Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Розкішні пряжі Gran Sasso

Gran Sasso  — це:

  • Невеликий сімейний бізнес, який сьогодні є міжнародною іконою моди Made in Italy.

  • Made in Italy. Поняття, яке говорить про те, що одяг вироблено виключно в Італії.

  • Майстерність. Бренд використовує стародавні ремісницькі техніки у поєднанні з сучасними виробничими процесами.

  • Матеріали. Бренд використовує дорогоцінну натуральну пряжу.

  • Найтонша пряжа. Речі бренду створено з найтоншої натуральної пряжі за допомогою ручної роботи. Це робить кожен светр Gran Sasso унікальним і неповторним.

  • Завод. Його комплекс спроектовано раціонально та мінімалістично. Задумка архітектора Гвідо Каналі повністю відображає потреби клієнтів компанії. Завдяки талановитому архітекторові, завод виграв архітектурну премію Triennale di Milano та отримав Золоту медаль за італійську архітектуру в 2009-му році.

ВОЛОКНА, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЄ БРЕНД

Найцінніше і найважливіше  — те, на що слід звернути увагу, коли ми говоримо про Gran Sasso — це матеріали.

Волокна, які використовує бренд: кашемір, екстра тонка вовна мериноса, суміш кашеміру із шовком, вовна тасманської вівці, вовна австралійської вівці, єгипетський хлопок, шотландський бавовна, шовк, льон.

Кашемір

Чудову якість кашеміру, який видобуто з волокон вовни домашніх монгольських кіз, бренд поєднує із високою якістю ручної роботи досвідчених майстрів. Таким чином бренд створює кращу кашемірову пряжу в світі.

Компанія пильно стежить за якістю продукції на всіх етапах її виробництва, перевіряючи кожну деталь кашеміру на наявність домішок, відповідності кольору, товщини та довжини. Саме контроль цих факторів визначає м'якість та якість готового продукту.

Фарбування проводиться топами, а не мотками. Цей процес надає волокну велику м'якість, щільність і точність кольору. Кашемір Gran Sasso як і раніше виробляють за традиційною системою, що зветься «система мулів»,  — давня технологія, яка гарантує більш високий рівень якості, ніж інші методи виробництва.

Вовна мериноса

Екстра тонкавовна австралійських овець меринос  — це волокно, що отримане від однойменної австралійської вівці.

Завдяки тому, що товщина його волокон дорівнює менш 19,5 мікрон, вовна виходить еластичною, надзвичайно яскравою та однотонною. Фактично, після стрижки овець вибираються лише ті частини вовни, що мають найкращі характеристики: тонкі, середньої висоти, з мінімальною наявністю чорного кольору, кольорового волоса й рослинних волокон.

Одяг, зроблений з такої вовни неймовірно приємний на дотик, майже дорогоцінний і, перш за все, довговічний. Тому вибір одягу з неї  — це придбання абсолютної якості.

Кашемір із шовком

Неймовірно коштовна нитка, отримана завдяки двом найблагороднішим волокнам  — шовку і кашеміру. Цей вишуканий мікс надає виробам атласного вигляду й робить  текстуру приємну на дотик. У холодну пору року така пряжа забезпечує максимальне тепло.

Вовна тасманської вівці

Вівці породи меринос, що виробляють тонку вовну найвищої якості, пасуться серед чарівних пейзажів австралійських земель, де досвідчені заводчики піклуються про кращу велику рогату худобу. Завдяки чудовим умовам її утримання, виходить дуже тонка вовна із винятковими характеристиками. Вона є такою також завдяки суворому відбору овець, що здійснюється відповідно до найпередовіших критеріїв генетики.

Волокно товщиною не більше 17,5 мікрон відбирається з особливою ретельністю і відрізняється винятковими властивостями: воно яскраво біле, просвічується та надзвичайно м'яке. Його білизна відкриває безмежні можливості для фарбування. Вироби з такої пряжі дарують приємні відчуття весь рік  — зігрівають взимку та охолоджують влітку.

Вовна австралійської вівці

В австралійському штаті Вікторія виробляють шерсть чудової якості, і, без сумніву, найкращою з них є шерсть Super Geelong, неймовірно витончена та м'яка.

Генетично структура волокон вовни Super Geelong набагато більш хвиляста, ніж у традиційної вовни мериноса, а кривизна волокна фактично не перевищує 25%.

Це відповідає за природну м'якість пряжі, дозволяє створювати готові вироби виняткової пишності, комфорту та якості.

Єгипетський хлопок

Fresh Cotton  — це компактна пряжа з 100% єгипетської бавовни з крепу без пілінгу, що має дуже стильний вигляд.

Fresh Cotton створюється з кращої єгипетської бавовни за інноваційною технологією прядіння COM4, ​​яка усуває будь-які залишкові катишки волокна.

Завдяки Fresh Cotton виходять тонкі, легкі та хрусткі светри, які слабо прилягають до тіла, але сприяють природної вентиляції, котра так цінується влітку. Це безпрецедентний випадок для найвимогливіших естетів і справжніх поціновувачів якісного текстилю.

Шотландська бавовна

Бавовняна пряжа, яку компанія називає пряжа lisle. В українській мові термін має аналог "фільдекос" (гладка кручена бавовняна пряжа, що має вигляд шовкової) і "фільдеперс" (пряжа вищої якості). Це найцінніша з бавовняних пряж, що отримується з найблагородніших сортів бавовни з довгими волокнами. Наприклад, з єгипетських. Найкоротші та слабкі волокна ретельно видаляються.

Шотландська нитка дуже міцна: вона складається з двох ниток однакової якості скручених і складених удвічі, тому максимально міцна.

Вона газована: тобто обробляється на газовому полум'ї, щоб видалити найбільш виступаючі волокна і отримати краще з точки зору гладкості та блиску.

Вона мерсерізована: тобто занурюється в спеціальну ванну з точно контрольованим натягом волокон. Оброблена пряжа зручна і не деформується. Натуральне волокно має високу повітропроникність, легко сохне і залишає на шкірі приємне відчуття свіжості.

Шовк

Шовк Gran Sasso відноситься до категорії «коштовних», оскільки виробляється з чистого шовку, витканого і обробленого повністю в Італії, тому він на 100% Made in Italy.

Головні його риси — це елегантність та розкіш. Шовк максимально приємний на дотик, має вишуканий вигляд, а гамма кольорів остаточно обширна.

Льон

Льон  — це рослинне волокно, що отримується з однойменної рослини (тонкої, з білими або синіми кольорами) методом мацерації (розм'якшення або розмочування) стебла у воді. Найкращий і найцінніший льон компанія отримує із Західної Європи, зокрема з Голландії, Бельгії та Франції. Такий льон відзначено знаком якості «Майстри льону».

Волокно має гіпоалергенні властивості й підходить для самої чутливої ​​шкіри. Воно підходить для багаторазового прання, що робить його згодом м'якшим. Завдяки своїй низькій еластичності, речі з льону не деформується під час використання, а висока вологопоглинаюча здатність і теплопровідність забезпечують високий комфорт, особливо влітку, дуруєчи відчуття свіжості.

Екологічність

Компанія робить все можливе, щоб не забруднювати навколишнє середовище:

  • розділяє відходи та утилізує 90% з них;

  • використовує геотермальні підлоги з підігрівом і охолодженням;

  • використовує внутрішні очисники;

  • застосовує системи фільтрації повітря;

  • строго контролює використання водних ресурсів;

  • продукція бренду розрахована служити довго;

  • компанія самостійно виробляє енергію за допомогою фотоелектричних панелей;

  • Gran Sasso використовує матеріали з дуже низьким рівнем виділення летючих речовин.


Вибір виробів бренду означає вибір абсолютної якості та рідкого тактильного задоволення. Це справжнє розуміння значення розкоші.

ІСТОРІЯ

1952. Gran Sasso, заснований як невеликий сімейний бізнес, сьогодні є міжнародною іконою моди Made in Italy. Історія бренду почалася в 1952-му році в невеликому містечку Сант Еджідіо-алла-Вібрато, завдяки підприємницькому духу чотирьох братів: Нелло, Еральдо, Альсео та Франческо Ді Стефано.

1970. Присвятити себе трикотажним виробам стало покликанням братів Ді Стефано. Завдяки пристрасному підходу до справи, незабаром вони стали справжнім модним явищем і компанія зайняла престижні позиції на ринку. У 70-х роках, із переходом від сімейного бізнесу до промислової компанії, було досягнуто остаточне визнання бренду на національному і зовнішньому ринках. Це сприяло створенню сильного і однорідного глобального іміджу.

2002. У цьому році почалася робота з проектування нового комплексу площею 36 000 квадратних метрів, який мав об'єднати будівлі, що використовуються для виробництва, складських приміщень, адміністрації, виставкового залу та їдальні. Проект було задумано для розміщення більше 400 співробітників і мав повністю оновлений парк технічного обладнання з акцентом на якість робочих місць.

2005. Нове тисячоліття стало вирішальним для розвитку компанії. Крім нового заводу в Сент-Еджидіо-алла-Вібрата, Gran Sasso відкриває новий завод у Розето-дельї-Абруцці.

Зараз. Сьогодні Gran Sasso  — це компанія, яка входить у число основних гравців з виробництва і продажу трикотажу й повсякденного одягу. Висока якість продукції гарантується високою якістю ручної роботи, яка характеризує всі етапи виробничого ланцюжка: кожен виріб виготовляється вручну з використанням високих технологій, щоб стати ексклюзивним та впізнаваним.

В останні роки третє покоління сімейного бізнесу також увійшло до складу компанії й продовжує підтримувати те ідеальне поєднання традицій і актуальних тенденцій, яке завжди було притаманне бренду. У компанії також є цех промислового забарвлення та виставковий зал на Віа Монтенаполеоне в Мілані, одному з найбільш фешенебельних місць Італії.

У OSTRIV бренд представлено: жилетами, кардіганами, светрами, поло, гольфами, сорочками, сукнями та футболками.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові