Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Те, що зігріває — нова колекція курток GRIFFIN

Griffin Studio створює колекції з 1994-го року. Маючи багатий досвід пошиття технічного верхнього одягу, Джефф і Карина Гріффін створили знаковий бренд, який вже понад 20-ти років радує авангардним одягом безкомпромісної якості. Це інноваційні функціональні моделі для мегаполісу, життя за містом та відпочинку, які поєднують у собі fashion, military, sportswear та heritage.

Бренд використовує методи склеювання швів і лазерного різання, які дозволяють створювати технологічний спортивний та  мілітарі одяг.



Нова колекція Griffin, яка вже в OSTRIV, традиційно носить характер унікального одягу з напрямком мілітарі. Більшість курток у цьому сезоні зроблено з тканини ріп-стоп, яка створена і використовується спеціально для армії — це  тришаровий британський камуфляж, що не промокає й максимально захищає  від негоди.




Куртки Griffin доповнені:

  • флуоресцентними вставками з матеріалів, які використовує Королівський військово-морський флот Великобританії;

  • традиційними елементами — вовняними вставками, де малюнком є  насичена клітина легендарного Buffalo check;

  • нашивками й патчами, які надають одягу вінтажності;

  • фурнітурою riri.

Змінилося хутро, зараз воріт роблять з овечої вовни. Це створює автентичний вигляд старих військових, архівних курток.

Нова колекція для поціновувачів незвичайного, ексклюзивного (куртки виробляються обмеженим тиражем), неймовірно якісного одягу. У колекції є двосторонні моделі.

Все відшито на італійській фабриці La Rocca — однієї з кращих мануфактур із виробництва одягу.

Griffin  — компанія, яка поєднує життя на відкритому повітрі й дух мегаполісу. Вона генерує свіжі ідеї, використовує нові технології, але також намагається жити за рахунок самозабезпечення, використовуючи місцеве виробництво. Дизайн-студія Griffin, розташована в Loveland Farm на вершинах скель Північного Девону. Поряд з італійськими виробниками бренд підтримує місцеве виробництво скрізь, де це можливо, і зараз використовує британські млини, такі як Fox Brothers, а також італійські млини високої якості. 

Griffin за мир і любов, що видно з його логотипу.


Постійні клієнти Griffin: Banksy, Blur, Coldplay, Ed Case, Ewan Mcgregor, FC Kahuna, Gorillaz, Джеймі Олівер, Lamb, Miss Dynamite, Morcheeba, Oasis, Prodigy, Rankin , Radiohead, Roykssop, U2 та багато інших.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові