Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

MERCURY TACTICAL GEAR. Як вибрати тактичний рюкзак

Вибрати тактичний рюкзак для військових — важливий етап підготовки. У першу чергу, потрібно подбати, щоб він був зручним та якісним. Звертати увагу навіть на найдрібніші деталі, оскільки такі нюанси допоможуть в екстремальних умовах та можуть врятувати життя під час бойових завдань.


Підготували для вас матеріал, як вибрати тактичний рюкзак, щоб він прослужив вам довгі роки та був надійним помічником у різних ситуаціях.

  1. Визначте, який вам потрібен об’єм рюкзака. Зазвичай розділяють на три види: малооб’ємні (20-30 літрів), середні (30-50 літрів) та великі (більше 50 літрів). Перший можуть ще називати одноденний, або оперативний рюкзак. Зазвичай такий наплічник військові беруть на один-два дні. Рюкзаки від 30 літрів потрібні для більш тривалих операцій. Туди має поміститися їжа та вода на ці дні, запасний одяг та засоби для чищення зброї. Великооб’ємні наплічники зазвичай використовують спецпідрозділи розвідки та снайперів. У них повинна вміститися їжа та необхідні речі мінімум на 5 днів.

  2. Пам’ятайте, що рюкзак має бути зручним, оскільки це важливо при виконанні бойового завдання. Звертайте увагу, щоб була система MOLLE — технологія модульних систем для перенесення додаткового спорядження з жорстким кріпленням. Обирайте широкі лямки та поясні ремені. Враховуйте кількість відділів, щоб можна було швидко знайти потрібні речі.

  3. Матеріал. Обирайте щільну тканину та якісну фурнітуру. Зазвичай має бути матеріал, якому не страшні будь-які погодні умови: дощ, сніг, спека. Тканина має бути зносостійка та не схильна до деформації.

  4. Дизайн. На перший погляд, усі тактичні рюкзаки однакові. Але є різні форми, кольори та моделі. Обирайте ті, які вам найбільш зручні. Щодо кольору, то він також виконує маскувальну функцію. Відштовхуйтесь від сезону та місцевості, де виконується завдання.

  5. Простий догляд. Не забувайте, що в польових умовах очистити рюкзак вкрай складно. Тому матеріал має бути надзвичайно простим у використанні.



Якщо ви в пошуку тактичного спорядження, зверніть увагу на американський бренд MERCURY TACTICAL GEAR. Йому довіряють військові з усіх куточків світу, адже кожна модель надійна та, що не менш важливо, протестована безпосередньо на полі бою.


Ассортимент бренду:

  • Рюкзаки

  • Дорожні сумки

  • Гаманці

  • Органайзери

  • Мішки для спорядження


Зазвичай такі товари використовують військові, але також актуальні й у повсякденному житті. Чудовий варіант для мисливців. рибалок та мандрівників. І на випадок “екстреної валізи” в самий раз! Дорожні сумки стануть кожному в нагоді під час подорожей. Вони місткі, необ’ємні та мають безліч додаткових відділень для різних речей.


Охарактеризувати MERCURY TACTICAL GEAR можна так:

  • Тактичне спорядження, якому довіряють військові. Протестоване в польових умовах та на полі бою.

  • Високоякісні щільні водостійкі матеріали, надійний пошив та зносостійкість.

  • Велика кількість функціональних відділень, кріплення MOLLE та поясні ремені.

  • Асортимент різних об’ємів для будь-яких ситуацій та завдань.

  • Незмінні кольори: чорний, койот, мультикам.

  • Безліч додаткових малооб’ємних сумок-органайзерів.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові