Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

GOLDWIN. ЕКСКЛЮЗИВНО В OSTRIV

Чим ми пишаємося? Колекцією унікального японського бренду Goldwin, який в Україні представлено тільки в нашому концепт-сторі. В OSTRIV ви знайдете куртки та штани цієї марки.

Що ж це за бренд?

Провідна японська компанія з виробництва спортивного одягу, яка має багатий досвід розробки продуманого лижного екіпірування й транслює стиль життя преміум-класу.

У чому особливість бренду?

Це максимально мобільні моделі з високотехнологічних матеріалів, які створено за останніми японськими розробками. Мають ідеальну волого та теплоізоляцію.

Для кого:

  • для містян, які у вихідні полюбляють відпочивати на природі;

  • для тих, у кого є свій стиль, і хто ніколи не погоджується на те, що вже має.

Мета компанії — дати можливість вільним людям жити своїм життям. Тому Goldwin об'єднав раціональність природи, комфорт та зручність використання з простим і базовим дизайном.

Назва Goldwin означає золоті перемоги. У Стародавній Греції, де зародилися Олімпійські ігри, переможців нагороджували вінками з лаврового листя і називали «золотими переможцями».

Символи логотипу Goldwin складаються з трьох елементів, які уособлюють динамізм, енергію, лижні траси, відчуття швидкості, а також обриси гір і природи.

Goldwin Japan є виробником і дистриб'ютором таких відомих марок, як Ellesse, Champion Products, HELLY HANSEN, THE NORTH FACE, Scott, Speedo і багатьох інших.

В асортименті: лижні костюми, пальто, куртки, светри, піджаки, сорочки, худі, толстовки, кардигани, жилети, брюки, шорти, футболки, спідня білизна та аксесуари.

НАЙВАЖЛИВІШЕ: МАТЕРІАЛИ

Для створення верхнього одягу використовуються наступні тканини:

  • Двошаровий GORE-TEX із підкладкою з плівки, що містить фтор. Спайка тканини, яку застосовано по всій довжині виробу, забезпечує безкомпромісний захист від холоду.

  • Двошаровий PERTEX® UNLIMITED із підкладкою з поліуретановим покриттям.

  • Еластична тафта зі 100% нейлону.

Як утеплювач бренд використовує:

  • Новітню японську технологію KODENSHI. Це керамічне волокно вбудоване в пух, яке поглинає, утримує та підсилює тепло тіла за допомогою далекого інфрачервоного випромінювання. Склад матеріалу: 72% пух, 20% віскоза, 8% інше перо. Пух використовується тільки там, де він найбільш ефективний для підтримки стрункості силуету і забезпечення оптимальної мобільності. Тканина містить спеціальні мікроволокна, які збирають інфрачервоне випромінювання вашого тіла, накопичують і віддають його назад у 2 рази більше, тим самим створюючи ефект нагрівання.

  • Двошаровий пуховий утеплювач Pertex® Unlimited — тонкий нейлон підвищеної міцності. За рахунок зміненої форми, його волокна більш щільно прилягають один до одного, за рахунок чого спостерігається мінімальне їх розсування навіть після численного прання. Тканина дуже легка, але стійка до передчасного стирання.

Підкладки курток роблять з: PERTEX® QUANTUM (100% нейлон) та PERTEX® QUANTUM rip-stop (100% нейлон).

Матеріал брюк (ви можете розглянути їх на фото вище): CORDURA® combat Wool Oxford (70% шерсть, 30% нейлон).

Goldwin — це про те, як легко і просто комбінувати речі, завжди знаходити актуальні рішення і вибирати для себе найголовніше. Goldwin — це про помірне споживання. Це те, що абсолютно перегукується з філософією OSTRIV й можна сміливо зарахувати до повільної моді. Раніше ми вже писали про це явище, тому рекомендуємо ознайомиться з темою за посиланням ТУТ.

ІСТОРІЯ БРЕНДА

Історія GOLDWIN почалася в 1951-му році, коли в японському місті Оябе на заході префектури Тояма з'явився бренд трикотажних тканин під назвою Tsuzawa. Він почав свій шлях як виробник спортивного одягу, а у 1963-му році змінив назву на GOLDWIN Inc.

Поява бренду прийшлася на післявоєнний період, який відзначився різким збільшенням інтересу до спорту. Спорт не тільки заспокоював людей, а й повертав їм бадьорість. Він відігравав важливу роль у зміцненні дружніх відносин та допомагав у встановленні тісних зв'язків.

У 1964-му році одяг GOLDWIN було обрано в якості спортивної форми для літніх Олімпійських ігор в Токіо. Його носили 80% золотих медалістів Японії в різних видах спорту — від гімнастики до волейболу й боротьби.

Після Олімпійських ігор компанія почала співпрацювати з великими світовими брендами, включаючи Ellesse, Champion, The North Face, Helly Hansen, Speedo, й зарекомендувала себе як провідний виробник спортивного спорядження в Японії.

Заводи компанії розташовано в Гонконгу (Китай) і в Японії. Завдяки тому, що бренд враховує безліч побажань і вимог японських і європейських гірськолижників, а також завдяки безперервним науковим дослідженням нових матеріалів, моделі Goldwin поєднують в собі функціональність, високі технології та сучасний дизайн.

Штаб-квартира бренду знаходиться в Сібуя, одному з найбільш престижних округів Токіо.

У OSTRIV моделі бренду можна придбати в фізичному магазині й зовсім скоро в нашому онлайн-магазині.

Чекаємо на вас у гості!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові