Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Дух хіпі в новій колекції від Premiata

Кожного разу, отримуючи нову колекцію Premiata, ми не можемо перестати захоплюватися нею. Адже це про якість, правильні форми, увагу до деталей, тактильні приємності та неймовірну якість виконання, що властиві всій продукції бренду.

Компанія зустріла весну насиченою різноплановою колекцією з ретро нотками, з якої кожен обов'язково підбере для себе взуття до душі.

В асортименті:

  • чоловічі кросівки Premiata;

  • жіночі кросівки Premiata;

  • жіночі босоніжки Premiata;

  • чоловічі туфлі Premiata.

Матеріали, які використано: натуральна шкіра і замша, комбіновані матеріали. Підошва з EVA та гуми. Також слід звернути увагу на  чоловічі туфлі зі шкіри зі шкіряною підошвою.

Хіпі-утопія в колекції SS20

Дизайнери бренду кажуть, що їм було цікаво досліджувати мрію про хіпі-утопію 60-х років та спробувати втілити її в реальність в колекції SS20. Цьому сприяло відвідування Портленда (штат Орегон, США).

На початку 70-х років каліфорнійське товариство хіпі вирішило масово перебратися туди через вартість життя, а також, щоб підкреслити різницю між своїми переконаннями і божевільною модою, яка спотворювала первісну ідею руху хіпі в Каліфорнії.

Можна сказати, що через півстоліття мрія про ідеальний світ частково здійснилася в середньому американському містечку. Портленд відомий своїм уважним ставленням до навколишнього середовища, безкоштовним громадським транспортом, велосипедними доріжками уздовж річки, численними парками і тим, що шанобливо ставиться до різних культур, особливо китайської та японської. Тут також знаходиться розарій із 500 різними сортами троянд, який є емблемою міста.

І абсолютно природним є бажання повною мірою насолодитися цим містом.

Особливості моделей

Колекція відображає легкість і грайливість, притаманну безтурботному теплому вечору. Вона розповідає історію безтурботної прогулянки юнаків, які познайомилися на вулиці й передає той розслаблений настрій, якого нам так не вистачає в метушні днів.

Premiata вдихнула різноманітність у класичні хіпові моделі, приділивши особливу увагу деталям.

Деякі моделі кросівок із колекції SS20 мають стилістичне зображення акули, але в цілому присвячені регіону Італії Марке. Їх верхня частина візуально відображає виняткову складність ландшафту цього регіону. Це комбінація тканини, шкіри й перфорацій, що ілюструє масштабну модель пагорбів Марке.

Також символічно зображено пагорби узбережжя й хвилі Адріатичного моря, лінії яких можна простежити і на підошві. У п'яткової зоні підошви однієї з моделей можна виявити чотири м'ячі, які символізують чотири найпопулярніших виду спорту в регіоні: теніс, пляжний волейбол, баскетбол і скейтбординг.

Істинно демократичний стиль

Портленд  — це колишні промислові склади, перетворені в затишні пивоварні та кафе зі стінами, що розмальовані графіті. Це також і численні художні галереї, які зуміли перетворити похмурі  колись місця на місця тяжіння. Це творчість, яка відчувається буквально у всьому і прекрасна ілюстрація того, що майбутнє завжди можна змінити на краще.

Але все це не мало б сенсу без людей, які там живуть і своїм існуванням підтверджують, що новий уклад життя можливий. Не дарма в останні роки штат Орегон вважається найдемократичнішим, розвиненим і шанованим штатом США. Таким же демократичним як моделі Premiata з нової колекції.

Більш детально про бренд можна почитати в нашій попередній статті ТУТ.

Нагадуємо, що хоч ми і пішли на карантин, концепт-стор продовжує працювати онлайн. Ми готові привезти вам все, що припаде до душі, наприклад, нові кроcсовкі чи босоніжки Premiata)

Робіть свій вибір, бережіть себе та будьте здорові!

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові