Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Коллаб Converse x fragment design x Moncler

OSTRIV представляє колаб Converse x fragment design x Moncler. 

Його результатом стали кеди Converse Chuck 70 Low, базою для яких слугувала легендарна модель Converse Chuck 70.

Створені в колаборації з брендом Moncler та брендом fragment design Хіроші Фуджівари, кеди увійшли в колекцію Moncler й Фуджівари  для проекту Genius. 

Колекція для проекту Genius

У 2018 році Moncler запустив проект Moncler Genius, де свої колекції для Moncler створюють запрошені дизайнери та бренди. Їх учасниками вже встигли побути 1017 ALYX 9SM, Рік Оуенс, Крейг Грін, JW Anderson та інші.

Окрім Converse Chuck 70 Low, у колекції представлено пуховики, костюми з деніму, пальто, брюки чінос, светри й куртки.

Речі з колекції доповнили принтами, де прослідковується тематика гір, є відсилка до музичного гурту Kool & the Gang, а також геометричні малюнки.

Converse Chuck 70 Low

Converse Chuck 70 Low представлено у чорному та білому кольорах. Модель доповнили стрічкою й гумовою окантовкою, розмістивши логотипи fragment та Moncler у п'ятковій зоні.

Взуття чорного кольору прикрашене брендованою бейкою та має логотип в пяточній зоні, біле відзначилося лише логотипом.

Бренди коллабу

Converse — американський бренд заснований в 1908 році. Відомий виробництвом одних з найпопулярніших в світі кед.

Moncler — італійський бренд, що народився в горах, але облаштувався в місті. Заснований в 1952 році. Відомий своїми дутими куртками та пуховиками.

fragment design засновано дизайнером Хіроші Фудзівара — креатором, музикантом та досить різноплановою та талановитою людиною. Його вважають хрещеним батьком стрітвіру, який за 30 років діяльності встиг створити багато знакових колекцій та попрацювати з багатьма брендами — Stussy, Charhartt WIP, mastermind Japan, visvim, Starbucks, Nike, Jordan, Cole Haan, Louis Vuitton, Levis.

Фудзівара регулярно створює бренди та креативні майданчики з продажів своєї продукції. Це проекти: Goodennough, Nowhere, Undercover, Fragment design, HTM, honeyee. com, POOL aoyama, The Park Ing Ginza, Ring of Colour, THE CONVENI. Встиг попрацювати креативним директором бренду Sophnet.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові