Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Carhartt WIP X Converse Chuck 70

6 червня 2019 року очікується реліз, створений двома відомими брендами, які вкотре радують нас цікавим і якісним коллабом. Зустрічайте, Carhartt WIP x Converse Chuck 70!

Кеди з нової колекції вийдуть в двох кольорах: "Brown Duck" і "Camo Olive". "Конверси" зберегли свої стандартні обриси, але є пара елементів на які варто звернути увагу. Матеріал верху виконаний з міцного кинувся, мидсол став трохи вище, а сама підошва вулканізованої — все це безсумнівний плюс для людей причетних до скейтбордингу. Залежно від забарвлення змінюється оформлення мидсола. У "Camo Olive" стандартна смужка відсутній на звичному місці, її перемістили трохи вище, а в "Brown Duck" вона знаходиться по центру верху підошви в тон кинувся. М'яка ударопоглинаюча устілка брендована логотипами обох марок, а на язичку розмістився впізнаваний логотип Carhartt.


Поки весь світ перебуває в очікуванні довгоочікуваного релізу, ми пропонуємо вам ознайомитися з асортиментом Carhartt WIP а також коллаба Carhartt WIP x FELA, який у нас в наявності.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові