Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ЩО МИ ЗНАЄМО ПРО БРЕНД AFTERLABEL?

Девіз компанії звучить як "NO LIMITS, NO LABEL, BE YOURSELF", що в перекладі означає "НІЯКИХ ОБМЕЖЕНЬ, НІЯКИХ ЕТИКЕТОК, БУДЬ СОБОЮ".

afterlabel — це елегантність, розкіш, автентичне виконання та ідеальні образи для міського життя.

Назва бренда містить цінності й підхід компанії, що буквально означає «вихід за рамки брендів». afterlabel максимально орієнтований на клієнта і стає інструментом для прояву своєї унікальності.

Перші колекції були натхненні сучасними міськими тенденціями, де особливу увагу приділено якості матеріалів, виробництву продукції та новаторським фішкам.

Логотип бренда — червона скісна риска (/), що позначає символ, який ставиться в кінці URL-адреси і означає — після; то, що йде після; за межами.

Копання розробляє і виробляє зручний верхній одяг, не йдучи на компроміси у стилі та створюючи вишукані фасони.

Постійні технологічні дослідження поєднують найпередовіші рішення з бездоганною посадкою. Такий мікс забезпечує неперевершений комфорт за будь-яких умов: як для міського способу життя, так і для відпочинку просто неба.

afterlabel створює універсальний одяг, що відповідає потребам сучасних чоловіків і жінок, задовольняючи їхню потребу в елегантності. Ключовими факторами afterlabel є увага до деталей і функціональність за рахунок інноваційних функцій.

АСОРТИМЕНТ

Чоловічу лінію бренда націлено на завоювання топових позицій на світовій арені преміального сегмента ринку. Ця мета реалістична завдяки колекціям, де крім дутих курток, представлено також інші категорії товару. Розроблені з урахуванням інновацій, вони викликали неабиякий інтерес у сезоні SS 20 й продовжують приємно дивувати. Це міські куртки, бомбери, речі з флісу, футболки, штани, кепки тощо.

Жіноча лінійка бренду, крім впровадження інновацій, дуже самобутня і підкреслить вашу індивідуальність. Ці жіночі куртки і светри, натхненні вуличним стилем, забезпечують прекрасний захист від холоду. Трендові кольори поєднуються з базовими і класичними моделями в сучасній інтерпретації.

Пуховики і жилети представлено в базових кольорах. Всі вироби мають міцний верхній шар і наповнювач, який складається на 90% з гусячого пуху і на 10% з пера.

Всі моделі afterlabel розробляються в Італії, а виробляються в Китаї на фабриці з сучасним обладнанням, яке відповідає всім європейським стандартам. Якість продукції контролюється італійськими фахівцями на кожному етапі виробництва. Такий підхід гарантує відмінну якість!

МАТЕРІАЛИ

Тканини найвищої якості є результатом масштабних досліджень компанії і охоплюють різні напрямки: від технологічних тканин, виготовлених з переробленого нейлону, до технологічних тканин з бавовни.

Бренд використовує інноваційні методи нанесення логотипів і меседжів на одяг. Таким чином кожна одиниця продукції стає абсолютно унікальною.

Отже, підсумуємо. afterlabel — це:

  • комфорт;

  • функціональність;

  • бездоганна посадка;

  • вишуканість;

  • елегантність;

  • увага до деталей;

  • інноваційні технології.

У OSTRIV продукцію бренда представлено ​​жіночими куртками і жилетами, а також чоловічими куртками.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові