Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Missing You Already. Бренд повільного літа

Про що ви найбільше сумуєте?

Про повільні дні? 

Яскраві літні моменти? 

Легкий морський бриз? 

Плавні лінії одягу від молодого корейського бренду «Missing You Already» увібрали всю ніжну ностальгію по місцях, особах і потаємних переживань.

Бренд створює колекції жіночого курортного одягу для тих, чий стиль — нескінченне літо.

У вересні 2020-го року про "Missing You Already" написав французький VOGUE. Він охарактеризував ніжну та романтичну естетику бренду як вироби для наречених та вбрання для весільного бранчу.

VOGUE каже, білі лляні речі «Missing You Already» — це ультра комфорт і невимушеність, тому вони мають усе, щоб порадувати майбутніх наречених.

дивитися усі товари

В асортименті бренду: топи, майки, джемпера, футболки, рубашки, брюки, сукні, сарафани, туніки, комбінезони, купальники. 

Забарвлення моделей: білий, бежевий,чорний, жовтий. Зустрічаються і вкраплення яскравих кольорів: насичений жовтий, зелений, синій.

Бренд курортного одягу "Missing You Already", спільна творчість двох фешн інсайдерів, був запущений у 2019-му році. Колекції засновані на теплих спогадах засновників компанії про своїх друзів та знайомих з індустрії моди та замислювалися для повсякденного носіння.

Пишні сукні та сарафани, вільні туніки, об'ємні широкі брюки та брюки на запах, топи зв'язані гачком — той одяг, який максимально комфортний у відпустці, особливо, якщо це пляжний відпочинок.

Матеріали виробів: льон, бавовна, комбінація різних співвідношень льону та бавовни, бавовна + акрил, льон + нейлон, льон + поліестер, льон + віскоза + акрил, бавовна та поліестер у різному відсотковому співвідношенні, шел-тенсел + поліестер, шел-рамі + льон, льон + тенсел, льон + шовк. 

Що головне варто запам'ятати про «Missing You Already»:

  • жіночність;

  • елегантність;

  • простий та лаконічний дизайн;

  • натуральні тканини;

  • нейтральне забарвлення.

Локація компанії: Сеул, Корея.

Речі бренду продаються по всьому світу в мультибрендових магазинах, а також інтернет-майданчиках, таких як Farfetch, Browns, Barneys та інших. 

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові