Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ЯК НОСИТИ СОРОЧКУ ОВЕРСАЙЗ?

Що таке сорочка оверсайз? Це вільна сорочка на кілька розмірів більша. Вже багато років цефй фасон залишається на піку трендів. Зараз вона є базою гардероба сучасної жінки. З такою сорочкою можна створювати строгі або розслаблені образи. Її можна використовувати як блузу або як накидку. Відчуйте себе дизайнером і творіть свій власний стиль.

Крім простих сорочок популярні також декоровані. Це може бути: мереживо, рюші, волани, текстильні вставки. Круто і стильно виглядають сорочки з рукавами ліхтариками або дизайнерські рішення. Тут і асиметричні підлоги, комбіновані матеріали, незвичайні рукава.

Важливо пам'ятати, що хоч би яким був оверсайз, краще підбирати фасон по фігурі.

Витонченим фігурам підійде майже будь-який фасон. Красиво буде підкреслити талію поясом — це буде дуже жіночно. Для проблемних фігур оверсайз — це справжня знахідка. Фасон приховує всі недоліки. Особливо його оцінять ті, хто має зайву вагу. Або ж ті, у кого невеликий животик, який хочеться приховати.

Прямокутна фігура буде вам вдячна за пряму сорочку оверсайз. Незалежно від низу її добре підкреслити поясом. Фігуру у вигляді пісочного годинника також можна підкреслити поясом. Для фігури у вигляді перевернутого трикутника оверсайз сорочку добре поєднувати з об'ємною спідницею. Це може бути спідниця кльош або в стилі бохо. Також така фігура не терпить нагрудних кишень, рюшів, бантів, жабо.


З ЧИМ ВДЯГАТИ ДОВГУ СОРОЧКУ?

Розглянемо з чим носити білу сорочку оверсайз. Ці моделі комбінують з поясом і корсетом. Комбінують з різним низом і доповнюють поясом або корсетом. Перерахуємо з чим носити довгу сорочку: брюки, спідниця, джинси, велосипедки, бермуди, шорти сукня-комбінація. Гармонійно виглядає в поєднанні з верхнім одягом оверсайз розміру. Наприклад, з парками, дутими куртками, косухами, бомберами, піджаками.

Поговоримо про те, як носити сорочку оверсайз. Фасон дає можливість застосувати модникам невичерпну фантазію.

Відповімо на питання з чим носити чорні жіночі сорочки! Комбінуйте речі на свій смак. Сміливо міксуйте фасони, довжину, об'єм і забарвлення.

Розглянемо які штани обрати під чорну жіночу сорочку? Для урочистих випадків, свят і дозвілля будуть ефектними вузькі брюки. Підійдуть кольори: білий, сріблястий, золотий, червоний, бежевий. В офіс будуть доречні кольори: білий, сірий, графітовий, чорний, світлий блакитний, блідий рожевий.

Якщо брати до уваги вільні моделі, то це чінос, мамс, палаццо. За кольоровою гамою тут аналогічний підбір.

Дуже круто чорна сорочка пасує на контрасті до шортів або бермуд. Стильним і елегантним буде лук із білими бермудами.

Вибираючи джинси, слід звернути увагу на брюки блакитних відтінків. Наприклад, фасон кльош буде виглядати дуже ефектно на контрасті з темним верхом.

Підбираємо піджак під чорну сорочку оверсайз. Соковито і сміливо в такій колаборації гратимуть насичені відтінки. Смарагдовий, бурштиновий, кораловий, креветковий, трав'яний. І, звичайно ж, це має бути піджак оверсайз фасону. Його можна носити нарозхрист або застібнутим на один гудзик.

Крім піджака поверх чорної оверсайз сорочки підійдуть і в'язані речі. Романтично буде виглядати об'ємний в'язаний светр. Або такий же об'ємний кардиган. Вони можуть бути в тон сорочці або ефектно контрастними. Або ж дублювати колір низу — брюк або шортів. Контрастно і трохи зухвало будуть виглядати светри з яскравими паттернами. Також плетені або в'язані грубої в'язки.

Чорна сорочка в якості вітровки також модний варіант. Її носять нарозхрист і найкраще підійдуть джинсові, вельветові або сорочки з вовни.

Подовжена сорочка з шортами

Подовжена сорочка з шортами — маст хев сезону. У якості шортів можна використовувати всі фасони. Це можуть бути звичайні шорти або мікро шорти. Шорти середньої довжини або шорти бермудами. У якості шортів можуть виявитися джинсові, бавовняні, лляні. Також вони можуть бути з комбінованих тканин. Шорти можуть бути однотонними, мультиколор, у патерни або в стилі печворк. Забарвлення шортів зустрічаються нюдове або яскраве. Головне, щоб тому, хто це носить, було комфортно. Сорочка в симбіозі з шортами виглядає дуже ефектно. Можна вибрати будь-який із варіантів образу: заправлена ​​сорочка або оверсайз сорочка на випуск. Якщо на випуск, то важливо, щоб вона була нижче шортів і трохи розстебнута. Для тих, хто не визначився який з варіантів вибрати, є вихід. Для оригінальності одну частину сорочки можна заправити всередину, а одну залишити зовні. Цей прийом приверне увагу і виділить вас серед інших.

дивитися усі товари
дивитися усі товари

Подовжена сорочка з спідницею

Подовжена сорочка з спідницею — те, що треба. Слід заправляти сорочку в спідницю чи ні? Тут необхідно обов'язково враховувати фасон спідниці.

Об'ємна подовжена сорочка добре поєднується з облягаючою вузькою спідницею. Сорочка може бути повністю заправлена в спідницю або тільки спереду. Таким чином досягається баланс форм і формується елегантний образ. Із вірними супутніми аксесуарами образ може бути навіть суворим. Лук можна зробити трохи недбалим. Для цього достатньо не заправляти всередину одну частину сорочки. Подібний образ буде унікальним. Він легко підійде і для офісу, і для урочистих випадків.

Відповідаємо на запитання "Довгі сорочки з чим носити?". Подовжена сорочка також може поєднуватися і з спідницею оверсайз.

Такий лук відображає дух бохо або нагадує стиль хіпі. Це розслаблений образ, який підійде волелюбним натурам. Варіативність такого поєднання досить різноманітна. Це сорочка на випуск, заправлена ​​всередину або зав'язана вузлом на талії. Такий варіант підходить для відпочинку або прогулянок. Він зручний і для заміських поїздок.

Жіноча оверсайз сорочка поєднується із спідницею міні. Такий мікс дуже вдало підкреслює ноги. Подібний варіант має на увазі сорочку заправлену спереду або надіту в якості накидки.

Також це можуть бути плісировані або асиметричні спідниці різної довжини. Подовжені жіночі сорочки абсолютно універсальні. Причина тому те, що їх можна комбінувати з усіма фасонами.

Можна досягти і більш зухвалого образу в поєднанні зі спідницею. У цьому допоможуть незвичайні забарвлення, принти або авангардні фасони низу.

Довга сукня-сорочка з брюками

Розглянемо як стильно носити сорочку з брюками. Довгу сукню-сорочку розрізняють за стилям. Це може бути стрітвір, класика, кежуал або сафарі. Роздивляючи брюки звернемо увагу на наступні моделі. Рекомендуємо штани прямого крою для офісу. В цей же список додамо і штани палаццо. Відмінним рішенням будуть також чінос. Такий фасон виглядає дуже ефектно з сукнею-сорочкою. Стилісти рекомендують носити його на випуск або заправляти спереду. Також можна заправляти в штани тільки одну частину. Щоб образ був максимально гармонійним, слід враховувати фактуру тканин. Образ з брюками підходить для офісу, відпочинку, урочистих заходів. Можна вдягати на навчання або побачення.

Довгу сорочку можна запозичити у свого хлопця або чоловіка. Одяг із чоловічого плеча десятиліттями не виходить з моди і завжди актуальний. У такому одязі жінка відчуває себе оточена турботою. Образ створюється зворушливий і затишний. Сюди підійдуть джинси бойфренди, завужені або обтягуючиі джинси.

Можна також скласти тотал лук з джинсової тканини. Денім доречний завжди і скрізь та є позачасовим трендом. Це може бути мікс сорочки та штанів у світлих тонах, насичений індиго. Або, як варіант, темно-синій джинс. Також можна погратися на контрасті. Світлий низ і темний верх або темний низ і світлий верх.

Останнім часом дуже актуальні довгі картаті сукні-сорочки. Особливо, якщо вони з теплого матеріалу, наприклад, вовняні. Якщо ви вирішили вибрати такий принт, то краще враховувати свій тип фігури. Худим дівчатам підійде і велика і дрібна клітка. Для більш об'ємних фігур рекомендовано використовувати клітку середнього розміру.

Значення має також колір і розмір принта. Велику, як і дрібну яскраву клітку краще носити струнким дівчатам, адже вона візуально додає об'єму. Жінкам із пишними формами ідеально підійде клітка середнього розміру.

Сукню-сорочку теж добре підбирати за фігурою й зростом. Занадто довге при низькому зрості буде провальним варіантом.

Образ з брюками підкреслять яскраві масивні прикраси.

Як носити довгу сорочку з джинсами?

Обговоримо як носити довгу сорочку з джинсами. Сучасна мода дуже демократична і рясніє широким асортиментом моделей. Ця ситуація стосується також моделей джинсів. Популярні прямі, кльош, бойфренди, мамс, керрот, банани, труби. Всі ці джинси мають право на існування. Слід тільки вибрати собі варіант до душі. Популярні поєднання з довгою сорочкою: на випуск або заправлена ​​спереду. Образи з джинсами є абсолютно позачасовим поєднанням. Вони підходять для відпочинку, подорожей, візиту до ресторану. Сорочка стриманого фасону підійде для офісу.

ЯК НОСИТИ БІЛУ СОРОЧКУ ОВЕРСАЙЗ?

Біла сорочка завжди вигідно підкреслює переваги. Білий колір освіжає та створює настрій. Часто він асоціюється з кольором урочистих подій.






Вирішуємо білу сорочку оверсайз з чим носити. Образ із сорочкою доречний як на відпочинку так і в офісі. Ідеальний варіант для ділових зустрічей, переговорів і презентацій. Достойно виглядає для навчання в школі чи університеті.

Білий верх чудово пасує з усіма відтінками веселки. У такому образі низ може бути компліментарно білим. Або контрастних холодних відтінків: зеленим, оливковим, блакитним, синім, фіолетовим. Або теплих кольорів: бордо, червоний, помаранчевий, жовтий. Ахроматичних кольорів: чорним або сірим. Останні тенденції показують, що блогери люблять комбінувати з кислотними кольорами. Такми як яскравий салатовий, лимонний, помаранчевий, рожевий.

З ЧИМ НОСИТИ ДОВГУ СОРОЧКУ В СМУЖКУ?

Такі сорочки вже кілька років залишаються на піку популярності. Але, вибираючи смугасе забарвлення, треба враховувати особливості силуету. Розуміння свого типу фігури дозволяє підкреслити перевагми. Або приховати недоліки, якщо такі є.

Худорляві дівчата будуть привабливими в сорочці з горизонтальною смугою або з вертикальною. Морський малюнок або горизонтальна смужка додасть своїй господині об'єму. Рідше вибір падає на діагональні лінії. Такий візерунок менш популярний, зате більш оригінальний.

дивитися усі товари

Жінкам звичайної статури або з натяком на легку повноту підійдуть вертикальні смуги. Також цікаво будуть виглядати діагональні. Застосувавши правильний крій, такий принт згладить усі проблемні місця.

Пишним панночкам рекомендовано використовувати вертикальну смужку. Вона зробить стрункішою і додасть зросту, якщо це необхідно.

Варіант, що полюбився більше за інші — поєднання довгої білої сорочки з джинсами. Особливо, якщо це тканина в блакитні або сині смуги. У цьому випадку її носять повністю заправленою. Або ж ефектно загорнутою всередину тільки спереду. Добре виглядає також дуже довга сорочка повністю застебнута. Таким чином вона служить в якості туніки.

Сорочка в смужку буде виграшно виглядати з чорною спідницею. Це може бути сувора спідниця олівець з текстилю. Ще ефектніше виглядає її аналог зі штучної шкіри. Найкраще виглядає модель із натуральної шкіри. Також можна міксувати з спідницею зі штучної шкіри.

Відмінний варіант — комбінувати смугасту довгу сорочку з чорними брюками. Це можуть бути чорні штани дудочки, кльош або модель палаццо. Максимально привабливо виглядають штани з натуральної шкіри.

Сорочка в смужку отримує свою ідеальну огранювання в парі з білими брюками. Найкраще пасуватимуть до неї вузькі штани. Ошатно буде в поєднанні з палаццо. Сучасно з білими брюками фасону кльош.

Зі світлої сорочки в смужку можна скласти лук у стилі сафарі. Для цього нам потрібні вільні штани пісочного кольору. Віддаємо перевагу фасону кльош. Він може бути від стегна або від коліна. І так і так образ буде виглядати дуже гармонійно.

ЯК СТИЛЬНО НОСИТИ СОРОЧКУ?

  • Довга сорочка легко може замінити сукню. До такого жіночого образу підійдуть масивні черевики або чоботи на грубій платформі. Також її вдало підкреслюють чоботи козаки або шпильки. Доповнити образ можна паском або корсетом. У поточному сезоні саме корсети є головним аксесуаром. Вони не сходять із подіумів і червоних доріжок. Такі аксесуари бездоганно підкреслять талію або створять додатковий акцент. Селебрітіс миксують їх з маскулінними піджаками або в'язаними жилетами.

  • Сорочку формату оверсайз можна носити заправляючи всередину. У такому вигляді вона поєднується з будь-яким низом: спідниця, брюки, джинси, шорти, бермуди.

  • Об'ємну сорочку ефектно зав'язувати на вузол. У такому вигляді вона підходить практично під усе. Це джинси, брюки, вузька спідниця олівець. Може бути і контрастна сукня або ж сукня-комбінація. У спеку такий варіант добре поєднується з шортами.

  • Носити в вигляді топа зав'язуючи її високо під грудьми. Робити це можна на голе тіло, на ліф або бюст'є. Дуже круто виглядатиме тут біла сорочка. Також підійдуть моделі нюдових відтінків.

  • Оверсайз сорочка може служити другим шаром на майку, футболку, водолазку та боді. Заправлена ​​або вільно і расслаблено ниспадающая.







  • Можна використовувати недбалий, але ефектний прийом. Секрет у тому, що необхідно заправити лише одну частину сорочки.

  • Подовжена блуза може слугувати шаром під піджак. Дуже ефектний образ, коли вона поєднується з брючним костюмом. Він обов'язково має бути контрастного з батніком тону. Мікс кольорів з білим: червоний і чорний кольори. Або комбінація з насиченим блакитним відтінком. Можна використовувати симбіоз, що запам'ятається, з яскравим помаранчевим.

  • Виразний прийом — поверх сорочки надіти короткий топ. Він може в'язаним, оксамитовим, коттоновим або зі шкіри. Будь-який колор буде доречним у цьому луціі.

  • Дуже довга сорочка може бути надіта як плащ або пильовик. Особливо очевидно це буде виглядати в парі з чобітьми.

  • З'ясовуємо що надіти поверх сорочки в холодну пору року. Це може бути: тренч, куртка-косуха, пальто або ж об'ємний пуховик. Незвично і привабливо буде з укороченою пуховою курткою.

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАПРАВЛЯТИ ЖІНОЧУ СОРОЧКУ?

Розповімо як правильно заправляти жіночу сорочку: беріть на замітку.

Ми всі різні й у кожного свій смак. Ми любимо фантазувати і це дає нам горизонт можливостей. Розглянемо всі способи заправлення. Врахуємо всі нюанси і фішки.

  • Повністю заправляти сорочку в середину. Такий варіант підійде до будь-якого низу. Можна заправляти в штани спідницю, джинси, шорти.

  • Заправляти частину тільки спереду. Прийом добре буде виглядати з обтягуючими або вузькими брюками.

  • Зав'язувати сорочку на вузол.

  • Носити зі спущеними плечима створюючи неймовірно жіночний образ.

  • Використовувати прийом спущених плечей надягаючи сорочку поверх водолазки. В такому випадку слід розстебнути всі гудзики, але заправити сорочку всередину.

  • Поверх дуже довгої сорочки можна надіти спідницю. В цьому випадку вона має бути досить короткою. Це треба для того, щоб знизу було видно низ сорочки.

  • Пов'язувати на пояс в якості ефектного аксесуара. Вона може бути ззаду або збоку.

  • Носити на плечах як накидку з вузлом на грудях.

  • Закочувати рукава створюючи недбалий творчий вид.

  • Носити комір сорочки піднятим.

  • Створити ефектне декольте розстібаючи гудзики сорочки.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові