Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Stetson — дух західної Америки

Stetson є легендарною американською компанією, яка існує з 1865-го року. З моменту свого заснування вона підтримує автентичний і різноманітний дух Америки, глибоко вірячи в цінності американського Заходу такі як індивідуальність, єдність і довговічність.

Джерелом натхнення для колекції Stetson SS20 є дорога й подорож. Це практично роуд-муві від Stetson, яке не прив'язане до якогось певного маршруту. Просто дорога. Зовсім не важливо куди їхати, коли поруч добра компанія і грає радіо. Просто зануритися в свободу нескінченної дороги та глибокого неба. Вирушити у довгу путь і, можливо, навіть заблукати. А Stetson — це хороший спосіб знайти себе.

Солом'яні капелюхи з двоколірними стрічками, восьміклинні кепі "newsboys" й "classic drivers", головні убори "classic engineer caps" у глухих тонах, капелюхи тілбі та федори, капелюхи порк-пай (вони ж "свинячий пиріг") і багато інших головних уборів бренду прекрасно формують стиль, переосмислюючи зовнішній вигляд класичних фасонів.

Історія компанії Stetson почалася, як ми зазначали вище, в 1865 році, коли Джон Б. Стетсон створив капелюх, що став символом американської незалежності, індивідуальності, єдності та сили. На створення відомого в усьому світі «ковбойського капелюха», Джона Б. Стетсона надихнула любов до подорожей і мандрівників.

З тих самих пір бренд є світовим лідером у виробництві головних уборів, завоювавши світову репутацію і ставши американської іконою. Stetson став стандартним елементом гардеробу для ковбоїв і шанувальників Заходу.

Сама назва "Stetson" перекладається як крислатий фетровий капелюх з високою тулією, вона ж є ковбойським капелюхом.

Зараз компанія є найбільшим виробником капелюхів у світі й виробляє більше 3 300 000 капелюхів у рік на фабриці площею понад 9 акрів (36 000 м2) в Філадельфії.

Шлях Stetson, як і шлях самої Америки, полягає в безперервному розвитку. Компанія продовжує створювати якісні довговічні продукти з урахуванням американських традицій. Ми високо цінуємо майстерність із якою виконана продукція і саму продукцію, яка з часом стає тільки краще, набуваючи особливого шарму. Компанія й досі виготовляє капелюхи, використовуючи практично ту саму техніку, що і сам Джон Б. Стетсон більше 150 років тому.

Сьогодні все, що несе в собі бренд, від справжнього одягу заходу до зносостійкого спортивного та сучасного вуличного одягу, залишається вірним американським цінностям: створювати правильні речі із максимальною майстерністю. В його асортименті: головні убори, чоботи, одяг, окуляри, парфумерія, і навіть бурбон.

Stetson —  це класичний стиль і неперевершена якість головних уборів, одягу і взуття в дусі Заходу.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові