Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Deus ex Machina — життя в стилі мото

У 2006-му році в Австралії з'явився бренд, який став справжньою релігією. Deus ex Machina (з лат.  — «бог з машини»)  — абсолютно нестандартна мотоциклетна компанія, яка розпочалася з кількох майстерно зібраних кастомних байків і бажання створювати щось разом. Філософія Deus відображає легендарну епоху мотоспорту, серфінгу та скейтбордингу. Вона зберігає і просуває культуру кастомних байків, що виникла в Європі й Америці в 1940-х роках і нещодавно відродилася за допомогою ентузіастів в Японії, Америки й Австралії.

Deus ex Machina знаходиться у відреставрованій заводській будівлі в Кемпердауні (Сідней). Це шоу-рум, кафе і штаб-квартира в одному, де є виставковий салон, майстерні та дизайн-студії.

Компанія продає не лише деталі під замовлення, кастомні й класичні байки. Deus ex Machina випускає одяг і аксесуари з непідвладним часу дизайном. Витончені силуети та стримана кольорова гама речей у класичному мото стилі: шкіряні куртки і штани, вінтажний трикотаж і футболки.

Міцні речі розслабленого силуету в стилі херітейдж: утеплені куртки і сорочки з вощеної тканини, вовни, деніму та вельвету. Речі натхненні архівними моделями створюють досить автентичний вигляд.

Лаконічні і функціональні речі в стилі workwear: сорочки і штани і з бавовни, рип-стопу й полотняної тканини. Основні кольори  — темно-синій, чорний та темно-зелений.

Зустрічайте нову колекцію Deus ex Machina, яка вже в OSTRIV.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові