Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

LUG VON SIGA. Витонченість ліній

Lug Von Siga — сучасний дизайнерський бренд зі Стамбула, заснований у 2010-му році, який поважає свою багату культурну спадщину, але відкритий для нового. Lug Von Siga створено для динамічної та чуттєвої жінки, яка вважає себе унікальною.

Бренд надихають впевнені в собі жінки й безмежна любов до Стамбулу.

Lug Von Siga прагне бути позачасовим, пропонуючи універсальні та елегантні вироби. Світова преса визнала бренд завдяки його сучасному дизайну, який поєднує османську і турецьку культури.

ПРО ДИЗАЙНЕРА БРЕНДА

Назва Lug Von Siga — це прочитання в зворотному порядку імені дизайнера бренда Гюль Агіс (Gul Agis).

Гуль Агіс, креативний директор і засновник бренду, народилася в Стамбулі. Після завершення роботи зі своєї першої спеціальності (англійська мова та література), вона вивчала дизайн одягу в:

  • Istituto Marangoni (Мілан, Італія);

  • Politecnico di Milano (Мілан, Італія);

  • Bilkent Üniversitesi (Анкара, Туреччина).

Дизайнерка вважає себе творчою, духовною та полюбляє навчатися. Після закінчення навчання Гюль працювала дизайнером у багатьох модних будинках і компаніях у Мілані й Стамбулі. Пропрацювавши 4 роки в бренді Costume National, Агіс повернулася до Стамбулу. За три роки вона співпрацювала з понад 55 брендами, таких як H&M, Mango, Vero Moda, Only тощо.

Крім того, вона викладала мистецтво моди та дизайн у Технологічному інституті моди в Нью-Йорку.

ІСТОРІЯ БРЕНДА

У 2010-му році Гюль вирішила створити власний бренд одягу і провела перший показ мод під брендом «Lug Von Siga» на Стамбульському тижні моди.

Всі колекції Гюль мають свої історії і завжди поєднують спортивний, повсякденний та елегантний одяг. Бренд використовує натуральні тканини — бавовну та шовк, прикрашаючи свої вироби вишивкою, різними деталями і принтами, які стають основою кожної колекції.

Lug Von Siga — це шанобливе ставлення до традицій, культури, любов до принтів, експериментам із тканинами та вишивці, завдяки яким бренд визнали у всьому світі. Гюль подобається співпрацювати з дизайнерами різних напрямків.

Перша колекція бренду називалася «Hammam Decadance» і з гумором розповідала про життя і емоції жінок у перші дні існування Стамбула. З тих пір колекції бренда — це втілення романтики сильної жінки, яка живе сучасним культурним життям.

Починаючи з весни/літа 2013-го року, після успішного запуску перших сезонів бренда, під час Тижня моди в Стамбулі, колекції Lug Von Siga незабаром було представлено на Тижні моди в Лондоні протягом трьох сезонів. Кожна колекція розкриває різні аспекти майстерності дизайнера. Вони просякнуті любов'ю до вишивки і деталей, які стали фірмовою відмінністю бренда.

Поворотним моментом Lug Von Siga став 2014-й рік, коли Aгіс було обрано Mercedes Benz одним із найталановитіших дизайнерів та вона вперше представила свій бренд на Тижні моди Mercedes Benz у Стамбулі.

Після цього її було запрошено від International Management Group, де бренд було презентовано на прем'єрі Mercedes Benz Fashion Days в Цюріху в листопаді 2014 року, а також на MBFW в Мадриді в наступному сезоні.

дивитися усі товари

До цього часу Lug Von Siga став уже всесвітньо відомим успішним дизайнерським брендом і був обраний італійськими VOGUE та Turkish Leather Brands для створення капсульної колекції, яку було представлено на Pitti Uomo в Palazzo Cappone у Флоренції. Пізніше колекцію було продано в La Rinascente (італійський торговий центр) в Мілані.

Зараз бренд має понад тридцять точок продажів у концепт-сторах й універмагах по всьому світу — від Harvey Nichols в Туреччині, Harvey Nichols в Кувейті, La Rinascente в Мілані до Scoop NYC до  Le66 у Бейруті.

КОЛЕКЦІЯ SS2021

Колекція весна-літо 2021 складається з романтичних чайних суконь з оборками, вишивкою і ретельно опрацьованими деталями ручної роботи. Прекрасне відсилання до моди кінця 19-го, початку 20-го століття, що виражена в простоті, витонченості, свободі руху, та яка захоплює жіночі серця своїми чеховським мотивами.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові