Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Таємниця «синьої петлі» Incotex

Сьогодні ми знайомимо вас з компанією Incotex — італійським брендом універсальних брюк та шортів. Він є дочірньою компанією Slowear SpA.

ПРО БРЕНД INCOTEX

Incotex — це неповторний стиль, бездоганна якість та ідеальний крій речей, які не виходять з моди. Бренд використовує для своїх колекцій тільки кращі матеріали і пропонує універсальний гардероб для сучасного чоловіка.

Принцип компанії: від 80 до 90% складають розробки і від 10 до 20% відводиться моді та стилю.

Асортимент бренду представлено універсальними міцними та довговічними моделями брюк різноманітних фасонів. Вони відмінно підходять для повсякденних, курортних, ділових і вечірніх образів.

дивитися усі товари

Матеріали, які використовує бренд: італійські бавовну і вовну, саржу, вельвет, денім, льон, суміш бавовни та льону.

Incotex намагається змішувати культурні коди. Компанія взяла класичні джинси з п'ятьма кишенями, які традиційно відшиваются з деніму, і позиціонує їх як "класичні брюк на замовлення".

Бренд унікальний особливою «синьої» петлею, якою наділено деякі моделі брюк. Англійською вона називається «belt loop», «belt tab» або «belt hook holder». У петлю пропонується протягувати голку пряжки ременя, що надійно її фіксує.

Деякі моделі бренду мають також:

  • «Блокиратор сорочки», який представляє собою тонкі ряди гумок на внутрішній стороні пояса. Вони не дозволяють сорочці ковзатись вгору та до низу й забезпечують максимальний комфорт.

  • V-подібний виріз на задній частині пояса штанів забезпечує комфорт у положенні сидячи. Таким чином штани не з'їжджають і не тиснуть.

Колекції Incotex засновано на базових й нейтральних моделях у класичному стилі. Теперішній власник бренду Марціо Компаньо говорить, що бачить майбутнє компанії в орієнтації на молодь.

Марціо Компаньо: «Раніше ми шили штани, які носили наші батьки. Тепер ми шиємо штани, які захочуть носити наші сини».

ІСТОРІЯ INCOTEX


Бренд було засновано в 1951-му році італійцем Карло Компаньо (Carlo Compagno) у місті Міра (Mira), неподалік від Венеції. Спочатку в чоловічому ательє Incotex він відшивав штани для відомих брендів, а також армійську уніформу, але пізніше вийшов на ринок під власним брендом. Зараз компанією керує Роберто  Компаньо, син Карло Компаньо.

У 1970-х компанію очолили сини Карло —  Марціо та Роберто Компаньо (Marzio та Roberto Compagno).

З початку 1980-х років Incotex став наділяти деякі моделі брюк своєї фірмовою «синьою» петлею. Про неї ми писали вище.

У 2002 році стартував активний маркетинговий розвиток компанії. Це сталося після того, як брати придбали кілька інших італійських виробників. Ними стали Zanone (вироби з трикотажу), Glanshirt (сорочки) й Montedoro (куртки та верхній одяг). Тепер їх представлено під загальною назвою Slowear.

дивитися усі товари

До початку 2000-х років бренд вже міцно стояв на американському, японському та інших ринках. 70% його продукції експортувалась, а частина продавалася в Італії.

ПРО МАТЕРИНСЬКУ КОМПАНІЮ SLOWER

Slowear — сімейний бізнес і втілення італійського стилю життя, який засновано на тривалій промислової історії.

Компанія об'єднала модні бренди:

  • Incotex.

Універсальні штани, шорти та брюки на замовлення, що поєднують інноваційні технології та обробку текстилю.

  • Zanone.

Унікальні вироби з вишуканих тканин позачасової елегантності.

  • Montedoro.

Стильний і технологічний верхній одяг для міста: куртки, пальто, блузи та жилети.

  • Glanshirt.

Елегантні повсякденні позачасові сорочки з вишуканої тканини зі зручною посадкою.

  • Officina Slowear.

Унікальні шкіряні аксесуари зроблені вручну італійськими майстрами: елегантне взуття, сумки та ремені.

Slowear орієнтовано на продукти slow fashion. Суть компанії виражено в першому складі назви. «Slow» (повільно) є даниною дизайнерському підходу, який виходить за рамки всіх його дочірніх брендів.

дивитися усі товари

Компанія знаходиться у Венеції (Італія) і представлена ​​більш ніж у 30 магазинах головних торгових столиць світу. Це Мілан, Лондон, Париж, Нью-Йорк, Токіо, Сеул тощо.

Виробництво

Компанія володіє безліччю фабрик в Італії, Португалії та Румунії.

Неймовірні магазини Slowear

Магазини Slowear вважаються наймоднішими магазинами чоловічого одягу. Всі вони мають вишуканий сучасний інтер'єр і продуманий естетичний декор, де комфортно відпочивати і можна повною мірою відчути повільний плин життя.

У OSTRIV продукцію SLOWER представлено ​​чоловічим одягом від INCOTEX й GLANSHIRT, та жіночим від SLOWER. Знайти всю цю продукцію на даний момент можна в розділі INCOTEX.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові