Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

SESSÙN. НОВА КЛАСИКА ІЗ ФРАНЦІЇ

Sessùn —  французький бренд, який прагне бути позачасовим, але при цьому добре відчуває сучасні тренди. Він створює витончену і самобутню жіночу моду, сповнену деталей та вишуканого декору. Граючи з формами та матеріалами, він практично заново створює класику. Бренд бачить своїх клієнток розкутими і натхненними, й створює речі для жінок, які знаходяться у гармонії з собою. Завдяки одягу SESSÙN кожна клієнтка випромінює жіночність. Компанія завжди прислухається до тенденцій, але в першу чергу зберігає своє "я".

Продукція Sessùn:

  • якісна;

  • створена з повагою до людей;

  • використовує ноу-хау.

Sessùn —  це завжди професіоналізм і висока майстерність. Компанія пишається тим, що використовує ручну працю, яка робить кожен виріб унікальним і цінним, і маючи масштабне виробництво, пам'ятає про важливість такої продукції.

Компанія має власну майстерню, де створюються викрійки, а також власне ательє з пошиву одягу, де працюють дизайнери бренду. Бренд пишається тим, що бере участь у розвитку французької промисловості й популяризує її.

Філософія Sessùn заснована на:

  • сталому розвитку; 

  • економічній етиці;

  • соціальній відповідальності;

  • екологічності.

ТКАНИНИ БРЕНДА

Тканини Sessùn — це частина історії бренду та його ДНК. Саме тканини створюють ідею, народжують нові моделі й розповідають про них історію. Тому компанія відбирає їх особливо ретельно.


Натуральні матеріали

Бренд використовує бавовну, вовну та льон, які цінуються за довговічність і чудові якості. Всі вони вирощуються з повагою до тварин, природи і є поновлюваними ресурсами.

Штучні матеріали

Sessùn віддає перевагу матеріалам, які завдають меншого впливу на навколишнє середовище і в майбутньому планує збільшити відсоток виробів із цих матеріалів. Тому використовує віскозу, lyocell та tencel. Отримані з оброблених природних ресурсів, ці тканини привабливо драпіруються.

Синтетичні матеріали

Це поліестер, акрил та поліамід — деякі з тих матеріалів, що забруднюють навколишнє середовище та ті, які вироблено шляхом переробки нафти. Речі з них менше мнуться, зручні й довговічні. Компанія намагається зменшити частку подібних тканин у своих колекціях.

Кожен із постачальників бренду дотримується REACH — постанови, яка зобов'язує продукти, що продаються в Європейському Союзі, не містити певних хімічних речовин нижче встановленого рівня. Тому компанія регулярно проводить тести на їх відповідність.

Рослинне дублення

Таке дублення виключає використання хімічних або токсичних речовин, замінюючи їх дубільними речовинами рослин (кора, деревина, насіння). Шкури дубляться шляхом мацерації.

дивитися усі товари

ІСТОРІЯ БРЕНДА

Емма Франсуа — колишня студентка з Монпельє (Франція), яка в 90-х заснувала бренд SESSÙN.

Емма вчилася в Парижі за спеціальністю економічна антропологія і вивчала роль текстильних ремесел у сталому розвитку. Вона часто подорожувала Південною Америкою і мала можливість вивчати ремесла Еквадору й Гватемали. Країни, їх культура і національна одяг, настільки вразили її, що Емма вирішила зафіксувати свої враження. На початку свого шляху вона продавала речі, які переробляла з тих, що привезла з Південної Америки. Це були светри з альпаки і сукні розшиті вручну. Пізніше з'явилися і перші власні колекції.

1995-й. Повернувшись до Франції й оселившись у Марселі, Емма присвятила себе дизайну і закинула навчання в університеті.

1998-й. Бренд вперше було представлено публіці на показі Who's Next в Парижі. З цього ж року практично вся продукція виробляється у Франції і лише окремі одиниці в Італії та Північній Африці.

1999-й і 2001-й — період, коли до бренду прийшов успіх, а Емма була нагороджена премією Jeune Créateur (Молодий дизайнер) від Maison Mode Méditerranée (Середземноморський інститут моди).

2014-й. Випущена перша колекція Sessùn Oui, що пропонує сучасну і витончену інтерпретацію весільної моди.

2016-й. Бренду виповнилося 20 років.

ПРО СПІВРОБІТНИКІВ КОМПАНІЇ

Бренд із повагою та турботою ставиться до всіх, хто причетний до нього. Це завжди довгострокові довірчі відносини, збудовані таким чином, щоб кожен співробітник отримував гідну оплату та гідні умови праці.

ПАРТНЕРИ КОМПАНІЇ І ПОСТАЧАЛЬНИКИ

Компанія дуже пишається своїми постачальниками і партнерами.

Philea — креативна й інноваційна компанія з Ельзасу (регіон у Франції), яка відома високою якістю текстильної продукції. Разом з цією компанією Sessùn працює над багатьма моделями.

Крім Франції, продукція бренду виробляється в:

  • Португалії, де зосереджено виробництво взуття (крім сандалів, які шиються в Марселі) і створюються пуловери.

  • Італії (область Прато), де створюються вовняні й декоративні тканини.

  • Болгарії, де готується частина одягу.

  • Тунісі, де знаходяться партнери бренду, що спеціалізуються на обробці джинсової тканини.

  • Індії, де працюють над вишивкою і виробами зі шкіри.

  • Китаї, де спеціалізуються на складних декоративних виробах із шовку та інших делікатних тканинах.

  • Японії, де працюють із мереживом й складними тканинами.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Намагаючись мінімізувати вплив на навколишнє середовище, компанія:

  • ретельно відбирає матеріали;

  • пильно стежить за процесами виробництва;

  • відбирає еко матеріали для упаковки;

  • переходить до поновлюваних джерел енергії;

  • віддає перевагу морському та наземному транспортуванню в порівнянні з повітряним і співпрацює з компаніями, які користуються електромобілями або велосипедами в межах міста;

  • віддає на переробку свою браковану продукцію й ту, що не продалася.

Компанія використовує віскозу EcoVero — повністю відновлене волокно, яке оптимізує використання ресурсів і забруднює набагато менше, ніж традиційна віскоза.

Також Sessùn використовує целюлозу, яка видобувається з деревини, що вирощена на плантаціях, де у ході виробництва не утворюються токсичні відходи, а споживання води скорочено.

Вовна мериноса сертифікована "без мулесінга". Це говорить про те, що компанія дбає про тварин.

Sessùn також використовує маркований перероблений поліестер, який отримано виключно шляхом збору використаного пластика, особливо пляшок.

ЕКОНОМІКА ЗАМКНЕНОГО ЦИКЛУ

Компанія використовує економіку замкненого циклу повторно перероблюючи зношені речі у новий одяг та аксесуари. Наприклад, можна залишити свої непотрібні джинси в магазині Sessùn, після чого їх відсортують за кольором і відправлять одному з партнерів бренду для повторного використання. Тканину або переробляють у пряжу, або використовують для речей у стилі печворк.

ТОРКАЮЧИСЬ ПРЕКРАСНОГО

Sessùn цінує мистецтво і намагається всіляко його підтримувати. Бренд співпрацював із вуличним художником Koralie, вишивальницею Marie-Sophie Lockhart, групами графічних дизайнерів (Muesli, Sundae). Компанія також є партнером і спонсором різноманітних заходів. Наприклад, фестивалів Aires 1ibres, Contre-Temps, Worldwide Festival, Midi в Йере, Yeah! в Лурмаріні, Résonance в Авіньйоні або Baleapop у Гетарії. Також Sessùn випустив збірники музики "Sessùn Songs Collection".

дивитися усі товари

БУТІКИ БРЕНДА

Sessùn створює унікальні й вишукані бутики. Кожен простір є частиною культурної спадщини того місця, де його створено. Бренд міксує матеріали і залучає крутих майстрів до їх розробки та оформлення. У створенні справжніх архітектурних творів беруть участь архітектори, художники, червонодеревці, виробники кошиків, гончарі.

Ці абсолютно оригінальні простори можна знайти звичайно ж у Франції, де знаходиться більше 50 бутиків бренду. За кордоном Sessùn можна знайти в Бельгії (Антверпен, Брюссель), Німеччини (Берлін, Кельн, Гамбург), Швейцарії (Женева), Іспанії (Мадрид), Великобританії (Лондон).

В Україні бренд Sessùn можна купити в OSTRIV, де його представлено блузами, спідницями, джинсами, светрами, шортами, сукнями та комбінезонами.

Про інші наші французьки бренди читайте тут: Louise Misha, K-way, Zespa.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові