Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

OSTRIV Львів. Час масштабуватися!

Точка неповернення. Поставити все на паузу чи масштабуватися?
Лютий 2022 навчив діяти швидко та рішуче. Було два варіанти: поставити все на паузу або масштабуватися та відкрити ще один магазин на заході України, адже саме сюди переїхали наші клієнти в пошуках безпечного місця. Часу на “подумати” було зовсім мало, тож знаходимо приміщення, вирішуємо робочі моменти і ми вже відкриваємось у Львові!

Стиль — це характер, життя — пригода. Слухаємо себе, свої відчуття та рухаємось далі. Нам важливо жити в ритмі. OSTRIV — це бренди з історією, натхненні музикою, культурою, природою… Ми творимо свою історію. З новими викликами та досягненнями.

Чому саме Львів? Це місто ідеально схоже за ідеологією та характером мислення з OSTRIV. Зі своїм колоритом, вражає повільністю та культурою. У Києві життя несеться в ритмі міста, у Львові ж час завмирає та дає можливість для роздумів. Кожна вуличка, заклад з особливою історією. Атмосфера надихає! Вирішили, що це ідеальна локація для розвитку нашого нового напряму. І не помилилися!


Локація. З квітня ми працювали в ТРЦ Роксолана. Вивчали клієнтів, їх уподобання, смаки. Згодом зрозуміли, що хочемо змінити локацію. І от вже в жовтні ми в самому серденьку культурної столиці. Наша нова адреса — Проспект Свободи 22, біля Оперного театру. Тож ласкаво просимо в світ крутого одягу від світових брендів! Гарантуємо особливу атмосферу та пригостимо смачною кавою.

Дизайн магазину. Львівські заклади помітно відрізняються інтер’єром. Ми теж вирішили створити щось своє, особливе. Домінують приглушені кольори, багато зелених квітів та своєрідна оранжерея на стінах. Нам важлива атмосфера. Є два поверхи. На першому представлені чоловіча та жіноча зони, відділи techwear та streetwear. На другому ви знайдете унікальні бренди heritage. Також у нас є зона з товарами для дому.


У чому особливість Львівського концепту? OSTRIV — це магазин з унікальними світовими брендами, які ви точно більше ніде не знайдете в Україні. У нас зібрані рідкісні марки, які обожнюють відомі особистості. Ми не слідуємо за модою. Нам важливо, щоб одяг був якісним, зручним та довго залишався актуальним. Асортимент Львівського магазину майже не відрізняється в Київського, але все ж надаємо перевагу таким напрямкам, як heritage, techwear та streetwear.

Створіть свій власний стиль разом з нами!


Які бренди частіше обирають? Львів — місто вільних людей, тож тут більше надають перевагу зручному одягу вуличного стилю. Також обожнюють технологічні тканини. Щодо брендів, то це: C.P company, Nemen, Carhartt WIP, Fred Perry, Dime, Edwin, Universal Works, Canada Goose, Woolrich, Barbour, Red wing, тощо.


Плани на майбутнє. Наша мета — популяризувати якісний одяг, показувати унікальні марки, ексклюзивні колекції та доносити ідею позачасового стилю.
Зараз ми зосереджуємо увагу на розвитку магазину. Аналізуємо клієнта, вивчаємо його потреби та запити. Але в майбутньому обов’язково будемо рухатися далі та розширюватися!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові