Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Merz b. Schwanen. Ідеальна “база” з Німеччини

Merz b. Schwanen — оригінальні та якісні базові речі класичних фасонів для тих, хто цінує якісний позачасовий дизайн. Використовуючи автентичний спосіб виробництва, бренд створює унікальні тканини на круглов'язальних машинах 100-річної давнини. Так Merz b. Schwanen об'єднує досвід минулого із вимогами сучасності. Для компанії важливо, щоб все було найвищої якості: процес виробництва, матеріали, майстри, комунікації, переробка.

Стиль Merz b. Schwanen охоплює значний відрізок часу. Починаючи з 1920-х років, охоплюючи 30-і й 40-і, 50-і, а також 80-і роки минулого століття.

дивитися усі товари

ВИРОБНИЦТВО

Продукція Merz b. Schwanen, а також вся вінтажна лінійка GOOD ORIGINALS, до сьогодні виготовляється в рідному регіоні Швабського Альба (гірський масив на півдні сучасної Німеччини).

Швабський Альб, відомий своїми давніми традиціями текстильної промисловості, завжди вважався оплотом з виробництву одягу. На жаль, час залишив свій слід і відбився не кращим чином: дешеве масове виробництво змусило закритися багато підприємств. Деякі з них змогли відновитися, а деякі ні.

Терпіння й багаторічний досвід — те, що необхідно у роботі з оригінальними верстатами, які працюють набагато повільніше, ніж сучасні. Кільцеві машини було розроблено більш 100 років тому, за часів модернізації швейної промисловості. У той час вони дозволили виготовляти інноваційні та дуже зручні тканини, відомі сьогодні як трикотаж. Це трудомісткий процес, завдяки якому речі виходять універсальними і міцними. Вони виглядають і навіть відчуваються на дотик зовсім інакше.

Верстати Merz b. Schwanen створено в період із 1889-го по 1960-й роки. Вони надійні, але не ідеальні. Невеликі нерівності тканини є характерними для одягу минулих років. Тканини виходять з невеликим натягом полотна і неймовірно вінтажним зовнішнім виглядом.

Полотно бренду в'яжеться відразу тубою, тому футболки не мають бічних швів. Саме у такий спосіб виробляли найкращий трикотаж у першій половині XX століття. І саме таким методом було зроблено футболку героя Марлона Брандо в легендарному "Трамвай "Бажання"".

МАТЕРІАЛИ

Merz b. Schwanen вважає, що речі не потрібно винаходити знову і знову. Тому, компанія робить акцент на створенні позачасового й довговічного одягу.

Бренд використовує високоякісні натуральні матеріали, які відповідають стандартам преміум-класу це:

  • органічна бавовна;

  • надтонка чиста вовна мериноса;

  • натуральна віскоза.

Maco Imit

Традиційна суміш столітньої давнини (67% бавовни та 33% віскози), яка була популярною заміною високоякісної бавовни mako з Єгипту. Це повністю натуральна легка тканина без хімічних домішок для максимального комфорту. Має приємну м'яку структуру, що забезпечує ідеальний мікроклімат для тіла.

Prima Qualität leicht

Щільна натуральна комфортна тканина з 100% органічної бавовни без хімічної обробки, яка забезпечує кращий мікроклімат для тіла.

Baumwolle 3 fädig

Комфортний міцний матеріал з триниткової 100% органічної бавовни. Однотонне трикотажне полотно з м'якої крученої нитки.

Baumwolle 3 fädig schwer

Комфортна щільна 100% органічна трьохниткова  бавовна з однотонного трикотажного полотна.

Джерсі з органічної бавовни

Легкий одношаровий матеріал виготовлений з чистої 100% органічної бавовни. Популярна річ, яку можна носити цілий рік.

Органічний хлопок фліс

100% органічна бавовна, яка приємна на дотик і створює максимальний комфорт. Це робить її деальним варіантом на кожен день.

МІСІЯ БРЕНДА

Місія бренду — шанувати унікальне минуле і вносити зміни з урахуванням сучасних тенденцій.

Зокрема:

  • Пропонувати оригінальні, органічні та якісні базові речі, які постійно удосконалюються.

  • Покращувати якість життя клієнтів.

  • Використовувати екологічно чисті натуральні матеріали, створюючи позачасовий продуманий дизайн.

  • Створювати якісні продукти, враховуючи спадщину минулого.

  • Використовувати автентичний спосіб виготовлення унікальних тканин грунтуючись на столітньому досвіді.

  • Використовувати у виробництві оригінальні круглов'язальні машини.

Особливий текстиль заслуговує спеціальної упаковки, яку бренд створює за своїм власним оригінальним дизайном.

ПОЛІТИКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Прагнучи внести свій вклад у щасливе майбутнє, компанія постійно розвивається наслідуючи довгострокові принципи:

  • вибір натуральних, екологічно чистих і перероблених матеріалів;

  • чесне виробництво в соціально відповідальному робочому середовищі Німеччини та Португалії;

  • справедливі умови праці.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Тривале користування одним і тим ж одягом економить безліч ресурсів. Тому свої текстильні відходи Merz b. Schwanen збирає і переробляє за допомогою місцевої компанії, яка також використовує відновлювані джерела енергії.

Важливо пам'ятати, що виробництво однієї футболки з натуральної бавовни економить понад 430 літрів води. У Греції, звідки постачається органічний хлопок бренду, фермери використовують крапельне зрошення, яке забезпечує точковий полив кожної рослини. Органічно оброблювані землі також мають здатність скорочувати викиди метану у вигляді парникових газів, які завдають величезної шкоди клімату, за рахунок окислення і мікробної трансформації в атмосфері.

ІСТОРІЯ

1911. Сімейну компанію було засновано Бальтазаром Мерцем як «Balthasar Merz beim Schwanen» у Швабському Альбі й залишалася сімейним бізнесом до 2008-го року.

2008. Процеси глобалізації, які домінували на початку 20-го століття, призвели до занепаду німецької текстильної промисловості через те, що іноземні та місцеві компанії використовували працю країн з низькою заробітною платою. Зрештою, «Balthasar Merz beim Schwanen» не зміг наздогнати ці компанії й був змушений закритися через відсутність замовлень.

2011. Рік, коли бренд було перезапущено.

Одного разу, знайшовши на блошиному ринку в Берліні футболку «Balthasar Merz beim Schwanen», дизайнер чоловічого одягу Петер Плотніцкі та його дружина Гітта, вирішили об'єднатися з однією з останніх текстильних фабрик, що залишилися  в Альбштадті, невеликому містечку на Швабському Альбі. Після переоцінки традиційного способу виробництва з використанням раритетних круглов'язальних машин і отримання прав на використання назви «Merz b. Schwanen» від нащадків Бальтазара Мерца, бренд було перезапущено.

Першу колекцію чоловічого одягу було представлено ​​на виставці Bread у січні 2011-го року в Берліні. Всі речі було розроблено Пітером та Гіттою.

З моменту запуску, бренд «Merz b. Schwanen» продається більш ніж у 35 країнах. Компанія співпрацює з такими брендами і дизайнерами, як Nigel Cabourn, Junya Watanabe, Rowing Blazers та Monocle.

Логотип бренду — лебідь — символ енергії, чистоти й свободи. Гітта та Петер Плотніцкі кажуть: «Ми продовжуємо історію «Merz b. Schwanen», пропонуючи сучасний дизайн і нові склади тканин, розробляючи нові стилі, створені з урахуванням багатої спадщини бренду».

В OSTRIV бренд представлено світшотами, футболками, шортами, светрами, худі, спортивними кофтами та брюками.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові