Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

SANDQVIST. Лаконічні рюкзаки та сумки зі Швеції

Мікс функціональності, крутого і лаконічного дизайну, політика сталого розвитку та дбайливе ставлення до навколишнього середовища — все це Sandqvist!

ІСТОРІЯ

Компанію було засновано в 2004-му році Антоном Сандквістом, Даніелем Сандквістом і Себастіаном Вестіні як експериментальний дизайнерський проект. Благодатним грунтом для створення власного бренду стала відсутність на ринку добре продуманих, практичних функціональних сумок.

Антон, засновник Sandqvist, за освітою інженер-технолог і завжди мав схильність до конструювання предметів інтер'єру з підручних засобів. Одного разу, відправившись у 2004-му році за сумкою для ноутбука, але не знайшовши те, що було б до душі, він вирішив пошити сумку сам. Результат так сподобався йому та його близьким, що було вирішено попрацювати в цьому напрямку. Він навіть купив стару швейну машинку, за допомогою якої в подальшому було зшито безліч аксесуарів Sandqvist. Так з'явилася ідея створити свій бренд. Антона підтримали близькі, які в подальшому стали членами команди — брат Даніель Сендквіст і друг дитинства Себастіан Вестіні. Вони сконцентрувалися на функціональних і міцних рюкзаках і сумках.

Перші кроки в світі маркетингу були складними. Антон пропонував свою продукцію тим магазинам, в яких робив покупки сам, а також відправляв замовлення клієнтам особисто. У 2010-му компанія змогла вийти в плюс і з тих пір справи пішли вгору. Сприятливим моментом у цій ситуації стало те, що компаньйони, в минулому редактори журналів моди, допомагали Антону з дизайном.

Залишаючись вірними своєму скандинавському корінню, три засновника вірять у шведські цінності: стійкість і турботу про навколишнє середовище, високоякісний дизайн та безкомпромісну функціональність.


МАТЕРІАЛИ

Органічний хлопок

Вирощується без хімічних пестицидів, штучних добрив і генетично змодифікованих культур. Всі брезентові вироби бренду виготовляються з органічної бавовни, виробленої в невеликих масштабах фермерами в Аділабад, Індія. Компанія працює з ними безпосередньо, щоб забезпечувати продукцію найвищої якості.

Вирощування органічної бавовни економить майже половину всього виробленого CO2 в порівнянні зі звичайною бавовною і сприяє збереженню біорізноманіття та здоров'я екосистем, економить водні ресурси та покращує якість грунту.

дивитися усі товари

Перероблений поліестер

Виготовляється з побутових відходів, таких як ПЕТ-пляшки, що надає нового життя відходам, які не розкладаються природним чином. Такий поліестер вимагає менше природних ресурсів, але має такі ж характеристики як і звичайний — він міцний і довговічний.

Перероблений нейлон

Виготовляється з MIPAN regen, першої в світі переробленої нейлонової нитки, призначеної для використання в текстилі. Це волокно екологічно чисте, міцне, легке і довговічне. Матеріал вимагає менше ресурсів, ніж під час виробництва звичайного нейлону.

Натуральна шкіра

Шкіра для більшості виробів бренду надходить з шкіряних заводів, які отримали Золотий або Срібний рейтинг за їх екологічну діяльність та схвалено LWG — міжнародною організацією, що працює над поліпшенням екологічних показників у шкіряній промисловості.

Компанія використовує тільки шкіру тварин, вирощених для виробництва м'яса. Вона забарвлюється аніліном, щоб зберегти свої природні характеристики.

дивитися усі товари

Екологічність

  • Бренд фокусується на таких проблемах як: вплив на клімат, вимоги до хімікатів, використання водних ресурсів.

  • Компанія висуває суворі вимоги до того, які хімічні речовини можна використовувати у виробничому процесі. Вимоги відповідають передовій практиці текстильної промисловості і законодавству в країнах, де продається товар бренду.

  • Тканини з органічної бавовни обробляються тільки схваленими речовинами і барвниками.

  • Компанія мінімізує вплив транспорту на клімат, вибираючи за можливістю, екологічно безпечні варіанти. У перспективі компанія хоче виключити всі авіаперевезення для виробничих замовлень.

  • Sandqvist намагається мінімізувати свій вплив на водні ресурси планети.

  • Компанія строго контролює хімічні речовини, що використовуються в ланцюжку поставок.

  • Для виробів зі шкіри бренд використовує тільки шкури, оброблені на шкіряних заводах, які отримали статус Gold або Silver від Робочою групою з шкіряної промисловості (LWG) за їх екологічність

Шкіряні фабрики, з якими працює бренд

Бренд співпрацює з постачальниками, які спеціалізується на високоякісній шкірі:

  • Butler Leather (Ченнаї, Індія);

  • Rajda (Калькутта, Індія);

  • Junko (Донгнай, В'єтнам);

  • ASG (Біньзионг, В'єтнам);

  • Viva (Лонг Ан, В'єтнам).


Постачальники матеріалів:

  • Dibella (Аділабад, Телангана, Індія);

  • Leejotex (Корея).

Транспорт

Sandqvist має справу тільки з експедиторами, які активно працюють над зниженням впливу транспорту на навколишнє середовище.

А ще Sandqvist випускає однойменний журнал, який розповідає про те, як власники бренду подорожують рідною країною. Бренд уже знайшов своїх фанатів за межами Скандинавії. Аксесуари від Sandqvist люблять в Німеччині, Великобританії, Японії, Кореї та України. 

У OSTRIV бренд представлено рюкзаками та сумками.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові