Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

"Моє хобі — це міксувати". Ілля Стрельников, керуючий директор у Havas PR Kyiv

Наш новий герой — Ілля Стрельников, керуючий директор у Havas PR Kyiv.

Про найцікавішу річ у моєму гардеробі. Десь у 8-му або 9-му класі я дуже тягнувся від групи Cypress Hill. Втім, зараз тягнусь від них не менше. Вся їхня група тоді носила мерч футбольної команди Raiders. Це були чорні куртки та кепки, де символікою команди був щит, на якому зображено одноокого пірата в футбольному шоломі, а позаду нього схрещені шаблі. Це було круто. Звичайно в той час і мови не могло йти про якісь брендові речі. По-перше їх не було, по-друге я і не знав нічого крім найке та адідаса. Коротше, усе найкрутіше шмаття ми діставали на секонд хендах. І ось одного разу там я знайшов кепку Raiders. Моєму щастю не було меж. Кепка вже була не нова само собою, але в підсумку я проносив її 9 років, поки вона не стерлася практично в пил. Мабуть, це і була найцікавіша річ у моєму гардеробі.

Що таке стиль. Чесно, я не знаю відповіді на це питання. Стиль є у всьому. У ході, в манері розмовляти, в міміці й жестах, в тому, як я веду робочі справи, пишу тексти, жартую на межі. У тому, як я ставлюся до свого життя. Стиль — це я, моє життя — це стиль.

Зручно, звичайно, в сімейних трусах і халаті виходити на задній двір свого будинку в передмісті Лос-Анджелеса за ранковою газетою.

Саме одного улюбленого немає. Ні книги, ні фільму, ні виконавця. Думаю, що улюблених творів набереться не менше 20-ти і щось конкретне виділити у мене просто не вийде.

Думаю, що моє хобі це міксувати. Коли кажеж "міксувати", перше, що спадає на думку, це музика. Але я дивлюся на мікси набагато ширше. Наприклад, я обожнюю робити колажі. Я можу закритися на всі вихідні і різати старі журнали, збираючи зі шматочків зображень якісь історії. Я багато фотографую і потім роблю з фотографій колажі, накладаючи один на один або додаючи якісь графічні елементи. Так, звичайно, музика. Мені подобається робити мікси на вінілі, але вініл тут не першочергово. Мікси можна робити і на двох касетному магнітофоні. Останнім часом захопився скретчем, це була давня мрія. Якщо говорити про спорт, то це великий теніс і гірський велосипед у місті.

Найбільш за все я ціную людей. Свою сім'ю, близьких друзів, близьких за духом людей, людей у ​​яких є чому повчитися.

Гроші потрібні для того, щоб зробити життя яскравішим і комфортнішим.

Моє найбільше досягнення — медаль за «Жертовність і любов до України», яку мені вручив особисто патріарх Філарет за один важливий для країни соціальний проект. Але, якщо чесно, залишатися самим собою, не дивлячись ні на що. Це моє найбільше досягнення.

Успіхце, коли ти щасливий.

Натхнення я можу черпати абсолютно звідусіль. Люди, картини, фільми, музика, спогади, просто якісь моменти, які вихоплюєш, гуляючи вулицями. Так, мабуть, вулиці міст, де я раніше не був — це сильне джерело натхнення. І, не дивлячись на всі ці десятки міст, які були і які ще будуть, Київ поки залишається все ж найсильнішим джерелом.

Улюблені  бренди одягу: Undefeated, New Era, Carhartt, Stance, Edwin.

Речі, які ви можете спостерігати на Іллі у відеороботі: костюм L. B. M. 1911, сорочка XACUS, туфлі Fred Perry сонцезахисні окуляри Ray Ban, а також футболка і джинси Edwin, кросівки New Balance.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові