Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

LOUISE MISHA. МРІЇ ПРО ПОДОРОЖІ

Louise Misha — це постійна потреба в подорожах та жага  до пригод.

Бренд родом із Франції. Заснований у 2012-му році Марі Підендет.

Разом із Марі, ядром компанії є Клер — генеральний директор та подруга її дитинства.

Деякі інтернет-джерела стверджують, що засновницею і одним із дизайнерів бренда є Орелі Реметтер (Aurélie Remetter). Саме їх з Марі подорож до Індії й підштовхнула до створення компанії.

Сьогодні Louise Misha — це:

  • висока якість виробів;

  • ручна робота;

  • згуртована і доброзичлива команда;

  • талановиті та поважні постачальники;

  • лояльні клієнти.

Асортимент бренда умовно розділено для: жінок, дітей (дівчаток і хлопчиків від 3 до 14 років) і малюків (від 3 до 24 місяців).

КОЛЕКЦІЇ БРЕНДА

Колекції бренда — це богемний шик і безмежний політ фантазії. Бренд легко грає з матеріалами й кольорами, піклуючись про кожну деталь.

дивитися усі товари

Марі Підендет, творець і дизайнер бренда про компанію:

«Louise Misha — це колоритний бренд просякнутий абсолютною радістю. Наша команда доброзичлива й уважна, що дуже важливо для мене. Вона складається переважно з жінок. Так що очевидно, що Louise Misha — це море жіночності й впевненості в собі. І ми хочемо, щоб всі жінки відчували себе красивими та вільними.»

«Мій дід Жан Лауд був поетом і мистецтвознавцем, пристрасно любив африканське мистецтво. Тому я виросла в оточенні творів мистецтва. Це займало і вражало мою уяву, розвивало смак, прищеплюючи любов до подорожей, фольклору та місцевих культур.»

«Мій батько був пристрасно захоплений живописом. Він познайомив мене з роботами багатьох художників, які й зараз знаходять відгук у моєму серці. Це Матісс, Шиле й Кес ван Донген.»

«У моді вінтаж, і це те, що я люблю. Тонке мереживо, старі клаптики.»

«Я вірю в те, що все можливо і ніколи не варто обмежувати себе в мріях.»

«Мої подорожі до Індії завжди були високо духовними. Я вірю в карму і переконана, що життя повертає вам те, що ви віддаєте.»

МАТЕРІАЛИ

Компанія віддає перевагу натуральним і екологічно чистим матеріалам, не забуваючи при цьому про якість і вартвсть. Піклуючись про навколишнє середовище, бренд розробляє привабливі колекції за вигідною ціною.

80% матеріалів бренда виготовлено з натуральних волокон.

дивитися усі товари

З рослинних матеріалів бренд використовує: вовну, бавовну, органічну бавовну та шовк.

Органічна бавовна вирощується без пестицидів, інсектицидів, хімічних добрив й без ГМО. У процесі такого вирощування використовується набагато менше води.

дивитися усі товари

Синтетичні й штучні матеріали

У колекціях для дітей бренд використовує тільки м'які натуральні матеріали. Єдиний виняток — використання взимку штучного хутра, який поки є єдиною альтернативою натуральному. Від його використання компанія також планує відмовитися.

У колекціях для жінок Louise Misha використовує віскозу замість шовку, щоб запропонувати своїм покупцям більш доступні моделі.

МАЙСТЕРНІ

Компанія бере участь у розвитку кожної країни, з якою співпрацює, тому Louise Misha зацікавлена ​​в гідних умовах праці для своїх майстрів. Виробництво компанії розосереджено і знаходиться в різних країнах. Наприклад, в Китаї та Індії, де є унікальні ноу-хау в галузі вишивки, роботи з шовком і розробці принтів, які складно знайти де-інде.

Майстерні бренда знаходяться в:

  • Індії спеціалізуються на принтах, шовку, бавовні та ручній вишивці.

  • Китаї спеціалізуються на шовку, бавовні, спідній білизні й купальниках.

  • Італії спеціалізуються на в'язаних виробах.

  • Франції спеціалізуються на спідній білизні (шкарпетках й панчохах).

  • Португалії спеціалізуються на трикотажі й флісі (футболки і толстовки з органічної бавовни).

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Бренд пишається тим, що бере участь у економіці й екосистемі Франції й постійно піклується про те, щоб максимально знизити свій вплив на навколишнє середовище. Марі Підендет навіть створила органічну, екологічну і відповідальну лінію бренду.

Колекції Louise Misha складаються на 60% з органічних матеріалів і велика їх частина отримала сертифікат GOTS. Це найбільш повна система сертифікації текстильних виробів із точки зору виробництва, яка дотримується принципів сталого розвитку. Таким чином, пластикові пакувальні пакети бренду для транспортування замінено на ті, що здатні біологічно розкладатися, а етикетки зроблено з переробленого картону.

ДРУГЕ ЖИТТЯ РЕЧЕЙ

Компанія дає можливість своїм клієнтам перепродавати вживані речі Louise Misha, так як на їх думку це стимулює шанобливе ставлення до людей і навколишнього середовища.

Мета такого проекту — стимулювати процес переробки і дати речам шанс прожити кілька життів.

Дитячий одяг в OSTRIV також представлено ​​безліччю відомих брендів серед яких шведський бренд Mini Rodini про який ми писали ТУТ.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові