Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

EDWIN. ПОЦІНОВУВАЧ ТРАДИЦІЙ ТА STREETWEAR ІКОНА

Вуличний стиль, який раніше транслювався за допомогою бунту та зухвалого зовнішнього вигляду, наразі знизив свій градус протесту. Теперішній streetwear — це можливість продемонструвати оригінальність свого смаку та стилю. І це перш за все зручний повсякденний одяг, який постійно еволюціонує.

Один із брендів, який давно й міцно зайняв своє почесне місце в ніші streetwear — японський бренд EDWIN.

В його асортименті сорочки, куртки, шорти, штани, джинси, товстовки, гавайки, світшоти та, звичайно ж, легендарні фірмові джинси.

Японці, справжні поціновувачі традицій, з властивим їм педантизмом підійшли також до збереження традицій виробництва деніму. Моделі бренду поєднали в собі автентичність, крутий дизайн та інноваційні розробки.

Легендарні джинси EDWIN — це:

  • Висока якість.

  • Повага своїх традицій.

  • Позачасовий дизайн.

  • Ручна робота.

Важливе про компанію:

  • Перша в Японії компанія, яка почала випуск власної джинсової тканини.

  • У виробництві джинсів використовується старе ткацьке обладнання човникового типу. За його допомогою можна виткати вузьку кромку і немає необхідності обробляти край вироби оверлоком.

  • Компанія виробляє джинси з важкого деніму в 16 унцій з відомим веселковим краєм селвідж.

  • EDWIN є першою компанією, яка розробила «старе прання» для створення ефекту потертості. Весь процес здійснюється вручну, а джинси зберігають якість і міцність.

Сучасний streetwear багатогранний, але головними чинниками залишаються практичність і комфорт, і це саме ті якості, які чудово поєднує в собі EDWIN. Про свою продукцію компанія говорить як про позачасову та позасутиаційну. Ту, яку можна носити тривалий час і успішно комбінувати в різних луках. Компанія ніколи не зраджує своєму стандарту. Її речі лаконічні, акуратні, відображають японську культуру і часто натхненні хітами минулого.

EDWIN йде в ногу з часом постійно запрошуючи зовнішніх кріейтерів для створення колабів.

Колаборації бренду: Edwin + Arjun, Kidill x Edwin, Kaweco x Edwin, Toshifumi Kiuchi for Edwin, Nalgene x Edwin, Fruta Prohibida for Edwin, Trippin x Edwin, Kidll x Edwin x Jamie Reid, Edwin by Ryan Hawaii, Ornement x Apollo for Edwin , Till Pulpaner for Edwin, Apollo Thomas for Edwin, Bleach for Edwin, Lala & ce for Edwin, Edwin x Dimensions 2019, Edwin x Jean School, La playa for Edwin, Тако Сан x Edwin, Jules Cruveiller for Edwin, Check Morris for Edwin, Edwin x Pacemacer, Есіхіко Сато x Edwin, Converse Stars x Edwin, Edwin x Cainz, Тако-сан x Edwin.

Одна з останніх колаборацій — з художником Fortress Collage, також відомим як Корі Ніколсон. Озброївшись ножицями та своїм архівом журналів, він опанував мистецтво аплікації створюючи колажі для сезону весна / літо 2021.

Художник застосовує унікальний стиль у роботі з архівними фото. Використовуючи яскраві кольори та ботанічний символізм, він створив характерні самоцензуровані  зображення.

дивитися усі товари

Для свого проекту Корі Ніколсон використовував худі й оверсайз футболки від EDWIN в якості чистого аркуша.

дивитися усі товари

А також:

Історія бренду

1947. У Токіо (Японія) засновано компанію EDWIN. Її засновник Тцунемі Йонегаці (Tsunemi Yonehachi), яким Японія зобов'язана повальним захопленням джинсами.

Тцунемі був одним із перших торговців, хто в післявоєнну епоху привіз важкі американські джинси в Японію. Почавши з імпорту матеріалу з США в 1947-му, компанія адаптувалася до непростих післявоєннх умов і відкрила власне виробництво, яке принесло їй всесвітню популярність завдяки якості та різноманітності виробів. Втім, не все було так гладко.

Через 4 роки, в 1951-му, у Тцунемі на руках вже був матеріал, створений на батьківщині, але до того істинного «японського деніму» було ще далеко —  погана якість та висока ціна не виправдовували витрачених зусиль. Цілих 10 років знадобилося для того, щоб довести матеріал до конкурентоспроможного стану і випустити першу модель джинсів EDWIN.

У 1961-му році, натхненний зростаючим попитом, EDWIN (чия назва походить від творчої перестановки літер у слові «DENIM») представила перші джинси японського виробництва.

Справжній прорив можна віднести до 1963-го року, коли EDWIN справила найважчий на той час денім (16 унцій), де було використано «веселковий край» (rainbow selvedge) з трьох кольорів. Вона стала однією з головних пам'ятних деталей та існує в моделях бренду й зараз.

Все про SELVAGE DENIM читай ТУТ.

До 1970-х років компанія зарекомендувала себе як піонер у виробництві джинсів, експериментуючи з техніками прання в пральній машині EDWIN. Цей метод вплинув на процеси прання джинсової тканини по всьому світу. Серед нововведень: ONE WASH —  процес попереднього прання для усунення усадки перед покупкою, та OLD WASH —  попереднє прання камінням, яка створює вицвілі кольори.

На цьому внесок компанії в індустрію деніму не закінчився. У 1970-х роках Edwin почав застосовувати прання для штучного старіння речей, що надавало речам більш унікального вигляду, робило їх м'якшими,  та таким чином тканина мала стійкість до тертя. Цей метод було удосконалено в 80-х, коли вигадали прання з камінням, що дозволяє зробити потертості ще органічнішими. Сьогодні «stone wash» використовується практично кожною компанією, що працює з денімом.

Дев'яності були періодом відродження для багатьох важких та архівних моделей EDWIN, а вже в 2003-му відбувся повноцінний вихід на європейський ринок, який нарешті доніс всю якість і різноманіття японського деніму до нової аудиторії. Це зробило популярність бренду дійсно інтернаціональною.

Сьогодні бренд виробляє не тільки джинси, а й одяг для повсякденного життя з 100% бавовни. EDWIN продовжує встановлювати золотий стандарт у виробництві джинсової тканини в Японії, пишаючись використанням ексклюзивних тканин, революційних технологій виробництва, сучасного оздоблення та досягнень у дизайні й посадці речей.

Все про ІСТОРІЮ ДЖИНСІВ читай ТУТ

На сьогодні компанія орієнтована на три ринки. Це Японія, Європа та США. Штаб-квартира EDWIN знаходиться в Токіо.

У OSTRIV бренд представлено брюками, сорочками, футболками, куртками, лонгслівами, худі, шортами та джинсами.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові