Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Fox Umbrellas. Найкращі парасольки у світі

Представляємо нове ім'я в OSTRIV — найкращі в світі парасольки від британської компанії Fox Umbrellas,  яка виготовляє їх уже більше 150-ти років.

Fox Umbrellas — це високоякісні матеріали: деревина (каштан, вишня, дуб, клен); широкий асортимент тканин; неймовірна різноманітність рукояток з дерева, шкіри, з посрібленою або позолоченою поверхнею. За бажанням на деякі моделі парасольок можна додати гравіювання, а на купол парасольки нанести логотип або принт.

В асортименті: парасольки-тростини; телескопічні парасольки; складні, де деякі елементи відкручуються для зручного транспортування; парасольки від сонця; мега міцні парасольки для гольфу; тростини для ходьби та навіть тростини для сидіння. Також компанія шиє плащі від дощу.

ІСТОРІЯ FOX UMBRELLAS

Це справжня легенда з великою історією та неперевершеною репутацією.

Історія компанії почалася в 1868 році за правління королеви Вікторії, коли Томас Фокс відкрив магазин на Форе-стріт у Лондоні. Через 12 років він продав його разом із оригінальною назвою Самюелю Діксону.

Трохи раніше, в 1848 році в селі Стоксбрідж поблизу Шеффілда, Семюель Фокс, власник фабрики волочіння дроту, почав виробляти жорсткі сталеві спиці для парасольок. Він був відомим майстром створення дротів, що дозволило йому виготовити перші спиці для парасольок дуже якісними. На той час назва компанії Samuel Fox and Company була ще не на слуху.

Про всяк випадок уточнимо, що Томас Фокс не був родичем Семюелю Фоксу, а лише його однофамілець.

Samuel Fox and Companyстандартизувала розміри металевого каркасу парасольок, залишивши лише формати від 18 до 26 дюймів. У 2003-му році компанія завершила їх виробництво, а в 2008-му взагалі припинила торгівлю ними.

Після Першої світової війни управління бізнесом узяв на себе син Семюеля Діксона. Він розширив його, поліпшив методи виробництва, при цьому зберігаючи високу якість. На початку 1930-х років він почав експортувати товар до Японії, США та інших зарубіжних ринків.

Під час Другої світової війни компанія виготовляла парашути, у виробництві яких використовувався нейлон. Сім'я Діксонов швидко оцінила переваги матеріалу та стала першою, хто став використовувати його для чохлів парасольок. Вперше вони були представлені широкому загалу у 1946-му році на виставці «Britain Can Make It» («Британія може зробити це») в музеї Вікторії та Альберта в Лондоні.

У 1980 році Рей Гарретт, батько Пола Гаррета, нинішнього керівного директора, приєднався до компанії як директор з продажу, а в 1985 році компанія купила фірму Jones Umbrellas, залишивши собі приміщення та весь персонал, який навчали своїми силами.

У 1990 році Рей Гарретт був призначений керівним директором T Fox & Co Ltd, але незабаром у 1999 році пішов у відставку за станом здоров'я. Він завжди відчував, що назва компанії T Fox & Co Ltd суперечила торговій назві Fox Umbrellas, тому в 2003 році назва компанії змінилася на Fox Umbrellas Ltd.

У 2006 році компанія переїхала в новий, спеціально побудований завод. У 2000 році брат Пола Гаррета почав працювати на фабриці, щоб вивчити всі традиційні методи виготовлення парасольок. Витративши 15 років на вивчення кожного процесу, він став справжнім профі, і у 2012 році був призначений директором з виробництва.

У вересні 2013 року Джон пішов у відставку, у зв'язку з чим його посаду обійняв Пол Гаррет.. Їхньою сімейною пристрастю завжди було дотримуватися традиційних високих стандартів виробництва та вести саме сімейний бізнес. Багато співробітників Fox Umbrellas працюють у компанії досить довго, деякі навіть більше 50 років, чим керівництво дуже пишається.

Всесвітньо відомими клієнтами FOX UMBRELLAS були Альфред Данхілл, ТМ Lewin, Fortnum & Mason, Hackett, Harrods, Turnbull & Asser, Ральф Лорен у Великобританії, Mitsukoshi, Isetan, Sogo та Tomorrowland у Японії, Пол Стюарт, Bloomingdale, Barney та ббагато інших у всьому світі.

Компанія постачала свою продукцією для англійської та японської королівські сім'ї, а також покійного президента США Дж.Ф.Кеннеді. Gриймала та приймає замовлення від кінокомпаній та телебачення. Наприклад, це парасолька Джона Стіда в «Месниках» і всі у фільмі «Навколо світу за 80 днів» з Джекі Чаном, а також у для Сюзанн Шоу в телевізійній програмі «Танці на льоду».

Підсумуємо:

  • провідний бренд парасольок уже більше 150-ти років;

  • найкращі сорти деревини;

  • увага до деталей;

  • бездоганний стиль;

  • протягом майже100 років є головним постачальником королівських сімей Великобританії та Японії;

  • ручна робота;

  • зроблено в Англії.

Оригінальний магазин Fox Shop існує до цих пір, але вже не належить Fox Umbrellas Ltd.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові