Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Італійський одяг в OSTRIV

Ми дуже пишаємося своїм портфоліо брендів, яке збирано з великою любов'ю. І сьогодні хочемо поговорити про ключові італійськи бренди, які представлено в концепт-сторі OSTRIV.

Наші кращі італійські бренди одягу:

  • Barena Venezia;

  • Tonet;

  • L. B. M. 1911;

  • Fedeli;

  • J. W. Brine;

  • Gran Sasso;

  • Ferrante;

  • Tagliatore.

Філософія "Made in Italy" — говорить про те, що речі не тільки виробляються в Італії, але і зберігають свою оригінальність і ексклюзивність, що гарантує найвищу якість матеріалів і обробки. Саме вона є основною рисою всього нашого брендового італійського одягу.

BARENA VENEZIA 

BARENA VENEZIA — це простий, але елегантний одяг вільних і спокійних силуетів. Це пристрасть і легкість, які виражено в класиці, що непідвладна часу. Дизайнери пропагують розслаблені образи, надихаючись вуличним стилем жителів Венеції.

В асортименті: піджаки, жилети, брюки, сукні, спідниці, сорочки, футболки. Бренд грамотно балансує між традиціями і сучасними тенденціями. Тканини, які він використовує — переважно льон, вовна та бавовна. Основна кольорова гама — відтінки темно-синього, чорного, сірого, білого кольору, хакі, пісочного.

Модний італійський одяг — це BARENA VENEZIA.

Усі речі виготовлено з натуральних тканин і пошито вручну, особливу увагу приділено деталям.

Більш детально про бренд можна прочитати в нашій статті ТУТ.

TONET

Якість — відмінна риса бренду TONET, який постійно розвивається і приділяє увагу деталям.

В асортименті бренду: сукні, сорочки, блузи, брюки, спідниці, кардигани.

TONET створюють свої колекції для сучасних жінок, уважних до свого оточення, розважливих і витончених. Над усіма колекціями працює команда професіоналів і досвідчених майстрів.

Якісний італійський одяг —  це TONET.

L. B. M. 1911

L. B. M. 1911 — лінійка відомого бренду Lubiam, назва якого є скороченим варіантом від Luigi Bianchi Montova.

L.B.M. 1911 — це невимушена елегантність у поєднанні з якістю, високим рівнем інновацій та увагою до деталей.

Бренд використовує спеціальну ексклюзивну техніку фарбування і подальшого прання своїх речей. Така процедура додає одягу вінтажного вигляду й особливого шарму.

FEDELI

Компанія FEDELI виробляє одяг найвищої якості з вовни, бавовни, кашеміру і шовку. Дизайнери використовують кращу перуанську шерсть, яка обробляється відповідно до традиційних, перевіреними століттями ремісничими методами. Їх колекції —  це ретельний підбір матеріалів, форм і забарвлень, де особлива увага приділяється деталям. Стиль FEDELI космополітичний. Це елегантна класика з легкою патиною сучасної вуличної моди. FEDELI вважаються королями кашеміру. Колекції цього бренду завжди будуть містити лінії одягу, який вироблено вручну. Зв'язати светр вручну займає три дні роботи досвідченого майстра. І це буде якісний і ексклюзивний продукт, чим і пояснюється його висока ціна.

Більш детально про бренд можна прочитати в нашій статті ТУТ.

J. W. BRINE

J. W. BRINE — італійський бренд ручної роботи, який протягом всієї своєї історії вдосконалює найневловимішу категорію в моді: «штани з ідеальною посадкою».

Це якісний автентичний одяг. Легкй і стильний, ретельно продуманих фасонів, він поєднує традиційні та сучасні елементи крою. Витончені й нескінченно універсальні, штани J.W.BRINE підходять як для формальних, так і для неформальних зустрічей.

Більш детально про бренд можна прочитати в нашій статті ТУТ.


GRAN SASSO

GRAN SASSO — це італійський трикотаж premium-класу. Девіз бренду: «Якість не виходить з моди», тому вся продукція високої якості.

Одяг виготовляється вручну із застосуванням високих технологій, що робить його абсолютно ексклюзивним. Бренд вдало поєднує в собі традиції й сучасні технології.

Моделі GRAN SASSO підходять як на кожен день, так і для урочистих випадків.


FERRANTE

FERRANTE — це стильний одяг для будь-яких приводів, який слугуватеме вам довго й ніколи не вийде з моди. Продукція FERRANTE просякнута італійською культурою і місцевими традиціями виробництва, що гарантує високу якість. Це насичений шістдесятирічний досвід компанії, де особливу увагу приділено етапам виробництва. Бренд поєднує традиції та інновації, створюючи унікальну продукцію.

TAGLIATORE

TAGLIATORE поєднує багатий досвід і практичні знання, які дозволяють створювати унікальний стильний одяг. Комбінуючи класичну шерсть, кашемір та шерсть альпаки, бренд виробляє найніжніші тканини, які гарантують комфорт.

Ідеальна посадка, увага до деталей, різноманітність кольорової гами, м'які форми — це все TAGLIATORE. Ви обов'язково оціните широкий асортимент і справжню італійську якість.

Весь одяг зроблено в Італії й він є ідеальним симбіозом ексклюзивного дизайну, сировини чудової якості й практично ювелірної роботи професіоналів. І, звичайно ж, італійський одяг має йти у парі з італійським взуттям.

Кращі італійські бренди взуття — це Antonio Maurizi та Premiata.


Antonio Maurizi


Premiata

ТУТ, у нашій попередній публікації, ви можете ознайомитися з останньою колекцією Premiata. А ТУТ більш детально почитати про бренд.

Нагадуємо, що OSTRIV — це дорогі італійські бренди одягу, які наразі доступні в онлайн-режимі. Ми як і раніше перебуваємо на карантині, але готові привезти вам все, що припаде до душі!

Робіть свій вибір, бережіть себе і будьте здорові!

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові