Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Затишок разом з OSTRIV

З настанням холодів усе більше хочеться поринути в атмосферу тепла та затишку. Сісти в крісло, запалити свічку, пити гарячий чай та мріяти. Відключення світла наче натякає, що зараз мить саме для цього. Інколи є речі, на які ми не можемо вплинути, однак можемо повернути їх собі на користь. Погодьтеся, з’явився час для себе, для відпочинку та родинних вечорів.

OSTRIV підготував список речей, з якими ваші вечори стануть теплішими та затишнішими. Перше, що ми порадимо, звичайно свічки від американського бренду PF Candle Co. Цього року вони наповнені особливим сенсом. Ваша кімната не тільки буде виглядати романтично, а ще й приємно пахнути. Кожна свічка має свій особливий аромат. Виключно уся колекція веганська, без жорстокості та без фталатів. Це соєвий віск, бавовняний гніт, брунатне скло і натуральні ароматичні компоненти.


Аромати, які ви зможете знайти в нашому магазині:

1. Teakwood & Tobacco —Тикове дерево, тютюн, шкіра і апельсин.

2. Golden Coast — Магія Біг-Сура, промені сонця на шавлії, гуркіт хвиль об скелі. Евкаліпт, морська сіль, червоне дерево і пало-санто.

3. Sandalwood Rose — Кашемірова троянда, уд і сандал.

4. Patchouli Sweetgrass — Субота з відкритими вікнами, з ароматами прянощів. Сливки, солодка трава і дим.

5. Amber & Moss — Вихідні в горах, сонце світить крізь хмари. Шавлія, мох і лаванда.

6. Sweet Grapefruit — Крижаний лимонад. Вечеря у внутрішньому дворику з коханими. Грейпфрут, юзу і лимон.

7. Piñon — Зими на південному заході, затишні багаття, теплі куртки і морозна свіжість. Поліна пінон, кедр і ваніль.

8. S Cedar & Sagebrush — Кілометри стародавнього каменю і мінералів, моменти спокою на, відкритому вітрам, хребті, глибокі вдихи з видом на посушливі дикі землі. Ароматний, сухий і дерев`янистий. Граніт, суха шавлія і ялівець Сьєрра.

9. Sunbloom — Одноденний тур по пустелі, перше цвітіння весни, цілий океан польових квітів. Золотиста лілія, деревій і боби тонка.

10. Black Fig — У дворі фруктові дерева, щось неймовірно ароматне запікають у духовці. Вічнозелені рослини, інжир і спеції.

11. Los Angeles — Зарослі пагорби, походи по каньйонах, грандіозні заходи, вогні міста. Червоне дерево, лайм, жасмин і деревій.

12. Amber & Moss — Вихідні в горах, сонце світить крізь хмари. Шавлія, мох і лаванда.


Не забувайте також про аромадифузори. Значно приємніше, коли ваш дім пахне по-особливому. Крім PF Candle Co в OSTRIV представлений Італійський бренд Culti, який створює широку палітру запахів. Підбірка найкращих ароматів для затишку:

1. Oderosae — Ноти марокканської троянди, вишні, кассу, османтусу.

2. The — Ноти бергамоту, чаю сенчи, гваякум дерева.

3. Tessuto — Ноти кассису, бавовняних квітів, білого мускусу та жасмину.

4. Mareminerale — Ноти морської свіжості, мускусу і мінералів.


Для того, щоб швидко зігрітися, жінки люблять накидати на плечі палантини — широкі шарфи. Особливо надають перевагу вовняним та кашеміровим. Вони теплі та приємні на дотик, а це неабияк важливо для комфорту! Кашемірові палантини від Johnstons of Elgin виготовлені у двох варіантах. Теплі кольори та ніжність на дотик.


В’язані шкарпетки нагадують особливий безтурботний час дитинства. Особливо, коли вони виготовлені умілими руками бабусі. Перевага таких шкарпеток у тому, що це не тільки варіант для дому, а й для холодной погоди. У них вам ніякий мороз не страшний! В OSTRIV великий вибір кашемірових шкарпеток. Таких теплих, як у дитинстві!

Створювати затишок — не складно. Навіть в такі темні часи, знайдіть можливість відпочити та відволіктися від поганих думок. Внутрішній ресурс, як ніколи цінний!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові