Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Гість: Алекс Стратієнко

Наш новий герой — талановитий оператор Алекс Стратієнко. Незважаючи на вік, він уже встиг попрацювати з такими великими брендами як Hennessy, Puma, BMW, Sprite, Nivea та зняти кілька робіт, які прискорюють пульс під час перегляду. Але що ще більш важливо — знайти та підкреслити свій власний стиль.

Стиль Алекса — підкреслена естетика американської військової форми минулого століття й мотокультури західного узбережжя, а також гавайські сорочки і такі бренди як DEUS EX MACHINA та Carhartt WIP.

У ставленні до справи для мене найголовніше — щирість, пристрасть, і віра в те, що ти робиш. Якщо це йде зсередини, то щирість дає можливість хвилююче ​​й тонко проявити свою індивідуальність. Пристрасть наповнює бажанням до самовираження, а віра не дає відступити у моменти, коли страхи і невпевненість підбираються до тебе з усіх боків.

Немає ідеальної формули успіху або щастя. Це питання системи цінностей, а у кожного вона своя.

Для мене успіх — це самодостатність. Самодостатність — це свобода від думок і можливість самому вирішувати як тобі жити. Самодостатність знаходиться в пошуку тієї самої внутрішньої системи цінностей, яка дає тобі відповіді на питання "Хто ти такий?", "Що взагалі відбувається?", "Куди ти йдеш?" і "Навіщо це все?". Ну а "щастя" — взагалі досить розмите поняття. Як і у всіх, життя набуває форму синусоїди з перехідних емоційних станів: від точки рівноваги до зростання, від зростання до розпаду, від розпаду до занепаду, від занепаду до рівноваги тощо. Тому, іноді життя може здаватися сірим, меланхолійним та безглуздим. Але думка ось у чому — у світу немає проблем. Він такий, який є, а проблеми ми створюємо самі у себе в голові, фокусуючи свою увагу на невпевненості, страхах і негативі. Головне питання в тому, куди ви спрямовуєте свою енергію і на чому фокусируете увагу. Я зрозумів, що хочу концентруватися тільки на кращих сторонах і проявах цього світу. Тому глобально — я щасливий. Щасливий від можливості бути частиною цього світу і разом із ним нестися в невідому далечінь. Шукати сенс, переживати емоції, намагатися глибше вивчити реальність в якій існую. Навіщо і чому неясно, але ясно, що процес цей неймовірно захоплюючий.

Найголовнішою людською якістю я визначаю чесність перед самим собою.

Якщо для того, щоб бути вільним тобі потрібні гроші — то ніяка це не свобода.

Коли у когось з вас з'явиться мотоцикл, ваше життя ніколи не буде колишнім. Так — це небезпечно, так — це ризик. Але справа в тому, що прямуючи вперед на високій швидкості, ти як ніколи відчуваєш себе живим і можеш отримати більше емоцій за 10 хвилин, ніж деякі люди відчувають за рік свого життя. Життя — це гонитва за емоціями і у кожного вони свої. Але не можна це робити наосліп, спираючись лише на свою пристрасть, інакше ти станеш заручником своїх бажань. І тут важливо відчувати грань між "хочу" і "можу". Саме цьому вчить ризик, який завжди є в їзді. Ти вчишся постійно аналізувати і робити розрахунки, глибше відчувати час, відстань, швидкість і момент. Це як математика на відчуттях. Тому, що в місті ти рухаєшся завжди швидше потока і тобі доводиться прораховувати наперед абсолютно всіх учасників цього руху, що знаходяться поблизу. Це допомагає зберігати стан концентрації, зібраності та впевненості.

Стиль це мистецтво, мистецтво імпровізації та індивідуального прояву своєї особистості.

Стиль життя це твоя унікальна форма і модель взаємодії з цим світом.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові