Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Fedeli — королі кашеміру



Розповідь про те, як сімейна майстерня капелюхів перетворилася на відомий італійський бренд елітного одягу з кашеміру

Колекції Fedeli народжуються після ретельного пошуку матеріалів і скрупульозного підбору форм і забарвлень, приділяючи особливу увагу деталям. Компанія виробляє одяг з матеріалів  найвищої якості: вовни, бавовни, кашеміру й шовку. Дизайнери використовують кращу перуанську шерсть, яка обробляється відповідно до традиційних, перевіреними століттями ремісничими методами. Стиль Fedeli космополітичний. Це елегантна класика з легкою патиною сучасної вуличної моди.

Компанія розташована на півночі Італії в місті Монца. Підприємство знаходиться в руках четвертого покоління, президентський пост якої займає прихильник Made in Italy Джіджі Феделі. Він, як і вимагає прізвище (італ. «Fedeli» перекладається як «вірний»), вірний заповітам предків, що виражається в шануванні традицій і постійному пошуку інновацій.

Джіжді Феделі, головний виконавчий директор компанії, здобув освіту в сфері текстильного дизайну і технологій і почав працювати в сімейному бізнесі в якості менеджера виробництва, зайнявши згодом пост бренд-директора чоловічих і жіночих колекцій. Він багато подорожував, привозячи з кожної поїздки нові ідеї та приділяючи в роботі величезну увагу деталям. Саме він вперше запропонував використовувати пряжки із заліза-антиоксиданту, водонепроникну тканину Air Stop тощо. Але всі ці нововведення не вплинули на дбайливе ставлення до традицій обробки кашеміру та шовку.

Регулярно вивчаючи майстерність ремісників, Луїджі Феделі, предок Джіджі, в 1934-му році заснував свій однойменний бренд у Монці. Сім'я Феделі відкрила майстерню з виробництва фетрових капелюхів, які в той час були головним аксесуаром чоловічого гардероба. У 1945-му, щоб посилити і оновити продукт, у компанії починає працювати син Луїджі, молодий Ніно Феделі. У 1948-му році компанія придбала перші в'язальні машини і створила перші кашемірові светри. Незабаром у Мілані відкрито магазин «Red & Blue» на Віа Монтенаполеоне (Via Montenapoleone).

Ніно допоміг вивести продукцію бренду на міжнародний рівень, розширюючи виробництво в Швейцарії, Шотландії та Великобританії. Завдяки інноваціям, він трансформував Fedeli в марку одягу, яка на крок випереджала сучасність. Нові механічні ткацькі верстати для трикотажу зробили справжню революцію і зробили бренд найвідомішим в Італії.

У 60-ті Італія познайомилася з інноваційним продуктом від Fedeli — кашеміром. Незабаром бренд став першою італійською компанією, що спеціалізується на його виробництві. У 1967-му році до компанії прийшла всесвітня популярність, а її продукція почала експортуватися на південноамериканський ринок.

У 1972-му, завдяки заслугам у праці, Луїджі Феделі був удостоєний звання кавалера Республіки. 1979-й рік ознаменувався тим, що в компанії починає працювати третє покоління — Луїджі Феделі. У 80-ті роки діти Ніно, Гігі та Марія-Луїза, об'єдналися разом із Фабіо Консерва і Бруно Ціваті й підтвердили успіх бренду на міжнародному рівні. Щоб зберегти традиції та створити нові, в 2016-му році в компанії починає працювати четверте покоління — Нікколо Феделі.

Fedeli  — синонім стилю й елегантності, бренд, який створює кожну зі своїх колекцій з почуттям любові до прекрасного. Одяг Fedeli й донині виробляється на тій же фабриці в Монці. Тут у тісному тандемі працюють креативщики й ремісники, перетворюючи чудові матеріали на одяг виняткової якості. Завдяки збереженим традиціям, цінності, закладені Луїджі Феделі переходять із покоління в покоління, дозволяючи створювати одяг, який проходячи крізь роки випереджує час.

Історичну фабрику в Монці зовсім нещодавно було відремонтовано. Вона займає 4000 м2 й розділена на кілька рівнів, де у кожного є своє призначення: склад, де зберігається кашемір і шерсть; цех, де виробляється одяг, і творчі відділи, де народжуються колекції.

Товари Fedeli — це не просто одяг та аксесуари, це засіб самовираження. Вони демонструють почуття і розповідають історії своїх творців. Усі моделі бренду дуже символічні й відображають унікальність компанії та її значимість у світі моди.

Блискуча інтуїція, підприємницький дух і відданість своїй роботі є основою для успіху цього італійського бренду високої моди. Як результат — висока якість продукції. Колекції Fedeli завжди будуть містити лінію одягу, виготовлену вручну. Це справжні шедеври трикотажу з кашеміру в 8, 10 та 12 ниток. Зв'язати светр вручну займає три дні роботи досвідченого майстра. І це буде якісний та ексклюзивний продукт, чим і пояснюється його висока ціна.

Всю продукцію бренду виготовлено в Італії й вона є ідеальним симбіозом ексклюзивного дизайну, сировини неперевершеної якості й майже ювелірної роботи професіоналів. Fedeli — це постійний пошук гармонії, і розробка чіткої загальної естетики. Сьогодні бутіки компанії є в 35-ти країнах.

Представляємо вам нову колекцію Fedeli, яка вже в Ostriv.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові