Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

HANSEN. Простота і якість скандинавського стилю

HANSEN Garments — скандинавський бренд якісного повсякденного одягу, який було засновано в Копенгагені в 2010 році. Його творці Аясе Хелена Хансен (Aase Helena Hansen) й Пер Кройс (Per Chrois) черпали натхнення в своїх подорожах світом, скандинавських традиціях дизайну, а також бажанні створювати простий одяг непідвладний часу. З тих пір компанія знаходиться в приватній власності й управляється невеликою відданою командою.

Концепція HANSEN базується на скандинавському професіоналізмі та цінностях. Історичні традиції тут поєднуються з сучасними техніками. Такий підхід до виробництва та якості продукції відображає ідеал часу, коли до кожного з процесів ставилися з максимальною увагою. У HANSEN приділяють належну увагу не тільки підбору тканин, а й кожній деталі одягу. Бренд працює з талановитими професіоналами, якими дуже пишається. Постачальники текстилю  — Японія, Італія та Скандинавія.

Асортимент бренду деякою мірою можна назвати вишуканим, хоча в той же час він досить функціональний. Кожна колекція представляє собою комбінацію матеріалів і кольорів, де все має значення, чи то грубі або вишукані тканини, світлі або темні відтінки. Для колекцій важливі контрасти, а для бренду важливо, що відчуває клієнт, носячи одяг HANSEN. Бренд хоче, щоб чоловіки виглядали добре. У компанії переконані, що якщо ти добре виглядаєш, то добре себе почуваєш. А коли тобі добре, то ти робиш добро.

У відповідь на fast fashion, HANSEN створюють правильний одяг, який зберігає свої якості й стає ще більш колоритним. Результат — колекції поза часом, які не пов'язані сезонами та тенденціями.

HANSEN Garments — розумний і довговічний одяг з ідеальною посадкою, силуети якого поєднують у собі міцність робочого одягу з витонченістю деталей. Це справжнє втілення демократичного дизайну для повсякденного життя.

Весь одяг виробляються в Європі, всі матеріали виготовляються вручну.

Штаб-квартира компанії знаходиться в Копенгагені (Данія).

Магазини представлені в Данії, а також США, Китаї, Чехії, Великобританії, Франції, Німеччини, Ісландії, Італії, Японії, Лівані, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Швеції та Швейцарії.

В Україні офіційний представник компанії — концепт-стор Ostriv.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові