Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Mini Rodini. Ідеальний одяг для дітей

Mini Rodini —  шведський бренд дитячого одягу, який засновано в 2006-му році ілюстратором Кассандрою Родін з повагою до дітей, їх уяви та усвідомлення того, що все можливо.

Бренд створює одяг, який підкреслює індивідуальність дітей, їх настрій та сприяє творчості. У колекціях використовуються грайливі принти і гумористична естетика, тому Mini Rodini весело носити та цікаво розглядати.

Для бренду важливо, щоб батьки робили покупки легко. Тому компанія створює товари чудової якості й такого ж крутого дизайну, з огляду на екологічні та етичні аспекти виробництва. Вона дає дітям можливість обирати одяг, що відповідає їх характеру, настрою і творчості.

Весь одяг Mini Rodini —  це унісекс і він ніколи не класифікується та не сортується за гендерною ознакою.

ІСТОРІЯ

З самого початку Mini Rodini був справжньою історією успіху. Першу колекцію бавовняних принтів було випущено в кількох обраних магазинах Стокгольма в 2006-му році й майже відразу було розпродано.

Все сталося досить стрімко. Розпочавшись з тонни коробок, якими було завалено  квартиру Кассандри в Стокгольмі, незабаром справа переросла в самостійний магазин. Mini Rodini швидко став улюбленцем преси як в Швеції, так і в усьому світі завдяки  своїй унікальній інтерпретації дитячого одягу. Сьогодні це один із брендів дитячого одягу в Скандинавії, який дуже швидко розвивається. Він продається в найпрестижніших універмагах і магазинах по всьому світу, від Harvey Nichols в Кувейті, Selfridges в Лондоні, до Barneys в Нью-Йорку.

Mini Rodini представлено більш ніж у 500 торгових точках, окрім трьох його магазинів у Стокгольмі, магазині в Гетеборзі, одного магазині в Мальмі, магазині в Лондоні та інтернет-магазині.

ФІЛОСОФІЯ КОМПАНІЇ ТА ЇЇ ЦІННОСТІ

Mini Rodini створює одяг без шкоди для соціальних і екологічних аспектів виробництва. Компанія навіть заснувала Школу сталого розвитку за допомогою якої робить все можливе для порятунку нашої планети і розповідає про важливість вибору органічної бавовни і про те, як тваринництво впливає на навколишнє середовище.

У 2013-му році бренд запустив першу перероблену колекцію із залишків тканин і щороку збирає відходи від попередніх виробництв для створення нових продуктів. Таким чином Mini Rodini створює замкнений цикл виробництва. Компанія не володіє фабриками, а розділяє відповідальність з іншими брендами, обираючи підприємства, вже сертифіковані за добре відомим стандартам. Бренд є членом хімічної групи Swerea. Це мережа для навчання і діалогу з експертами та іншими брендами галузі про те, як контролювати максимально можливі ризики, оцінку і відповідність. Усі постачальники компанії дотримуються екологічних стандартів.

Mini Rodini відповідально ставиться не тільки до вибору тканин, але і до обробки, маркування та упаковки. Компанія використовує органічні, перероблені або біорозкладні матеріали, а також повторно використовує картонні коробки для упаковки товару. Політика компанії полягає в використанні морського і автомобільного транспорту виключно для масового виробництва. Для місцевих кур'єрських перевезень використовують велосипеди.

Свою продукцію Mini Rodini підтверджує сертифікатами якості.

У своїх колекціях бренд використовує бавовну, Model, Tencel та просочення Bionic finish eco.


Про бавовну

Бавовна —  універсальне міцне волокно, що дихає. Вона зручна у носці, так як відносно швидко вбирає і відводить вологу.

У Mini Rodini вся бавовна на 100% органічна. Це означає, що її насіння позбавлене ГМО, а грунт, на якому вона вирощена, здоровий.

Історія звичайної бавовни —  це масштабне використання води, землі та пестицидів, що впливає на планету, руйнуючи її водні шляхи, знижуючи якість грунту і повітря, і впливаючи на навколишнє середовище. Це також дуже впливає на людей, які працюють з пестицидами. Вони страждають від гострого отруєння ними і періодично потребують госпіталізації. Тому Mini Rodini використовують тільки органічний хлопок. Компанія постійно шукає нові екологічно чисті волокна, які можна було б додати до свого асортименту, такі як Modal та Tencel.

Modal

Modal — напівсинтетичне віскозне волокно. Як джерело целюлози для модала зазвичай використовується букова або евкаліптова деревина.

Tencel

Tencel —  це целюлозне волокно, виготовлене з деревної маси. Воно заготовлюється екологічно безпечними методами і піддається біологічному розкладанню й переробці. Хімічні речовини тут ретельно контролюються за рахунок їх повторного використання в унікальній замкненій системі з мінімальними відходами.

Bionic finish eco

Bionic finish eco — це екологічне просочення, що захищає текстиль від води, забезпечуючи рівномірний захист волокна, роблячи тканину більш міцною і зносостійкого. Має повітропроникні якості та захищає від забруднення. Bionic finish eco не містить небезпечних хімікатів, таких як фторуглероди (PFC), формальдегід і парафін.

"Mini Rodini на Транссибірській магістралі" —  колекція SS21, що розповідає про подорож зі Стокгольма до Сеулу через Азію. Вона натхненна неспішною і романтичною подорожжю по континенту поїздом. Представлена ​​речами для дітей від 0 до 11 років. У колекції зібрано все найнеобхідніше для весняно-літнього сезону.

Речі від Mini Rodini, які ви можете придбати в OSTRIV: шорти, світшоти, сукні, спортивні штани, футболки, легінси і сорочки.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові