Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Лімітовані колекції в підтримку України

Багато світових бізнесів допомагають Україні різними способами: зокрема фінансово та надають прихисток біженцям. По всьому світу майорять синьо-жовті прапори. Нам допомагають на культурному та гуманітарних фронтах. Не виключенням стали світові бренди одягу. В OSTRIV представлені компанії, які виготовили унікальні лімітовані колекції в підтримку України. Серед них Grenson , Universal Works та MONOBI.


Grenson — бренд взуття ручної роботи. Створений у 1866. Технологія виробництва передається з покоління в покоління. Найбільше клієнти цінують те, що навіть після довготривалого використання і зносу, взуття можна відремонтувати.

Grenson створив унікальну модель кросівок, які мають назву Help Ukraine. Це лімітована колекція тиражом у 50 пар. На бічних панелях кросівок нашивка “66”, що означає рік заснування бренду, а кольори означають прапор України. 100% від прибутку йдуть на допомогу українським біженцям.


Universal Works — бренд сучасного одягу для чоловіків. Перша колекція була створена в 2009 році. Цінності бренду: поєднання ідей, розуміння спадщини та контексту, підкріплення сучасними потребами та естетикою.

Разом з OSTRIV бренд створив унікальну футболку в кольорах українського прапору в лімітованій кількості. Вона виконана на підтримку нашої країни, натхненна синьо-жовтим прапором, вірою в справедливість, волю та свободу. 100% від прибутку передають в благодійну організацію “Behind Blue Eyes” у рамках проєкту “Dreams Must Come True”. Усі кошти будуть перераховані для допомоги дітям з регіонів, які були під окупацією та постраждали від російської агресії. Сам проєкт “Behind Blue Eyes” належить команді волонтерів, що опікувалася деокупованими територіями Чернігівщини.


MONOBI — італійський бренд для активних чоловіків. Основна цінність якого — функціональний і технологічний одяг для повсякденного життя з відчуттям стилю. Для виготовлення використовуються інноваційні технології: лазерна різка, ультразвукова та термічні склейки. Місія компанії — бути синтезом різних світів.

Бренд випустив унікальну лімітовану колекцію на підтримку України. До неї входять пуховики, светри, кепки та шапки. Усередині принт з прапором нашої країни.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові