Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

WOOLRICH. Особливий бренд з історією

Woolrich — американська компанія з майже 200-річним досвідом виготовлення одягу. Цікава своєю історією та багатою спадщиною. Верхній одяг цього бренду користується попитом в усьому світі. Його цінують за якість, багатофункціональність та надійність. Куртки, парки, пуховики створені з високотехнологічних матеріалів. Певні моделі утримують тепло навіть при температурі -40°C та були створені для екстремального клімату. Особлива технологія створення верхнього одягу зробила бренд впізнаваним та затребуваним. За що ж обирають Woolrich?


Дизайн. Кожна модель лаконічна, стримана та практична. Стильний дизайн та елегантний прямий крій. Досить часто Woolrich називають одягом поза модою та часом, оскільки він залишається актуальним не один сезон. Зверніть увагу на кольори, зазвичай переважають синій, сірий, білий та чорний. Можна сміливо комбінувати з будь-яким іншим одягом чи аксесуарами. Останні роки в асортименті почали з’являтися яскраві відтінки: жовтого, фіолетового, червоного та ін. Найбільше бренд цінують за унікальний верхній одяг.

Особливо обожнюють культову модель парки Arctic Parka, яка користується популярністю більше 50 років. Детальніше можна ознайомитися в нашій попередній статті. Зверніть увагу на різні деталі. Продумані еластичні манжети, об’ємний капюшон та кишені з утеплювачем, які допомагають почуватися максимально тепло та комфортно. В OSTRIV ця модель є як для жінок, так і для чоловіків і представлена в кількох кольорах.


Інноваційні технології. Більшість моделей залишаються незмінними. Але все ж майстри постійно намагаються їх удосконалювати. Верхній одяг Woolrich виготовлений із тканини з водовідштовхувальним просоченням та є вітронепроникним. Для цього використовують технологію GORE-TEX, яка забезпечує максимальний комфорт та надійний захист. Відмінною рисою такого матеріалу є довговічність. Тканина досить міцна, але при цьому залишається легкою. Мембрани GORE-TEX пропускають пари внутрішньої вологи та одночасно блокують зовнішні чинники, такі як вітер. Woolrich прагне створювати екологічно чисті та якісні продукти, які б не шкодили клімату та витримували випробування часом. Тому команда постійно вдосконалює роботу виробництва, аби зменшити вплив на навколишнє середовище. Разом з компанією Pertex®, Woolrich виготовляє інноваційну водонепроникну тканину з переробленого поліестеру Revolve®. Після експлуатації таку тканину можна буде переробити знову.

Чоловічий верхній одяг, виготовлений з дихального та міцного поліестеру Gore-Tex®. Більше варіантів дивіться за посиланням.


Матеріали. Історія бренду почалася з того, що Джон Річ, емігрувавши з Британії у США, організував суконну фабрику. Спочатку виготовляв пряжу, вовняні пледи, шкарпетки, а потім уже й верхній одяг та трикотаж. Одна з головних цілей компанії — екологічний підхід до виробництва. Уся продукція відповідає міжнародним стандартам.

  • 100% органічна бавовна. Це екологічно чиста сировина без використання шкідливих хімікатів.

  • 100% хутро, поставка якого відбувається через аукціонний дім Saga Furs. Тому можна бути впевненими, що саме цей матеріал відповідає міжнародним стандартам гуманного відлову (AIHTS) та Всесвітній організації охорони здоров’я тварин (OIE).

  • Пух та пір’я. Постачання цих матеріалів на 100% контролюються та сертифіковані лабораторією та інститутом IDFL, світовим лідером у перевірці та тестуванні відповідних стандартів.


Відомі колаборації:

1. ALD х Woolrich

2. Griffin х Woolrich

3. Converse х Woolrich

4. New Balance х Woolrich

5. Matt McCormick's One Of These Days х Woolrich

6. Daniëlle Cathari's х Woolrich


Взуття. Команда Woolrich вирішила не обмежуватися виготовленням одягу, а й займатися створенням взуття. Ідеальні кросівки та черевики прослужать своїм власникам не один рік. Більшість моделей Made in Italy. Підошву зазвичай обирають Vibram®. Вона зручна, легка та забезпечує максимальну амортизацію.


Основні цінності бренда:

  • Прогрес

  • Екологічність

  • Подорожі

  • Позитив

  • Можливості


Підсумки. Woolrich — це бренд з духом американської культури, що поєднує мистецтво та моду. Екологічний підхід до виробництва, співпраця з відомими брендами для покращення матеріалів та якісні довговічні товари змогли закохати в себе клієнтів з усього світу.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові