Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

CANADA GOOSE. КОЛИ ХОЛОД НЕ СТРАШНИЙ

Canada Goose —  найвідоміший виробник зимового пухового одягу з Канади. Бренд шиє кращий екстремальний одяг у світі, який став символом захисту від екстремальних умов Півночі.

Одяг та аксесуари Canada Goose з 1957-го року захищають життя і здоров'я вчених, дослідників, мандрівників в умовах найнижчих температур. Петлю-нашивку на спині куртки призначено для порятунку людини за НС, вона здатна витримати вагу людини (до 150 кг ваги).

Продукт категорії преміум, він виготовляється з матеріалів найвищої якості, а також високотехнологічних тканин власної розробки.

Філософія Canada Goose — це дослідження і захист навколишнього світу, тяга до нового й незвіданого. Це одяг для успішних людей, які мають активний спосіб життя та йдуть уперед із гордо піднятою головою, незважаючи на всі сюрпризи природи.

Виробництво кожної куртки складається з 13-ти етапів ручної роботи.

Парка Canada Goose:

  • Тепловий режим: від -5 до -70 С.

  • Водонепроникна.

  • Не продувається.

  • Зносостійка завдяки грамотному крою, який не дає пуху збиватися.

  • Безкомпромісна майстерність.

  • Увага до деталей.

  • Наповнення: для кожної моделі підбирається індивідуальне співвідношення пуху та пера білої качки (80/20, 90/10, 95/5).

  • Кожна куртка тестується вручну.


Snow Mantra, одну з найстаріших архівних курток Canada Goose, було розроблено для робітників Арктики й вона слугувала уніформою для найважчих робіт. Максимально функціональна модель, Snow Mantra стала незамінною для тих, хто живе і працює в суворих кліматичних умовах. Важить 7,5 фунтів, зігріває за температури до -70 градусів за Цельсієм, складається з більш ніж 247 деталей.

У кожній куртці Canada Goose є щось від легендарної Snow Mantra.

Ручна робота

Зроблено в Канаді — це не просто слоган. Це обіцянка клієнтам, яке означає, що всі речі бренду пошито в одній країні. 

Сталий розвиток Canada Goose — це відповідальність за позитивний вплив на суспільство і зобов'язання поважати свою батьківщину. Компанія намагається зменшити вплив на навколишнє середовище, ретельно відбирає постачальників і сировину, створює екологічно безпечні продукти.

Стратегія бренду передбачає скорочення викидів вуглецю, збільшення використання відновлюваних джерел енергії, скорочення використання відходів із пластика, усунення відходів швейної промисловості, повторне використання матеріалів.

Компанія дотримується високих вимог до якості продукції, тому ті рідкісні екземпляри одягу, які не відповідають суворим критеріям якості, не продаються. Canada Goose перетворює такий одяг в ресурс — відновлює пух.

Разом із PBI (Polar Bears International) — некомерційною організацією зі збереження популяції білих ведмедів, Canada Goose підвищує обізнаність про загрози, з якими стикаються ці тварини. Компанія підтримує вчених, дослідників і волонтерів PBI, зусилля яких неможливо переоцінити.

Співпрацю з PBI бренд зазначив ексклюзивною капсульною колекцією Polar Bears International. Вона доступна в фірмовому синьому кольорі PBI, та надає можливість компанії витрачати частину виручки від кожного продажу безпосередньо на потреби організації. У 2019-му році Canada Goose підтримала будівництво Міжнародного будинку білих ведмедів.

Куртки Canada Goose є головними помічниками знімальних груп там, де дуже холодно. Вони забезпечені кишенями для спорядження, сценаріїв та інших предметів першої необхідності. Також бренд є офіційним спонсором низки кінофестивалів, віддаючи таким чином данину наполегливій праці тих, хто на собі випробував неперевершену функціональність фірмових речей.

ІСТОРІЯ

1950-ті. Сем Тік емігрував до Канади, де в Торонто в 1957-му році заснував компанію Metro Sportswear Ltd., яка спеціалізувалася на вовняних жилетах, плащах та костюмах для снігоходів.

1970-ті. Девід Рейсс, зять Сема Тіка, приєднався до компанії і відкрив нову еру для Metro Sportswear завдяки винаходу машини з наповнення пухом. Девід також заснував лейбл Snow Goose, який пізніше став Canada Goose.

1980-ті. Для задоволення потреб вчених антарктичної станції Мак-Мердо було розроблено Expedition Parka. Вона стала стандартною моделлю і отримала прізвисько «Big Red».

1982. Лорі Скреслет увійшов до історії як перший канадець, який підкорив Еверест. На ньому була спеціальна куртка, розроблена і виготовлена ​​Metro Sportswear. У 2011-му році культову модель Big Mountain було переосмислено та випущено під назвою Skreslet Parka.

1990-ті. Дані Рейсс, син Девіда Рейсса і внук Сема Тіка, приєднується до Canada Goose в 1997-му році, а в 2001-му році він стає президентом і головним виконавчим директором компанії.

2000-е. Бренд підтримав погонича собак Ленсома Маккі, який в куртці Canada Goose переміг у гонках на собачих упряжках встановивши декілька світових рекордів.

2004. Куртка Canada Goose дебютувала на екрані у фільмах «Післязавтра» і «Скарб нації».

2007. Оскільки дві третини білих ведмедів у світі живуть в Канаді, бренд об'єднав зусилля з організацією Polar Bears International (PBI) й запустив колекцію PBI. Засоби від кожного продажу йдуть у PBI на підтримку збереження місця проживання білих ведмедів.

У цьому ж році, відзначаючи 50-річчя компанії, Canada Goose видала першу книжку Goose People, яка розповідає про 50 людей з усього світу, які втілили цінності й спосіб життя компанії, а також надихнули інших своїми пригодами.

2009. У куртці Canada Goose Рея Захаба було занесено до Книги рекордів Гіннеса за свій похід до Південного полюсу. Весь шлях він подолав пішки, без використання лиж, за 33 дня, 23 години й 55 хвилин. Це був найшвидший час за всю історію.

У цьому ж році в Арктиці створено два перших Ресурсних центру Canada Goose. Вони безкоштовно надають тканини, гудзики, блискавки та інші матеріали для інуїтів, які вручну шиють куртки та інший одяг для своїх сімей та  громади.

2010-ті. Canada Goose придбала виробниче підприємство в Вінніпезі, щоб задовольнити зростаючий попит на продукцію.

2011. Бренд застосовує нововведення, випускаючи більш легкі продукти, які підходять для різноманітного клімату та інтенсивних занять, у тому числі куртку HyBridge® Lite, яка отримала нагороду «Краща куртка для бек-кантрі» в престижній нагороді «Спорядження року» від журналу Outside.

2014. Canada Goose офіційно відкрила штаб-квартиру в Торонто, значно збільшивши виробничі потужності. Компанія визнана федеральним урядом за те, що становить 6% від індустрії швейної промисловості Канади.

2015. Бренд спродюсував короткометражний фільм Out There, де було зафіксовано неймовірні та правдиві історії людей, які працювали з Canada Goose за останні шість десятиліть.

2016. Компанія відкрила свої перші два флагманських магазина в Торонто і Нью-Йорку.

2017. Запущено виробництво трикотажу для розкішного одягу з вовни мериноса.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові