Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

J. W. Brine — ідеальні брюки цієї осені

J.W.Brine — італійський бренд ручної роботи, який створює якісний автентичний одяг. Легкий і стильний, ретельно продуманих фасонів, він поєднує в собі традиційні та сучасні елементи крою. Витончені й нескінченно універсальні, брюки J.W.Brine підходять як для формальних, так і для неформальних зустрічей.

По всьому світу бренд збирав те, що стало потім його невід'ємною частиною. Шерсть, з якої відшиваются підкладки, було знайдено в Перо, матеріал для брюк шукали на кращих світових фабриках, а пошуки натхнення на верфях завершилися придбанням вітрил зі старих човнів, які потім перетворилися в сумки і парки. J.W.Brine — це повага до історії, людей та місць, де ми побували.

Серце, душа і мозок компанії — дизайнер Джакомо Ріццо (Giacomo Rizzo), досвід роботи якого складає більше 25 років. Концепція J.W. Brine виникла під час однієї з його поїздок, коли в пошуках натхнення Джакомо копирсався в старовинному магазині. Саме там він наштовхнувся на американські військові брюки,  до поясу яких було пришито бірку з ім'ям солдата James W. Brine. Так народився бренд.

З моменту свого заснування (1982) компанія невпинно працювала над удосконаленням своєї продукції й витратила десятиліття, удосконалюючи найневловимішу категорію в моді: «брюки з ідеальною посадкою».

J.W. Brine швидко захопив серця законодавців моди Мілана, Берліна, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса й Сан-Паулу.

Сьогодні J.W. Brine належить компанії Bastille s.r.l., що знаходиться в Мілані. Її голова Кармело Пістоні (Carmelo Pistone) привносить у компанію свій багаторічний успіх у сфері виробництва одягу й аксесуарів класу люкс.

Всю продукцію вироблено в Італії, що говорить про її справжню якість — це оригінальні італійські тканини і ручна робота висококваліфікованих майстрів.

Штаб-квартира J.W. Brine розташована поблизу знаменитих Каррарського мармурових гір, у старій майстерні  з обробки мармуру, де зараз відшивається уся продукція. Це регіон, який надихає своєю багатою історією, а також красою гір і моря. Ми ж надихнулися брендом і вже обираємо собі обновки з нової колекції, яка представлена в OSTRIV.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові