Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ЯК РОЗУМНО ОДЯГНУТИСЯ НА SALE

Будь-хто може виглядати фантастично на тисячу доларів, коли ця тисяча є! Але чи може це зробити людина з обмеженим бюджетом?

Відповідь проста — так!

Щоб виглядати стильно і елегантно в будь-якому суспільстві, не обов'язково купувати одяг останніх дизайнерських колекцій. Потрібно лише вміти розвивати розумні очікування й користуватися Sale.

Ви повинні бути готові отримати багато хороших речей від легендарних брендів, які будуть супер-класним доповненням до вашого гардеробу, але трошки не так швидко, як хотілося б.

Остання річ завжди коштує більше, ніж торішня, навіть якщо вона функціонально ідентична. Постійні клієнти Ostriv добре знають про це і давно користуються нашим Sale, який дає можливість отримати довгоочікуваний одяг за доступною ціною. Тим більше, що бренди, що представлені в Ostriv store (Barbour, Canada Goose, Woolrich, Birkenstock, Fjallraven, Belstaff і багато інших) не дуже далеко відходять від своєї основної філософії, вони шанують традиції, які накопичилися не за одне десятиліття чи навіть століття їх діяльності. Багато моделі вважаються культовими та випускаються з року в рік, маючи лише невеликі зміни в деталях.

Також зручно стежити за Sale онлайн. На ostriv.ua оперативно відображається інформація про нову, більш привабливу ціну. Навіть не потрібно виходити з дому, щоб придбати речі. Якщо сумніваєтеся в інтернет-шопінгу, стиліст-консультант допоможе розвіяти всі ваші сумніви. Складе лук, підбере розмір, допоможе оформити доставку. І якщо раптом щось не підійде, легко зробити заміну.

В інтернет-магазині Ostriv store крім основного Sale ще частенько проходять додаткові акції та пропозиції. Для цього достатньо зареєструватися на сайті і отримувати наші новини. Інформація, яка буде приходити: бренд, розмір бонусу та термін дії акції.

Коли ви зрозумієте всі ці тонкощі і будете в них вільно маневрувати, стильні, брендові речі будуть потрапляти все частіше у ваш гардероб. А OSTRIV буде всіляко цьому сприяти. Адже ми хочемо, щоб навколо були стильні, красиво одягнені, впевнені в собі та щасливі люди!

Заходьте на примірку в Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5, або замовляйте онлайн у нашому інтернет-магазині на ostriv.ua!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові