Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ЩО НОСИТИ В ДОЩ? RAINS!

Гуляти під дощем і залишатися сухим? Легко!

Ловити бризки морського прибою і не промокати? Простіше простого!

Йти в гори і не боятися зливи? Без проблем!

Вигулювати собаку, кататися на самокаті або танцювати на концерті просто неба під час зливи  — всі ці завдання легко вирішує датський бренд Rains.

У його арсеналі зручні сучасні дощовики з міцної невагомої поліефірної тканини з гнучким поліуретановим покриттям. Усі речі бренду абсолютно герметичні, так як шви склеєно за допомогою ультразвукового зварювання. Фурнітура Rains, декор та блискавки зроблено з матеріалів, які не бояться вологи. Така передбачливість дає можливість завжди відчувати себе в одязі бренду впевнено та комфортно. Одяг від Rains, що не промокає, під впливом скандинавської спадщини тішить простими, сучасними, функціональними і завжди актуальними речами.

В асортименті: одяг для чоловіків і жінок, сумки та аксесуари.

Нагадаємо, що Rains — це:

  • висока якість;

  • абсолютна герметичність;

  • довговічність;

  • продуманий дизайн;

  • те, що має бути в кожному гардеробі.

А істина криється в назві. «Дощ» дає можливість розглядати негоду як можливість, а не як незручність. І кожен дощовий день  — це в радість, а також привід надіти круті речі.

Відмінні риси речей Rains: регульований капюшон, піддашок на капюшоні, скошені  кишені, приховані двосторонні блискавки, вентиляційні отвори, регульовані манжети, регульований поділ, регульований еластичний шнур на талії.

Історія бренду

Історія бренду Rains почалася у 2012-му році, коли Даніель Брікс (Daniel Brix) та Філіп Лотко (Philip Lotko) вирішили переосмислити водостійкий одяг. Саме традиційний прогумований плащ надихнув їх на створення першої речі бренду  — пончо. В середньому в Данії трапляється 170 дощових днів у році. Тому не дивно, що такі погодні умови стали поштовхом для створення своєї справи. У наступному сезоні Rains представила вже повну колекцію водостійкого одягу, сумок і навіть аксесуарів. Згодом нічого не змінилося. Зараз колекції бренду створюються аналогічно  — вони поєднують у собі архівний водостійкий одяг та сучасні тенденції моди.

Засновники компанії разом вчилися в датській школі дизайну TEKO Design School й виросли в містах, які славилися своїм текстилем. Так загальні інтереси зблизили Даніеля і Філіпа. Здружившись, вони загорілися бажанням створити свій бренд. Зосередивши увагу на функціональному дизайні та його вдосконаленні, в 2012-му році з'явився Rains.

Контроль якості

Вся продукція Rains відповідає стандартам REACH. Це європейське законодавство, яке регулює реєстрацію, оцінку, дозвіл та обмеження хімічних речовин. Разом із міжнародними випробувальними центрами Rains постійно тестує компоненти своєї продукції, щоб гарантувати високі стандарти контролю якості. Всі характеристики продукту можна знайти в розділі опису продуктів.

Виробництво

Компанія підтримує тісні стосунки зі своїми виробниками і фахівцями з дощовиків з Китаю. Постачальники Rains  — це невід'ємна частина розробки і виробництва колекцій бренду. Вся продукція компанії виробляється на фабриках, які мають більше 15-ти років досвіду у виробництві водостійкого функціонального одягу. Rains пишається партнерством із професійними підприємствами, що виробляють високоякісну продукцію в безпечних умовах праці. Всі заводи піклуються про своїх співробітників, забезпечуючи їм належну медичну страховку, комфортний графік роботи і чисту робочу середу.

Речі Rains підходять абсолютно для всіх. Їх носять і підлітки і люди похилого віку. Бренд швидко став популярним і був високо оцінений фотографами, фешн експертами, трендсеттерами стрітстайла.

Свою продукцію Rains з 2016-го представляє в ретельно продуманих концептуальних магазинах по всьому світу. Їх представлено в Копенгагені, Парижі, Нью-Йорку, Лондоні та інших містах. Штаб-квартира компанії знаходиться в Данії.

У OSTRIV речі бренду представлено в повному асортименті. Це великий вибір легких плащів і курток різних забарвлень.

У наявності також популярні зараз куртки-лайнери, вони ж куртки-підстьобки або нижні куртки. Унікальний елемент гардеробу, який стане в нагоді завжди і всім. Те, що раніше носилося тільки в якості другого шару одягу під плащ, пальто, куртку або пуховик, зараз охоче носять як повноцінний верхній одяг. Лайнери від Rains  — це завжди про комфорт, практичність і гарний смак.

Один з варіантів шару є флісовий  — зручний і легкий.

Аксесуари Rains шукайте тут. Гарних покупок!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові