Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ДИТЯЧИЙ ВСЕСВІТ BÚHO

BÚHO —  іспанський бренд одягу з Барселони для малюків, дітей, та їх мам, який запустився в 2011-му році. Він позиціонує себе як втілення улюбленого одягу з дитинства, носити яке одне задоволення.

У Búho поєднуються різноманітність кольорів, ексклюзивні принти, м'які та ретельно опрацьовані тканини. Це безтурботний, простий та затишний одяг зі знайомими візерунками. Інес, дизайнер бренду, вважає, що ДНК Búho можна охарактеризувати як «бездоганний шик» з відтінком елегантності. Залежно від стилю і настрою одяг бренду можна використовувати як повсякденний, так і для особливих випадків.

Речі бренду:

  • стильні;

  • комфортні;

  • різнокольорові;

  • з ексклюзивними принтами;

  • з екологічно чистих матеріалів.

дивитися усі товари

Про дизайнера бренду

Дизайнер бренду Інес Сурінам завжди була стилістом і працювала з різними брендами Іспанії.

Після народження двох дітей у неї з'явилося бажання заново знайти себе. Материнство дало їй досвід, завдяки якому їй захотілося створити одяг, який має значення. Адже важливо мати одяг, як той, що ми зберігаємо з дитинства як справжній скарб. Інес каже, що у неї залишилася сукня, зшита вручну її мамою і вона дбайливо зберігає її. За її словами, улюбленим одягом була проста картата сорочка в стилі лісоруба, яку батьки привезли їй з Канади.

Дизайнер згадує, що вона любила проводити час у кімнаті, де її бабуся займалася шиттям і шила сукні для її ляльок, поки Інес зачарованно розглядала клаптики. У дитинстві вона любила малювати і створювати різні наряди. Пізніше Інес вивчала дизайн, а потім кілька років працювала в міжнародній фешн компанії.

Народженню Búho сприяло вдале поєднання покликання та інстинкту Інес. Бажання розпочати свою справу дизайнер пронесла крізь всі роки навчання і воно не залишало її після. У реалізації задуманого їй допомогло вибудовування кар'єри та інстинкт, що виник з появою на світ дітей —  Хлої та Марка. Саме вони відкрили шлях, яком вона вирішила йти без найменших вагань. Інес почала розробляти такі сорочки, брюки та сукні для дітей, в яких ті б відчували себе особливими і їм було б також комфортно, як і Інес у своїй сорочці лісоруба.

В офісі її підтримує чоловік Олів'є Андриє, тому бізнес можна назвати сімейною справою. Через 3 роки зі старту проекту, Олів'є залишив свою роботу, щоб інвестувати все в Buho. У компанії Інес відповідає за дизайн і виробничий процес, а її чоловік за управління продажами та маркетинг.

ТВОРЧИЙ ПРОЦЕС

Для Інес все починається з тканин. Їй необхідно спочатку відібрати матеріали, а потім вірно їх скомпонувати. Потім дизайнер працює над кольорами і мотивами, створюючи мудборди, які її надихають. Натхнення для колекції Інес знаходить також у подорожах. А ще вона справжній естет і любить домашній декор, барвисті кольори і різні фактури, речі ручної роботи, кераміку, картини, квіти... Натхненням може слугувати навіть стиль певних фільмів або музичних творів. Іноді під час творчого процесу Інес по кілька разів слухає одну і ту саму мелодію.

Найбільше в роботі їй подобається процес запуску колекції і фотосесії, а також, коли клієнти надсилають фотографії своїх дітей в одязі від Búho. Саме такі моменти викликають особливий трепет.

Інес створює свої колекції покладаючись лише на свої вподобання. Для неї немає трендів і мод, вона керується, перш за все, своїм власним стилем. У результаті маємо витончені, зручні й непідвладні часу речі.

дивитися усі товари

МАТЕРІАЛИ

Бренд використовує низку натуральних матеріалів і, загалом, це органічна бавовна та льон.

Основний масив тканин і пряжі надходить із Франції, Іспанії, Італії та Португалії. Складні методи прання і фарбування дозволяють отримати безліч унікальних забарвлень і передати невимушену вишуканість богемного життя.

М'які та комфортні матеріали —  результат наполегливої ​​праці, завдяки якій одяг відповідає найвищим стандартам.

З урахуванням цих принципів весь асортимент Búho виготовляється в Іспанії, а також у Португалії та Франції. Компанія суворо контролює якість пошиву, а також підтримує політику сталого розвитку.

АСОРТИМЕНТ

Для малюків (від 0 до 3-х років) випускаються: футболки, сорочки, блузки, штани, легінси, кюлоти, сукні, спідниці, комбінезони, пуловери, кардигани, пальто, куртки, боді, комбінезони, піжами, купальники та аксесуари.

Для дітей: футболки, сорочки, блузки, штани, легінси, сукні, спідниці, комбінезони, пуловери, кардигани, пальто, куртки, купальні костюми, піжами та аксесуари.

Інес мріє, щоб Búho зберіг свою індивідуальність і залишився вірним своєму унікальному стилю. Дизайнер також хоче, щоб вироби стали улюбленими предметами одягу для своїх маленьких клієнтів. Компанія є втіленням slow fashion та, як ми вже говорили, виступає за відповідальне споживання. Вона сподівається, що ця течія буде розвиватися і далі, що дозволить гідно піклуватися про нашу планету.

Інес мріє, що якщо хто-небудь коли-то запитає її маленьких клієнтів: «Чи пам'ятаєш ти свій улюблений одяг дитинства?», а вони дадуть відповідь, що це був одяг Búho.

У OSTRIV одяг бренду представлено ​​в повному асортименті.

дивитися усі товари

Більше про наш дитячий одяг можна прочитати в матеріалах про бренд Louise Misha ТУТ й про Mini Rodini ТУТ.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові