Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Kanken. Рюкзак, який піклується про вас

Kanken — легендарна модель шведського рюкзака компанії Fjallraven. Класичний, функціональний і практичний рюкзак, який не напружує спину, було розроблено спеціально для школярів.

Зручний

Плоска прямокутна форма і компактні розміри дозволяють розміщувати рюкзак на полицях для багажу і під кріслами в транспорті. Завдяки щільній вкладці зі спіненого поліетилену, спинка рюкзака тримає форму. За необхідності її можна витягнути і користуватися нею в якості сидіння.

Має регульовані ремені.

Відповідає правилам перевезення ручної поклажі у авіаперельотах.

Корисний для спини

До створення правильного учнівського наплічника — легкого, ергономічного і міцного, засновника компанії Fjallraven підштовхнуло повсюдне в 1970-х роках обговорення проблеми дитячого сколіозу. Тоді діти ходили в школу з сумками через плече або портфелями з ручкою, що позначалося на їх поставі.

Легкий

Вага 300 г.

Компактний

Ширину рюкзака визначили зошити формату А4, якими користуються шведські школярі.

Простір рюкзака структуровано: є відсік для паперів і зошитів, ззовні кишеня для дрібних речей, є бічні відділення для термоса або зонта.

Лаконічного дизайну

Простота моделі та мінімум деталей.

Початковий дизайн було розраховано на вантаж до 5 кг. З появою ноутбуків виникли нові вимоги, тому рюкзаки було вдосконалено.

Міцний

Всі рюкзаки Fjallraven Kanken зроблено з вінілону-F — міцної водовідштовхувальної та повітропроникної тканини. Її волокна під час зволоження розширюються, ущільнюючи плетиво текстилю. Згодом, красиво затираючись на зламах, матеріал набуває особливого шарму, який цінується у фанатів Kanken.

З увагою до деталей

Велике відділення легко відкривається за рахунок зручної та міцної застібки-блискавки. Зовнішні блискавки захищені від потрапляння води текстильним клапаном.

Завдяки двом ручкам, рюкзак за потреби швидко перетворюється в сумку. При цьому лямки наплічника можна стягнути і застебнути на кнопки. Також вертикальні ручки можуть слугувати кріпленням для згорнутого в рулон одягу.

Емблему Fjallraven зроблено із світлоповертального матеріалу, що робить рюкзак помітним у темряві.

Така досконала модель з'явилася завдяки засновнику компанії Fjallraven Аке Нордіну. Проект зі створення рюкзака планувався як внесок компанії в поліпшення здоров'я нації, однак ніхто не очікував, що комерційний успіх буде настільки яскравим. Kanken побачив світ влітку 1978-го року і партія з пари сотень рюкзаків була миттєво розкуплена. За перший рік було продано 30 тисяч екземплярів, а через 30 років кількість продажів вже складала 2 млн.


Компанія Fjällräven, яка виробляє функціональний і міцний одяг та спорядження для мандрівників, була заснована більше 60-ти років тому. Назва перекладається зі шведської як "арктична лисиця" і саме її зображення прикрашає логотип. Це зникаючий вид, для підтримки популяції якого компанія щорічно виділяє кошти.

Місія Fjällräven — розвивати інтерес до життя на відкритому повітрі, надихаючи і створюючи продукцію, яка допомагає в цьому і дає відчуття безпеки. Компанія з максимальною повагою ставиться до природи, тварин та людей.


Створивши компанію з виробництва доступного спортивного спорядження, Акі Нордін втілив свою мрію дитинства. Його першим дітищем і прототипом Kanken став рюкзак з алюмінієвим каркасом, який був неймовірно зручним, легшим й міцнішим за звичайний.

Kanken — класика сучасності, яка принесла компанії світову популярність. Fjallraven постійно покращує функціонал Kanken, створюючи нові моделі. Зараз на ринку представлено шість різновидів рюкзаків Kanken (Kanken, Kanken №2, Kanken Mini, Kanken Laptop, Kanken Kids, Re-Kanken) з неймовірним розмаїттям кольорів та відтінків.

Це найкращі супутники в подорожах, які не тільки вирішують питання компактного транспортування речей, а й дбають про ваше здоров'я.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові