Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

MOEVA. Закохатися в купальники

Ми відбираємо для вас найкраще, і сьогодні це розкішні купальники від MOEVA, які поєднують в собі мінімалізм та елегантність.

Бренд виробляє унікальні колекції курортного одягу, в яких дизайнери сміливо використовують позолочені аксесуари. Це якісні товари з непідвладним часу стилем, де особлива увага приділяється не тільки тканинам, але й підкладці, застібкам й аксесуарам.

Головне натхнення для творців — сильна й елегантна жінка, яка не боїться перешкод на своєму шляху.

Купальники MOEVA:

  • висока якість;

  • максимальний комфорт;

  • оптимальний зовнішній вигляд після носіння;

  • гіпоалергенні матеріали.

Всі колекції — результат масштабних досліджень і ефективного виробничого процесу. Деталі всіх моделей бездоганні, оскільки кожен продукт сконструйовано дуже ретельно.

Колекція "54", яка вже в OSTRIV, занурює в часи культового Studio 54, де вершилася ціла епоха неймовірних вечірок кінця 70-х - початку 80-х років.

Сміливий крій та  блискучі тканини передають чарівність бомонду і атмосфери диско на пляжі. Це золота ера, коли щоночі сотні людей жадали виділитися найяскравішим і екстравагантним вбранням. Час, коли стиль формували такі знаменитості як Дайана Росс, Шер, Енді Уорхол, Б'янка Джаггер, Джері Холл, Деббі Харрі.

Кожен виріб колекції виготовлено вручну з високоякісних італійських тканин талановитими майстрами, які вклали свій професіоналізм в усі етапи виробничого процесу.

Останній етап виробництва купальників  — тестування продукції в лабораторіях LYCRA®. Це демонструє і гарантує якість товару. Всі вироби MOEVA підкріплено сертифікатами якості.

Бренд використовує кращі французькі та італійські нікельовані аксесуари, які безпечні й не завдають шкоди навколишньому середовищу. Позолочені аксесуари не містять нікель, не нагріваються, не іржавіють та зберігають свої властивості у ході тривалого використання.

Компанію засновано в Лондоні в 2012-му році трьома жінками: Дамлой Зірх (Damla Zirh), Ягмур Зірх (Yagmur Zirh) та Бурку Тогай (Burcu Togay). Тоді  Дамла і Ягмур вчилися в Ріджентскому університеті, а Бурку вивчала дизайн в Центральному коледжі мистецтв і дизайна Святого Мартіна (Central Saint Martin's). Три напрямки, за якими вони здобували освіту, стали ідеальним поєднанням, щоб здійснити задумане.

Дизайнер Бурку Тогай народилася в 1988-му році в Стамбулі. Вивчення дизайну в Central Saint Martin's дало їй можливість сформувати правильний погляд на геометрію та деталі. Разом із сестрами Дамлой і Ягмур вони створили успішний бренд, який швидко став популярним.

Зараз MOEVA можна знайти у всіх куточках світу, де його представлено у відомих універмагах та розкішних готелях. Компанія співпрацює з відомими дизайнерами світу моди, а також знаменитостями зі світовим ім'ям такими як Кемерон Діаз, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Ніколь Шерзінгер, Кетрін Уебб, Ріта Ора, Ліндсей Лохан й такими блогерами як К'яра Феррані, Христина Базан, Наташа Оуклі й Кенза Зуітен.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові