Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

SWIMS. НОРВЕЗЬКИЙ БРЕНД ПРОТИ ДОЩОВОЇ ПОГОДИ

Історії про те, що взуття для дощової пори року — це похмуро та несучасно, давно зникли. Скандинавський бренд SWIMS вирішив проблему взуття та одягу, що не промокає, створивши напрочуд стильні та практичні моделі.

Кажуть, що історія компанії почалася  одного разу дощовим днем, коли норвезький студент мав прогулянку в старих дідусевих калошах. Цим студентом був творець та головний дизайнер Swims Йохан Рінгдал. Саме ця прогулянка підштовхнула його переосмислити класику та вдихнути у калоші нове життя. І саме вони стали візитівкою бренду, що народився. З того часу Йохан постійно експериментував, що було дуже успішно. Його дітищем стали моделі чоловічих калош, які втілилися у класичних фасонах та фасонах 30-х років минулого століття. Пізніше були й інші експерименти, які гідно збагатили асортимент.

Рік народження бренду: 2006-й, Осло (Норвегія).

Крім взуття, асортимент SWIMS складається з верхнього одягу та аксесуарів. Практичний дизайн та витончений смак дозволив компанії створити речі доречні та зручні скрізь: у метушливому місті, на курорті, або займаючись активними видами спорту на воді.

Товари для чоловіків: броги, оксфорди, калоші, кросівки, чоботи, хустки, толстовки, поло, футболки, сорочки, штани, поло, аксесуари.

Товари для жінок: чоботи, кросівки, мокасини, одяг, парасольки.

Девіз компанії: "Ми любимо воду, і це кохання дозволило створити продукт, придатний практично в кожному куточку світу, де калоші взують для походу в офіс або для прогулянки піщаним пляжем."

Філософія бренду:

  • Інноваційні рішення для сучасних, функціональних та привабливих продуктів.

  • Мікс стилю та активності, який є можливістю покращити і те, й інше.

  • SWIMS знає, як боротися зі стихіями.

Місія бренду: творити зі скандинавською простотою для людей, що захоплюються та повною мірою насолоджуються життям.

Все взуття бренда виготовлено з високотехнологічних матеріалів, що дихають і захищають від вологи. Скандинавський мінімалізм ідеально доповнює будь-який образ роблячи його елегантним та неповторним. Трохи зухвалості та, насамперед, якість. Компанія постійно працює над новими моделями взуття та одягу. Продукція швидко завоювала популярність і зараз пишається тим, що її представлено ​​у 20 країнах. Про її визнання можна судити з того, де продукція продається. Її можна знайти у Harrod's — найвідомішому універмагу Лондона та у Selfridges — мережі елітних британських універмагів. Також її представлено ​​бутіками британської компанії John Lobb у Лондоні та у Парижі й навіть у бутіках американської фірми Brooks Brothers.

Отже, SWIMS —  це:

  • мінімалізм;

  • функціональність;

  • універсальність;

  • висока якість матеріалів та виконання;

  • практичність;

  • довговічність.

В OSTRIV бренд представлено: черевиками, жилетами, калошами та парками.

Верхній одяг бренда стане незамінним супутником у дощову та вітряну погоду. Компанія подбала про те, щоб було зручно, сухо та максимально комфортно. Для цього ми приготували найкраще.

Для жінок

Для чоловіків

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові