Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Стиль Billie Eilish або як одягнутися так само

Якщо ви не знаєте хто така Billie Eilish, то ви просто або зовсім не цікавитеся світом зарубіжного шоу-бізнесу, або ж маєте абсолютно інші музичні вподобання. Однак, не помітити хоча б раз цю епатажну дівчину, яка в свої 18 встигла отримати більше престижних нагород, ніж деякі з знаменитостей за все життя, надзвичайно складно.

stil billie eilish

Феномен Біллі Айлиш: коротко про головне

Біллі Айлиш американська співачка і автор пісень, яка стала відома тільки в 2016 році, а вже в 2020 отримала відразу чотири нагороди Греммі, що за всю історію існування цієї премії вдавалося лише раз, співаку Крістоферу Кросу. Найдивовижніше те, що Біллі всього 18 років, дівчина стала справжнім відкриттям і проривом американського шоу-бізнесу. Топові місця у всіх популярних чартах, концертні тури по всьому світу, співпраця з провідними музикантами і дизайнерами. Рекламні кампанії і гучні соціальні проекти.

Юна американка обожнює бути в центрі уваги і їй це прекрасно вдається. Кожна пісня це хіт, а кожен публічний вихід супроводжується унікальним чином.

Одяг Біллі Айлиш варто окрему увагу. Це стає вже саме по собі окремим напрямком моди. Дівчина кумир мільйонів молодих людей, тому не дивно, що більшість з них облюбували собі стиль співачки і сьогодні іміджевих двійників Біллі можна зустріти дуже і дуже часто. Про те, які бренди носить Біллі Айлиш, як повторити її вдалі луки і на чому акцентувати увагу, щоб бути максимально схожим, опишемо більш докладно.

Біллі Айлиш задає стиль

Біллі Айлиш відома не тільки творчістю, а й власним іміджем. Яскраві волосся і часта зміна їх кольору, мішкуватий одяг, багато аксесуарів, яскраві принти і брендові Мерч.

Сама Біллі пояснює свій вибір одягу декількома причинами:

  • Дівчина хоче привертати увагу до своєї персони, тому не боїться одягатися в повністю неонові луки, або яскраві і дуже оригінальні речі;
  • Біллі проти того, щоб обговорювали її тіло, тому більшість її одягу в стилі оверсайз, а майже кожен образ складається з кількох речей, що ретельно приховують фігуру;
  • Одяг це виклик. Біллі всім своїм виглядом хоче демонструвати свою унікальність і рве будь шаблони.

Улюблені стилі і бренди Біллі Айлиш

З брендами досить складно, адже в гардеробі Біллі Айлиш їх дуже багато. Так само неможливо спрогнозувати і приблизну вартість свого посуд, адже, як зізнавалася сама співачка вона обожнює міксувати речі з секонд-хенду з речами лімітованих колекцій провідних лейблів.

А ось з улюбленими стилями дещо простіше. Їх кількість дуже обмежена.

  1. OVERSIZE, мішкуватий стиль. Біллі досить часто можна побачити в вільних брюках із завищеною верхом, об'ємної толстовці, снікерсах на тракторній підошві. На додаток Мерч у вигляді оригінального рюкзака, монохромна панама або бандана. Підберіть це все в класичних кольорах, можна з оригінальними принтами або декором і ви однозначно будете схожі на улюбленого кумира.OVERSIZE, мішкуватий стиль
  2. Streetwear, або образи на кожен день. У повсякденному житті Біллі Айлиш вибирає одяг в стилі Streetwear, а ще любить речі з яскравими логотипами і колірними акцентами. Іноді деякі образи співачки нагадують робочу уніформу, подібне створює бренд Carhartt. Доповнює свої повсякденні луки співачка масивними аксесуарами у вигляді ланцюгів, окулярами, шапками і білими кросівками від брендів Adidas або Nike.
  3. CASUAL і мілітарі стиль. На Біллі досить часто можна побачити штани-карго з мілітарі принтом. Поєднує дівчина їх з кросівками на високій платформі, поясними сумками і об'ємним верхом в стилі кежуал.CASUAL і мілітарі стиль
  4. Рок-стиль. Об'ємні брюки-джоггер чорного кольору, чорні футболки оверсайз з брутальними принтами, і масивні ланцюжки. Доповніть подібний образ шапкою і ви будете виглядати, як в кращих рок-традиції і звичайно ж в стилі Біллі Айлиш.

Що ж, якщо зі стилями зрозуміло, то що з оригінальними акцентами і відмітними рисами? А їх Біллі Айлиш просто обожнює.

Якщо ви поставили собі за мету відтворити стиль співачки, обов'язково подбайте про наявність в гардеробі речей з наступними елементами:

  • Футболки та толстовки з мультяшними героями. Незважаючи на свою епатажність і в чомусь брутальність, Біллі Айлиш фанат мультяшних принтів. Подібні є як на її повсякденному одязі так і на сценічних костюмах;
  • Оригінальні геометричні принти. Доларовий принт, або незрозумілі фігури. Чим оригінальніше і епатажний тим краще. Біллі Айлиш нібито розуміє, що подібне одягне далеко не кожна зоряна леді, тому і конкуренції у неї не буде. Сміливість і самоіронія відмінні риси Біллі.
  • Неон. Неонові тотал-луки, ще одна слабкість Біллі. Багато вже їх з нею асоціюють. Зберіть аутфіт в яскраво-салатовий або жовтому кольорах і ви в центрі уваги.
  • Денім. І хоча Біллі досить рідко можна побачити в джинсах, проте іноді вона може одягнутися у вільний джинсовий комбінезон, доповнити його джинсової Панамою і спортивними капцями.

Де купити одяг як у Біллі Айлиш?

Насправді зібрати образ, як у улюбленої співачки зовсім не складно. Існує чимало мультибрендових магазинів на зразок інтернет-магазину "Ostriv", де зібрані десятки брендів, в тому числі і таких, що любить носити сама Біллі. Комфорт, стритстайла, оверсайз, трохи яскравих акцентів, нотка епатажу і не забувайте про аксесуари. Не бійтеся сміливо самовиражатися, як бачимо деяких таке вміння призвело до вершини успіху.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові