Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

HUGENBERG. КАШЕМІР ЦІЄЇ ЗИМИ

Hugenberg — німецький бренд трикотажних виробів. Це універсальний одяг ручної роботи для модних і стильних жінок, які цінують екологічність і знають, чого хочуть. Для колекцій характерні кардигани, які підходять до будь-якого вбрання, і сукні з джерсі, що адаптуються до поточних тенденцій сезону.

Охарактеризувати Hugenberg можна так:

  • лаконічний;

  • жіночний;

  • міський;

  • інноваційний;

  • практичний;

  • позачасовий;

  • slow fashion.

Асортимент бренду: жіночний трикотаж.

Локація: Мюнхен.

Матеріал: натуральні волокна високої якості. Це кашемір з Монголії, шерсть мериноса з Австралії, шовк крепдешин з Китаю. Кожен виріб ретельно виготовлено з натуральних волокон найвищої якості. У колекції бренду також сукні з джерсі, хутряні куртки та пальто з затишної овчини.

ІСТОРІЯ

У 1998-му році Сюзанна Хугенберг заснувала свій лейбл трикотажних виробів. Використання протягом багатьох років постійних інновацій та творчого підходу принесли багатогранному бренду міжнародний успіх.

Сюзанна народилася в Інгольштадті (Німеччина) і з юних років захоплювалася в'язанням. «З самого початку трикотаж визначав моє життя» — говорить Сюзанна. Вже під час навчання в школі вона не тільки придумувала і в'язала пуловери, але і почала їх продавати. Це були її перші зароблені гроші! «Коли мене почали завалювати замовленнями, я навіть почала залучати до справи своїх однокласників».

Бажання працювати в індустрії моди було завжди, але спочатку дизайнер стажувалася в галузі банківської справи і провчилася три семестри в Європейській бізнес-школі в замку Райхартсгаузен на Рейні. Після навчання вона отримала професію модельєра, якій навчалася в Гамбурзі та Флоренції. Свій бренд народився після шести років роботи баєром у відомому будинку моди Ludwig Beck am Rathauseck в Мюнхені. Там Сюзанна працювала баєром трикотажних виробів. Вона каже: «У цьому секторі не вистачає сучасних і лаконічних фасонів, створених із дотриманням найвищих технічних стандартів». Так невеликий сімейний бізнес переріс у власну компанію.

Дизайнер вважає, що кращим рішенням в її професійній кар'єрі було довірятися власній творчості. Зараз вона живе на два міста — Мюнхен та Геную. Сюзанна говорить, що найкреативніші ідеї приходять до неї, коли вона займається бігом.

ВИРОБНИЦТВО

Найважливіше на кожному етапі виробництва — якість продукції й майстерність. Такий мікс народжує експонати, які просто необхідні сучасній жінці в повсякденному житті. Лаконічні речі мають свій унікальний стиль. Турбота про деталі та майстерність бренду визнані експертами й високо оцінені жінками.

Сюзанна займається брендом разом із Адріаном Цайхнером, який відповідає за бізнес і мерчендайзинг.

Кашемір для своїх колекцій компанія купує у внутрішній Монголії (Китай).


Талісман компанії — кашемірова коза Лакі, яку опікують Сусанна і Андріан. Вона живе разом зі своїм стадом у Внутрішній Монголії. Це місцевість, яка протягом тисячоліть відома своїми кашеміровими козами.

Для виробництва компанія залучає місцевих прядильників трикотажних фабрик. Їх досвід безцінний, тому такий важливий. Для них створено справедливі умови праці та сімейну робочу атмосферу.

В OSTRIV продукцію представлено ​​гольфами, спідницями, брюками, кардіганами, спортивними кофтами, светрами та сукнями.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові