Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

DANNER. ВЗУТТЯ ВАЖЛИВИХ МОМЕНТІВ

Danner — це американський heritage бренд, який приділяє максимум уваги якості та деталям. Це компанія професіоналів, яка прагне відповідати найвищим стандартам і воістину володіє мистецтвом створення взуття. Випускає черевики в стилі, традиціях і стандарті, які були встановлені сім'єю Даннер у 1932-му році.

Взуття Danner:

  • високоякісне (з найкращих матеріалів);

  • зручне;

  • міцне;

  • довговічне.

Бренд взуває туристів, рибалок, військових, мисливців, дослідників, спортсменів-екстремалів, робочих, і просто тих, кому до душі цей дизайн. Бренд має прекрасне почуття стилю і кожна модель варта уваги.

Хайкери, найпопулярніша модель Danner, відмінно виглядають не тільки в горах, але і в місті. Найпростіший і вдалий лук, який можна зібрати з черевиками Danner: парка, фланелевий овершорт, джинси.

Асортимент

Асортимент бренду —  моделі для чоловіків та жінок, призначені для роботи, міста, полювання, військові моделі й моделі для правоохоронних органів.

Популярні чоловічі моделі: Bull Run Moc Toe, Quarry USA, Bull Run Lux, Mountain Light, Trail 2650 GTX Mid, Mountain 600, Trail 2650, Jag, Elk Hunter, Pronghorn, Sharptail, Acadia, Striker Bolt, Tachyon, Marine Expeditionary Boot, FullBore, Tachyon.

Популярні жіночі моделі: Women's Mountain Light, Women's Mountain 600, Women's Mountain Pass, Women's Jag, Women's Danner Ridge, Women's Adrika Hiker, Women's Trail 2650 GTX Mid, Women's Pub Garden Chelsea, Women's Bull Run Moc Toe, Women's Stronghold, Women's Vicious, Women's Prowess, Women's Wayfinder, Women's Sierra.

Історія

У 1932-му році, у розпал Великої депресії, вірячи в те, що якість і професіоналізм мають значення, Чарльз Даннер ризикнув і відкрив свій бізнес з виготовлення чобіт. Почав він його з виготовлення взуття для лісничих Тихоокеанського Північно-Заходу і вперше черевики «Danner boot» знадобилися саме там. З самого початку політикою компанії було те, що Danner використовує тільки кращі матеріали і наймає лише професіоналів своєї справи. Тому не дивно, що бренд швидко став лідером на ринку військового та туристичного взуття.

На початку 1970-х років компанія представила свою версію хайкерів, яка від інших подібних моделей вигідно відрізнялася меншою вагою і одразу зайняла своє місце на ринку, залишившись лідером продажів у США.

Важливі факти:

  • Офіційні черевики Корпусу Морської Піхоти США на теплу пору року.

  • Одна пара черевиків Danner здатна пережити кілька пар дешевого взуття і розрахована на кілька сезонів.

Всі моделі компанії характеризуються використанням запатентованої фірмової технології Stitch-down. Її особливість у тому, що верхня частина черевика пришивається до середнього шару підошви товстою ниткою. Таким чином це забезпечує максимальну міцність. Завдяки товстому шару шкіри і мембрані Gore-Tex шви взуття абсолютно водонепроникні. У якості підошви використовується Vibram, яка дає прекрасне зчеплення, а також підошва Terra force X.

Черевики Danner —  це знак бездоганної якості й відмінний приклад сімейного бізнесу.

Компанія розташована на північному заході Тихого океану, в Портленді, штат Орегон. Тут знаходиться також штаб-квартира та фабрика Danner.

Зроблено в США

Ця класифікація виробництва є підтвердженням, що продукт повністю створено на фабриці компанії в Портленді, штат Орегон. Черевики USA Made створені з тим же прагненням до високої майстерності, яким компанія відома з самого початку.

Відповідність вимогам Berry

Berry Compliant — сертифікат, який говорить про відповідність найсуворішим правилам, встановленим Федеральною торговою комісією. Всі компоненти такого продукту, від сировини для виробництва кожної частини, поставляються зі Сполучених Штатів.

У OSTRIV взуття бренду представлено ​​чоловічими моделями.

дивитися усі товари
дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові