Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Зимова класика від OSTRIV. Ноги в теплі

Сьогодні у фокусі зимове взуття від легендарних брендів, які ми дуже любимо. Це Fracap, BIRKENSTOCK, Camper, Sorel та Voile Blanche. Всі вони різні, але об'єднує їх одне — вони будуть зігрівати вас і радувати не один сезон.


FRACAP

  • ручна робота;

  • виключно натуральні матеріали — теляча шкіра рослинного дублення, замша або хутро поні;

  • фасон розроблений для італійської армії, де техніка зшивання черевиків забезпечує міцність і довговічність;

  • фрезерована підошва фірми Vibram, м'яка і гнучка, не сточується й має максимальне зчеплення з поверхнею;

  • система швидкої шнурівки D-ring надійно фіксує голеностоп;

  • черевики згодом набувають анатомічної форми стопи;

  • у комплекті до всіх черевиків додаються щітка для чищення і захисний крем.



BIRKENSTOCK


Легендарна устілка анатомічної форми, яка ідеально повторює всі вигини стопи — це BIRKENSTOCK. Німецький бренд, чия продукція, завдяки анатомічної підтримки форми, була визнана найбільш здоровою в світі ще в 1964-му році.

BIRKENSTOCK — неймовірно зручне ортопедичне взуття виготовлене ​​з ретельно відібраних високоякісних натуральних матеріалів преміум-класу (пробка, латекс і джут).

Все взуття зроблено вручну. На замітку: для виробництва класичних сандалій необхідно 17 операцій ручної роботи, а для виготовлення закритих моделей потрібно більше 100 операцій.



SOREL

Sorel — канадський бренд з виробництва взуття високої якості в стилі херітейдж, а також одягу та аксесуарів.

Взуття Sorel популярне у всьому світі, особливо в країнах з холодним кліматом, завдяки особливій технології, що здатна зберігати тепло в найлютіші морози.

Sorel є дочірньою компанією виробника спортивного одягу Columbia Sportswear.



Voile Blanche


Voile Blanche — італійські дизайнерські кросівки. Це стильне й комфортне міське взуття, де велика увага приділяється деталям, а у виробництві застосовуються інноваційні технології. Дуже легкі, практично невагомі нейлонові тканини поєднуються в моделях із люмінесцентними матеріалами та матеріалами, які відбивають світло.

Бренд Voile Blanche засновано дизайнером, художником і поетом Максом Верре, який кілька років працював разом із Томом Фордом. Компанія ідентифікує свою продукцію як Urban-chic Sneakers.



Camper


Бренд, який завоював популярність з першої своєї моделі.

Поняття «casual» з самого початку мало для компанії особливе значення. Бренд створює вільні й стильні моделі взуття, які стирають кордони між спортивним та класичним взуттям. Моделі Camper займають почесне місце поряд зі снікерами і туфлями та десятиліттями не виходять з моди завдяки своїй універсальності.

Більш детально про бренд можна прочитати ТУТ.

Асортимент нашого магазину — це універсальний комфортний одяг і взуття в які вигідно інвестувати. Це стиль, який не залежить від мінливих течій і виходить за рамки часу.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові