Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Тест-драйв куртки Barbour

Модель: BARBOUR BEDALE.

Власник: Сергій Татарчук, один з тих, хто надихає проєкт концепт-стору OSTRIV.

Пробіг: 8 років.

Коротка довідка

  • Є класикою британського стилю.

  • Створюється вручну.

  • Бренд засновано в 1894-му році.

Переваги:

  • натуральна дихаюча тканина;

  • не промокає;

  • довговічна;

  • гідно носиться, набуваючи з часом особливого шарму.

ЗНОС ВИРОБУ

Куртка вигулювалася в повсякденному житті, була незамінною річчю в відрядженнях, поїздках та перельотах. Багато разів одягалася на риболовлю. В комплекті з теплим светром, відмінно рятує восени, коли досить волога погода.

У рекомендаціях по догляду за вощеними виробами значиться, що їх не можна прати й рекомендується змащувати воском. Ця куртка не ваксувалася та не пралася. Місця сильного забруднення витиралися вологою ганчіркою. Крім Сергія, куртку також носив його син, поки не виріс з неї, а зараз в основному носить дружина. За 8 років річ ні разу не підвела і з неї навіть не вилізла жодна нитка.

Для наочного прикладу наводимо фото старої та нової курток.

Мінуси: пішов колір, це найбільше помітно в плечовій зоні, потьмяніла блискавка.

Плюси: будь-які потертості відсутні. Те, що зазвичай зношується швидше за все — манжети, коміркова зона, лікті — все в ідеальному стані.

Історія Barbour

Barbour International — відома мотоциклетна вощена куртка, яка під своїм прапором об'єднала Англію, Шотландію та Ірландію й 30 років слугувала екіпіровкою для збірної Великобританії в мотоперегонах.

Історія компанії почалася в 1894-му році в портовому місті Саут-Шилдс (Англія), коли засновник Джон Барбур почав поставляти захисний одяг для моряків, рибалок і докерів — перші вологостійкі речі, які швидко завоювали репутацію за інновації та якість. Таким чином рішення вощити бавовну втілилося в легендарний предмет гардеробу — мото куртку. Вважається, що пращуром вощеної куртки є вощений плащ, що з'явився в 1908 році.

У 1980-х роках голова правління компанії Маргарет Барбур розробила три вощені куртки (Bedale, Beaufort та Border), які зробили Barbour ім'ям прозивним.

Нагадаємо, що героїня нашої сьогоднішньої розповіді — модель BEDALE.

Сьогодні Barbour — це сімейний бізнес п'ятого покоління, який пропонує стильний функціональний одяг для чоловіків, жінок і дітей. В асортименті: сорочки, штани, трикотаж, аксесуари та взуття, а також легендарний верхній одяг Barbour.

Знакові вощені куртки продовжують виготовлятися вручну, а класичні дизайни курток й досі залишаються бестселерами.

Бренд є володарем трьох королівських ордерів (імені: Герцога Единбурзького, Королеви Великобританії, Принца Уельського), продається в більш ніж 40 країнах світу, включаючи Європу, США та Японію.

ПІДСУМУЄМО

Вощена куртка від Barbour є цінною знахідкою для вашого гардеробу, яка підкреслює статус. Це гідний вклад коштів для тих, хто цінує практичність, історію та має витончений смак.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові