Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

OSTRIV ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ! 9 РОКІВ ФОРМУЄМО СМАК ТА СТИЛЬ

2011-й рік став важливим роком для нас, ми відкрилися в форматі концепт-стору.

9 років тому Сергій Татарчук та Євген Рибковський, ідейні натхненники проекту OSTRIV, реалізували мрію про власну справу. Заповнивши своїм дітищем особливу нішу українського фешн-ритейлу, вони сфокусували увагу не на фешен, а на рідкісних heritage-марках, що створюють неповторний стиль. Ними стали культові бренди з історією.

Ми пишаємося тим, що з моменту старту проекту ми виросли якісно, ​​розширили портфоліо брендів, збільшили площу, заробили авторитет і стали для багатьох наставниками у виборі правильного одягу. Зараз, пройшовши такий шлях, ми можемо сміливо заявити, що вважаємо себе не тільки піонерами та ентузіастами в галузі культури одягу, а й експертами в галузі стилю. Ми прищеплюємо смак і допомагаємо формувати гідний смарт гардероб.

Асортимент OSTRIV — це одяг, який створено з розумом і завдяки навичкам, які передаються з покоління до покоління. Це знання, які дозволяють постійно вдосконалювати крій та тканини, тим самим роблячи їх високотехнологічними. Це також незмінно висока якість ручної роботи у виконанні досвідчених майстрів.

Портфоліо брендів — більше 140 найменувань. Під час відбору колекцій ми керуємося суворими критеріями на які впливають історія та імідж бренду.

Бренди, якими ми пишаємося і які в Україні представлено виключно в OSTRIV: Red Wing, Danner, Duno, Monobi, Aigle, Clae, Pezzol 1951, ma 'ry' ya, Nigel Cabourn, East Harbour Surplus, Hansen, hevo, Ten C, Edwin, COF Studio.

Команда OSTRIV — це більше 40 людей і всі ми вже відчуваємо себе величезною родиною.

Наші клієнти вимогливі. Вони цінують якість, у них є смак і вони прагнуть до інтелектуальних речей.

Компанія має безліч реалізованих проектів. Це прем'єри колекцій, концерти та виставки.

У просторі OSTRIV відбулися концерти: музиканта Сергія Міхалка ("Ляпис Трубецкой"), джазмена Олексія Когана, актора і музиканта Олексія Горбунова (“Грусть пилота”).

Ми провели виставки: художників Едуарда Бєльського, Миколи Гончарова, Марини Борщєвської. Відбулася фотовиставка мандрівника Дениса Копилова. Пройшла зустріч із блогеркою та нутриціологінєю Олесею Єгоричевою, було проведено майстер-клас фотографа Сергія Сараханова. Окремо варто відзначити масштабний івент присвячений презентації одного з найбільш технологічних і модних брендів світу — C.P. company. Був також OSTRIT FEST та інші івенти.

Одяг, яку ми продаємо, універсальний, комфортний, у нього вигідно інвестувати. Наші речі не зношуються, вони стають вінтажними та набувають особливого шарму. Єдиний їхній недолік — вони переживають своїх господарів).

Ми дотримуємося ідеї, що правильна мода — це повільна мода і повністю згодні з такими глобальними тезами «slow fashion» як:

  • раціоналізм — розумне споживання та грамотне формування гардеробу;

  • якість (матеріалу, лекал, викрійок, виготовлення продукції);

  • функціональність — формування гардероба з базових речей, які гармонують між собою;

  • екологічність — вибір одягу з екологічно раціональних, етично вироблених або перероблених тканин;

  • усвідомленість — не дозволяти «зайвим речам» затримуватися в гардеробі та з повагою ставитися до того, що вже є у наявності.

Основні принципи нашої роботи — європейські традиції та спадкоємність.

Наша локація — це 1000 м2, де розміщено єдиний у Східній Європі корнер бренду Woolrich. Також у нас чудовий бар і є корнер з дитячим одягом.

OSTRIV за правом став родзинкою Русанівки, лівого берега Києва та столиці в цілому.

За майже 10 років компанія багатьом дала можливість відчути і сформувати гідний смак. Ми пропагуємо одяг, що дозволяє зібрати капсульний гардероб високої якості, який підійде на всі випадки життя. Важливо пам'ятати, що стиль  — це характер, а не мода. Тому з нами ті, хто слухає себе, а не тренди.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові