Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

«Year of the Rat» — ваші особливі New Balance

Бренд New Balance випустив дроп "Year of the Rat" присвячений Китайському Новому Року. До нього увійшли три моделі кросівок із оригінальними кольоровими рішеннями: NB 1500, NB 577 та NB 670.

Зображення щура розташоване на язичку кожної з пар, що робить ці моделі унікальними. Також необхідно відзначити наявність червоного тексту «鼠» й «2020», що позначають місячний Новий рік. Устілки кросівок мають червоний відтінок і також мають китайські ієрогліфи для «Року пацюка». Всі ці деталі свідчать про особливий статус цієї пари. У моделях використана високоякісна свиняча шкіра.


M577

Натхненням для цієї моделі слугував синій щур. Модель вийшла стриманою, в прохолодних сіро-блакитних відтінках. На верхній частині язика у кросівках M577 вишито «NEW BALANCE», «577» та «MADE IN ENGLAND».

Темно-сизий колір шнурків співпадає з відтінком замшевих панелей носка. З боків знаходиться яскраво-рожева панель, яка символізує рожеві безволосі ділянки тільця щура, такі як вуха або живіт. Підошва моделі — ENCAP.

M670

Натхненням для цієї моделі слугував декоративний  щур. На верхній частині язика кросівок M670 вишито «NEW BALANCE», «577» та «MADE IN ENGLAND».

Ця модель вийшла дуже затишною, в більш світлій колірній гамі. Її виконано в м'яких відтінках кремового бежевого й персикового кольорів із акцентами асфальтового кольору. Колір шнурків співпадає з відтінком замшевої ділянки носка кросівок. Підошва моделі — VIBRAM.

M1500

Натхненням для цієї моделі слугував чорний щур.

У насиченій колірній гамі M1500 переважає чорний з м'якими коричневими акцентами карамельного кольору. На язику кросівок вишито «New Balance» та «Made in England». Колір шнурків повторює загальний настрій моделі. По краях розміщено світло-бежеві вставки, доповнює композицію вишитий логотип «NB» у п'ятковій зоні. З боків розміщено вишитий контрастний фірмовий логотип з обрамленням  бежевого кольору і коричневими контурами. Підошва моделі — ENCAP.

ПРО БРЕНД

New Balance — американський виробник спортивного одягу. Його історія розпочалася в 1906-му році емігрантом з Англії Вільямом Райлі, який заснував лабораторію з розробки та виробництва ортопедичного взуття.

Одного разу спостереження за ходою курки, дало поштовх до її вивчення. Виняткова стійкість і баланс створювався за рахунок лапи, що має три опори.

Ця ідея лягла в основу конструкції опорної системи для взуття. Вільям розробив спеціальний супінатор, що створює опору для п'яткової частини ноги. Він базувався на трьох точках за аналогією з курячою лапкою. Ця технологія виявилася неймовірно успішною і з тих самих пір фірма отримала офіційну назву — New Balance Arch Company.

У 1938-му році було розроблено і випущено в світ першу бігову модель New Balance. У 1940-му році, після того, як спортсмени брали участь у змаганнях, компанія почала випускати взуття на замовлення для спортсменів, які займаються не тільки бігом, але й баскетболом, тенісом, а також боксом.

З 1941-го року почалося виробництво кросівок для бейсболу, тенісу та боксу.

У 1954-му році фірму придбав Пол Кідд і продовжив розвивати бізнес. Тодішнє повсюдне захоплення бігом сприяло збільшенню продажів. На той момент досвід компанії склав уже півстоліття і в розробці взуття застосовувалися новітні технології. Незабаром виробництво спортивного взуття на замовлення стало основним бізнесом і фірма знайшла нинішню назву — New Balance Athletic Shoe, Inc.

1962-й рік ознаменувався появою легендарної моделі NEW BALANCE TRACKSTER.

А в 1976-му році було розроблено модель NEW BALANCE M320.

Наразі New Balance є єдиною спортивною компанією, яка продовжує виробляти частину своєї продукції в Англії й США. Керівництво компанії впевнене, що таке виробництво забезпечує кращий контроль за якістю.

Компанія керується простою істиною: ми народилися, щоб постійно рухатися вперед. Її мета — допомагати професійним спортсменам встановлювати нові рекорди, а тим, хто спортом не займається, допомогти обрати активний спосіб життя.

New Balance — це ідеальне поєднання функціональності, технологічності й сучасних тенденцій. Зустрічайте нові сміливі ітерації від New Balance у лімітованій колекції, яка вже в OSTRIV.

Усі моделі Made in UK.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові