Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

STEVE MONO. Новий бренд в OSTRIV

Представляємо новий бренд в OSTRIV — STEVE MONO.

Це сучасний іспанський бренд, який було засновано в 2007-му році. Його мета — переосмислення класичного взуття, сумок та інших дрібних шкіряних виробів для сучасного способу життя.

Моделі STEVE MONO створено під впливом іспанської культури, подорожей, мистецтва й поваги до культурної спадщини. Бренд концентрується на розробці предметів для повсякденного життя і першої необхідності для подорожей.

Засновник бренду Гонсало Фонсека (Gonzalo Fonseca) народився в Більбао (Іспанія) в 1972-му році. Кілька років він вивчав соціологію і закінчив факультет графічного дизайну. З самого початку Гонсало працює в якості креативного директора бренду інтегруючи основні цінності в дизайн виробів і стежить за тим, щоб їх було вірно протрансльовано в індустрії моди.

Гонсало каже: «Сьогодні ми багато чуємо про повільну моді, повільне життя, повільне все! Але я завжди твердо вірив у бренди, які створюють лише кілька речей і роблять їх настільки хорошими, наскільки це можливо», – говорить Гонсало.

Спочатку дизайнер планував випускати речі лише для чоловіків, але жінки, які вже були знайомі з брендом, вимагали жіночих моделей, хоча часто купували чоловічі сумки і аксесуари. Сьогодні виробництво орієнтовано більше на жінок і компанії подобається креативити у цьому напрямку.

STEVE MONO — це антітренди й антісезони.

Подорожуючи і зустрічаючи нових ремісників, які працюють у невеликих майстернях виробляючи продукцію високої якості, бренд знаходить ексклюзивний для себе продукт. Компанія знає, що необхідно її клієнтам і таким чином задовольняє цю потребу.

Основний ринок збуту — це Азія, особливо Японія. Японці високо цінують «Зроблено в Іспанії». Вони великі естети і цінують продукти STEVE MONO. З ними приємно працювати, до невеликих брендів вони відносяться також шанобливо як і до великих.

STEVE MONO — спосіб Гонсало висловити вишуканість і автентичність. Кожна колекція бренду поза часом, поза сезонів та тенденцій. Вона функціональна і екологічна.

Крім створення успішного модного бренду, Гонсало Фонсека займається графічним дизайном, спеціалізуючись на корпоративному іміджі. Велика кількість навичок і зв'язків у індустрії моди дозволили йому передати знання про майбутнє моди в якості викладача дисциплін «Управління брендом» та «Системи моди».

Асортимент бренду: сандалі, туфлі, черевики, сумки, рюкзаки, клатчі, гаманці на пояс, ремені, чохли для окулярів.

Матеріали: натуральна шкіра й натуральні тканини.

дивитися усі товари

STEVE MONO — це унікальний та витончений стиль. Неймовірний лаконізм, що робить образ завершеним. Компанія позначає свої вироби як "ніжний брутализм". Це вироби, які з часом стають тільки колоритнішими.

Всі моделі бренду зроблено вручну.

Студія STEVE MONO, яка водночас є й шоурумом, знаходиться в Мадриді.

Компанія продає свою продукцію в Австралії, Новій Зеландії, Китаї, Тайвані, Сінгапурі, Філіппінах, Японії, Південній Кореї, Франції, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Швейцарії, Італії, Португалії, на Мальті, в Данії, Великобританії, США й відтепер в Україні.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові