Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ІСТОРІЯ БРЕНДА VOILE BLANCHE

Сьогодні поговоримо про компанію, натхненням для якої слугували вітрильні види спорту. І розповімо, що це за бренд Voile Blanche. Назва компанії перекладається як "Біле вітрило". Компанія говорить про себе наступне. Людина може відкрити нове, якщо вистачить сміливості загубити протилежний  берег та забути про нього. Це бажання завжди тестувати нове, незважаючи ні на що. Тому, що тільки так можна досягти мети.

Voile Blanche — це італійський бренд, офіційний бутік якого знаходиться у Мілані. Також бренд має концептуальний магазин у Парижі.

ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ?

Історія бренда Voile Blanche розпочалася у 2004-му році. Саме тоді було виготовлено перші туфлі з парусинової тканини Dacron. Вони увійшли до першої колекції як надлегке взуття. Творці шукали натхнення у світі вітрильного спорту. Починаючи з першої моделі, Voile Blanche має новаторський стиль. Компанія надихається людьми, поважаючи їхній стиль та звички. Важливим правилом компанії є постійний пошук якості. Voile Blanche — це насамперед деталі, а не надмірності.

Розкриваємо секрет, як читається назва «Voile Blanche». Вона вимовляється як «Воль Бланш».

ЗАСНОВНИК БРЕНДА

Батьком Voile Blanche вважається Макс Верре, дизайнер, художник та поет. Відомий співпрацею з такими дизайнерами та брендами як Том Форд, Yves Saint Laurent, René Caovilla, Sergio Rossi, CORSOCOMO.

Захоплення дизайнера реставрацією яхт та вітрил стало основним. Завдяки йому сформувався стиль перших колекцій. А також було визначено топовий матеріал. Ним стала тканина, що раніше слугувала вітрилом.

Тому, головними матеріалами та фішками Voile Blanche стали:

  • стійкий до вологи лавсан;

  • носова частина з ущільненням;

  • прогумована п'яткова частина;

  • шнурки з фірмовим просоченням;

  • люверси для шнурків, що не іржавіють.

ФІЛОСОФІЯ БРЕНДА

Девіз компанії — бути на одній хвилі з однодумцями. Тими, хто хоче бути оригінальним та цінує якість. Взуття розроблене, щоб носити його вдома чи подорожах незалежно від часу доби. Тому, спортивний та міський стилі постійно поєднуються. Адже клієнт Voile Blanche є унікальним. Кросівки бренда створено для дозвілля або урочистих подій. Відкидаючи диктат ринку, компанія прагне надати свободу тим, хто воліє робити вибір. Для них важливі цілісність стилю та природність.

СТИЛЬ БРЕНДА

Voile Blanche — це легкість та витонченість. Стиль бренду засновано на гармонії ліній та кольорів. Дизайн силуетів покращено завдяки інноваційним технологіям та високій якості матеріалів. Відмінні елементи звернено до усвідомленого споживача. Це — дослідження, технологічність та увага до деталей.

Головне про бренд Voile Blanche — це кросівки у стилі урбан-шик.

ОСНОВНІ СКЛАДОВІІ КОЛЕКЦІЙ БРЕНДА

Динамічність. Естетика бренда перегукується із почуттям свободи. Кожна людина повинна мати можливість обирати. Кросівки бренду є максимально функціональними. Компанія використовує дихаючі та технологічні матеріали. Підошва в кросівках бренда надлегка та високотехнологічна.

Вуличний стиль. Неформальний, але завжди вишуканий стиль для повсякденного життя. Взуття має чисті лінії та продумані деталі. Взуття Voile Blanche легко комбінувати, не нехтуючи індивідуальністю.

Урбанізм. Джерелом натхнення найчастіше є столичні тенденції. Взуття бренда ідеально підходить для тих, хто прагне новаторства та експериментів.

КОЛЕКЦІЇ БРЕНДА

Колекція осінь-зима 2021

Жіноча колекція осінь-зима 2021 від Voile Blanche Fall Winter 2021 розповідає  історію свободи, легкості та руху. Вони дозволять наново відкрити справжній дух природи. Колекції задумано як подорож, з деталями ручної роботи, новими матеріалами та вставками.

Чоловіча колекція осінь-зима 2021 оповідає про свободу, легкість та динамічність. Вона сповнена геометричними формами та технічними матеріалами. Колекцію задумано як подорож, що супроводжується дослідженнями та експериментами. Моделі взуття виготовлено вручну.

Колекція весна-літо 2021

Колекцію насичено яскравими та теплими фарбами, що властиві літу. Такі забарвлення асоціюються з чудовим настроєм та веселощами. Вони є ідеальним поєднанням, аби ще раз насолодитися природою. Всю колекцію було задумано як подорож. Це геометричні форми, вишукані та гнучкі матеріали. Кожна деталь розповідає історію походження бренду. Також показує свободу, легкість та динаміку.

ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ ВЗУТТЯ

Найбільшим попитом відзначено моделі Julia та Maran. Їх створено з дорогих матеріалів і вони мають барвисте забарвлення. Це зробило їх ідеальним шикарним аксесуаром для активного літа. Також попит мають сандалі соковитих відтінків на масивній підошві. І замшеві балетки пастельних тонів.

В OSTRIV топовими моделями є: MARAN та MONSTER у різних втіленнях.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові