яскравіше! І так, ціна на окуляри жіночі сонцезахисні брендові від RAY BAN чимала, але вони того варті!

Читати повністю