Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Круїзний настрій

Готуємося до круїзу разом із Ostriv — обираємо найкращі варіанти вбрання, які обов'язково знадобляться на відпочинку в теплих країнах. Комфортний, з легких повітряних тканин, одяг, який легко комбінувати, підійде для відпочинку і прогулянок палубою, відвідування ресторану під відкритим небом або екскурсій містом.


З усіма цими завданнями легко впорається самобутній турецький бренд Rumisu, відомий своїми яскравими шовковими речами ручної роботи. Найніжніші блузки, брюки і хустки, втілюють у собі любов до турецьких традицій та коріння. Відмінна риса речей Rumisu — кумедні картинки, де є власний сюжет, кольорова гамма і настрій. Одяг бренду ніби створений для палубних мотивів, а чудові й оригінальні шовкові хустки — відмінний варіант на відпочинку біля басейну в якості парео.



Скласти повноцінний пляжний лук допоможуть купальники від британського бренду Emma Pake. Це одноіменне дітище дизайнера Емми Пейк, яка майстерно вловлює особливості форм і відтінків, формуючи дивовижні принти та патерни. Кожна її колекція особлива і чітко передає настрій дизайнера. Своє натхнення Емма черпає буквально звідусіль, у старовинній та сучасній архітектурі, фауні. Але задає тон виробів в основному графічна геометрія, переплетення симетричних та асиметричних ліній. Відмінна риса виробів Emma Pake — це елементи: пояси, бантики, пензлики, матова фурнітура в тон виробів. Уся продукція — це виключно високоякісні європейські матеріали, які дизайнер відбирає особисто. Кожен купальник виготовляється вручну в Європі на одній з найкращих фабрик, яка функціонує вже понад 30 років.


Також для палубного життя і подорожей містом підійде одяг від абсолютно літнього австралійського бренду Innika Choo. Дизайнер, яка живе на Балі, створює колекції пройняті духом місцевого етносу.

В асортименті об'ємні сукні, блузи, шорти та комбінезони з повністю органічних матеріалів.  Етнофолк зачаровує своїми формами, ручною вишивкою та безліччю деталей, які підкреслюють індивідуальність. Усі речі виготовляються вручну й виключно з натуральних матеріалів — льону та рамі (китайської кропиви).




Доповнять лук максимально зручні сандалі легендарного німецького бренду BIRKENSTOCK. Це неймовірно зручне ортопедичне взуття з не менш легендарною устілкою анатомічної форми. На відпочинку Birkenstock  будуть досить доречними. Взуття ручної роботи з ретельно відібраних високоякісних натуральних матеріалів преміум-класу підкорює своєю простотою та вишуканістю. Вся продукція виробляється в Німеччині й продається приблизно в 90 країнах світу.


дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові