Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Lyle & Scott. Бренд з історією в 150 років

Речі бренду Lyle & Scott віють свободою та впевненістю. Це про багаторічну історію, спадщину та гордість. Вишукане почуття стилю та смаку. Увага молодіжних субкультур і водночас визнання на подіумах та будинках високої моди. Завдяки своїй якості та майстерності, компанія отримала Королівський орден Royal Warrant від Герцога Единбурзького в 1975 році. Бренд надихає своєю універсальністю та стриманістю.



Історія бренду, якому більше 150 років. Два товариші Вільям Лайл та Уолтер Скотт у 1874 році взяли позику в розмірі 800 фунтів та відкрили невелику фабрику з виробництва трикотажних речей. Компанія знаходилася в шотландському місті Хоїк. Спочатку засновники займалися створенням якісної спідньої білизни для чоловіків вікторіанської Британії. Але потім поступово їхня справа перейшла у виробництво поло, кардиганів, джемперів та верхнього одягу. Основними клієнтами стали гольфісти, тому не дивно, що бренд асоціюють з цим видом спорту. Спочатку виготовляли лише чоловічі речі, але завдяки тому, що популярність бренду швидко зростала, почали створювати одяг та аксесуари для жінок.

Вільям Лайл жив за принципом: гарна робота — більше роботи. Саме через це популярність бренду зростала з кожним днем. І вже в 1910 році об’єми виробництва збільшилися в три рази. Бренд бере курс на високу якість та ефективні технології.



Символ Lyle & Scott. Емблема бренду — золотий орел. Це символ свободи, швидкості, незалежності та гордості. Але давайте трохи заглянемо в історію. Термін "Eagle" з’явився з гри в гольф. Він означає рахунок на лунці для гольфу, який менше заданого номіналу на два, тобто був символом перемоги. З моменту створення, золотой орел прикрашав увесь одяг, навіть спідню білизну. Сьогодні ж це, насамперед, відображення цінностей бренду.



Основні цінності:

  • Повага до спадщини

  • Прагнення до нового

  • Чесність

  • Відкритість

  • Якість

Lyle & Scott — бренд, що цінує свою спадщину та пишається минулим. Йому більше 150 років, а це значна історія, яка твориться до сьогодення.

Lyle & Scott завжди прагне до нового, розширює горизонти та шукає цікаві оригінальні рішення. Завжди хоче пропонувати тільки найкраще.

Lyle & Scott завжди чесний та відвертий. Ділиться своїми труднощами та звершеннями. Розповідає про успіхи та невдачі.

Lyle & Scott відкритий для кожного. У цьому і є його унікальність.

Lyle & Scott цінують за якість. Якісні матеріали, надійні виробники. Саме тому цьому бренду надають перевагу люди з усього світу.


Натхнення. Сучасні дизайнери бренду черпають натхнення в найперших колекціях. Вони цінують історію та спадщину. Також Lyle & Scott надихається спортом та молодіжною культурою.


Хто з відомих особистостей носить Lyle & Scott.
Lyle & Scott користується популярністю серед знаменитих людей по всьому світу. Цей одяг носять спортсмени Грен Норман та Кріштіану Роналду, музиканти Arctic Monkeys і Red Hot Chili Peppers, актори Боб Хоуп і Шон Коннері та ін.. Також Lyle & Scott люблять мандрівники та молодь.




Куди можна одягнути?

Lyle & Scott — стильні речі, які можна носити як у повсякденному житті, так і для занять спортом. Це футболки, поло, лонгсліви, худі. Також є спеціальна лінійка одягу для гри в гольф, а саме екіпіровка.

Представимо вам трохи спортивного одягу:

Відомі колаборації.

Lyle & Scott часто співпрацює з різними відомими брендами. Вперше вони з’явилися з Dior в 1954 році. Потім була співпраця з Chanel, Yves Saint Laurent и Michael Kors, Golfickers, Universal Works та Diadora.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові